bachelor ledelse

Kandidater af programmet besætte de midterste lederstillinger i organisationer af forskellige profiler, dvs. statslige kontorer, internationale virksomheder, lokale virksomheder. Bred vifte af de underviste fag giver dem mulighed for at handle med succes i sådanne funktionelle områder af erhvervslivet, som salg og marketing, økonomi, prooject ledelse, menneskelige ressourcer.

Bachelor of Management (Toursim og gæstfrihed)

Hurtig vækst i turismen og gæstfrihed skaber en stabil efterspørgsel efter medarbejdere med branchespecifik viden, god beherskelse af fremmedsprog og venlige personlighed. Kandidater af programmet opfylder disse kriterier og opbygge succesfulde og spændende karriere som ansatte i lokale og internationale hotel grupper, turistvirksomheder og flyselskaber. Nogle af dem er sikker nok til at starte deres egen virksomhed i turismen.

Bachelor of Management (Logistics)

Enorm udvikling af logistik industrien i Dubai skaber gode job opportuunities for kandidater fra dette program. Seaport Terminals, gods og transport selskaber er altid brug for nyuddannede på området. Desuden er førende virksomheder i en lang række industrier beskæftiger logistiske koordinatorer og skabe logistiske afdelinger, som de forberede sig på at møde de udfordringer og muligheder i en globaliseret verden.

Adgangskrav:

  1. Afsluttet high skole, gymnasium eller højere
  2. Russisk Unified State Eksamensbeviser
  3. Kendskab til russisk sprog på Certificate niveau 1
Program undervist i:
Engelsk
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
4 år
Deltid
Fuldtid
Price
31,280 AED
Per år. 18.220 AED deltid.
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date