Bachelor / kandidatgrad i biologisk teknik og fødevarer
Castelo Branco University of Applied Sciences
Nøgleinformation
Campus placering
Castelo Branco, Portugal
Lingvistik / Sprogvidenskab
Engelsk
Studieformat
På campus
Varighed
Kontakt skolen
Hastighed
Kontakt skolen
Studieafgifter
Kontakt skolen
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Tidligste startdato
Kontakt skolen
Stipendier
Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier
Introduktion
Mål
Eleverne skal vide i dybden maden, for at styre transformationen af råvarer, der tager sigte på optimering teknologier til at bevare deres ernæringsmæssige og sensoriske værdi, under hensyntagen til alle aspekter af kvalitetsstyring, miljø og fødevaresikkerhed.
Skal kunne udføre karakterisering og kontrol af biologiske parametre og fysisk-kemiske, mikrobiologiske og sensoriske mad.
Endelig en tekniker med dannelsen af biologiske Engineering og fødevarer bør være i stand til at bruge den opnåede viden til at indsamle, udvælge, analysere og fortolke relevante informationer til at begrunde løsninger på din arbejdsplads.
Karriere
- Business - bioteknologiske produkter - fødevarer med væsentlige fysiske eller fysisk-kemiske processer - fødevarer kød forarbejdning, fisk og fiskeprodukter - farmaceutisk industri - vandbehandlingsanlæg, renseanlæg og affaldsbehandlingsanlæg solid - Laboratorieanalyser - Consulting Business - videnskabelige forsyninger marketing virksomheder og teknologi - F & U-aktiviteter - landbrugsprodukter marketing firmaer eller produkter til landbrug - Offentlig forvaltning - Kvalitetskontrol af fødevarer - teknisk tilsyn - Oplysning og information - undervisning på forskellige niveauer, fra gymnasiet gennem uddannelse eller erhvervsuddannelse spor til højere uddannelse