Bachelor medier design i grafisk design

Generelt

5 tilgængelige placeringer

Program beskrivelse

A Bachelor of Media Design med speciale i grafisk design vil lære dig at kommunikere ved hjælp af tekst, billeder, og danne gøre visuelle forbindelser og håndværk ideer til meningsfulde interaktioner. Ved udgangen af ​​dit tredje år, vil du har designet, konstrueret og dokumenteret en krop af arbejde i en portefølje, der repræsenterer dit perspektiv som en ny professionel designer.

grafisk design alumni

Karriere & Industri

Grafisk Design lærer dig, hvordan du kommunikerer ved hjælp af tekst, billede og formular til at foretage visuelle forbindelser og hvordan man håndværk frø af ideer og information til meningsfulde interaktioner.

I løbet af dit første år, vil du blive introduceret til grafisk design discipliner, historiske påvirkninger og de teorier, principper og processer for grafisk design. Nogle af de emner, der omfatter markedsundersøgelser, typografi og brand identitet.

Ved udgangen af ​​dit tredje år, vil du har designet, konstrueret og dokumenteret en krop af arbejde, der repræsenterer dit perspektiv som en ny professionel designer. Dette arbejde vil blive vist som en del af det tredje år studerende udstilling.

Kurset ledes af en dygtig team af internationale grafisk design fagfolk med tætte forbindelser til industrien.

Karriere veje omfatter:

  • Kreativ direktør eller Studio manager
  • Grafisk Designer og Illustrator
  • Web og mobil grænseflade designer
  • Brand specialist
  • Freelancer
grafisk design

Kursusoversigt

År 1

En introduktion til grafisk design discipliner, historiske påvirkninger og de teorier, principper og processer for grafisk design. Avanceret tanker og kreative problemløsning strategier er også omfattet. Du er derefter nedsænket i et projekt-baseret miljø at omsætte denne viden til praksis og udvikle tekniske løsninger til at designe trusser.

År 2

Gennem en kombination af forelæsninger, gruppearbejde og diskussioner, du bliver introduceret til grafisk design fra et historisk synspunkt. Du vil udvikle et ordforråd og forståelse af de bekymringer grafisk design til bedre analysere arbejde og reagere på kreative trusser. Denne viden i praksis som en del af studiet komponent.

År 3

Gennem arbejdet med din endelige portefølje, reflektere over dine egne specifikke styrker og svagheder, selvpromoverende færdigheder og udvikle bevidsthed om, hvordan man kunne passe ind i branchen som en professionel. Dette medvirker til at forberede dig til Capstone Projekt: Praksis-baserede Inquiry og fremtidig beskæftigelse.

Undersøgelse i Adelaide

Media Design School har indgået et samarbejde med Torrens University Australien for at tilbyde et udvalg af vores prisbelønnede programmer i Australien. Torrens University Australien, den første omfattende australske universitet for at blive åbnet i mere end 20 år, vil tilbyde Media Design School kurser i to spændende steder: Sydney, New South Wales og Adelaide, South Australia. Disse grader vil være af særlig interesse for studerende, der ønsker at få deres kvalifikationer i en kortere periode, som Torrens University Australien giver de studerende mulighed for at færdiggøre deres uddannelse på en accelereret tempo i to år, ikke tre.

Undersøgelse i San Diego

Media Design School har indgået et samarbejde med kolleger Laureate Design University, newschool for Arkitektur og Design i San Diego, USA, til at tilbyde vores prisvindende Media Design kursus i en by kendt for omfavne digitale og kreative teknologier. Beliggende i den samme by som den ikoniske San Diego Comic-Con International, vil Bachelor of Science i Media Design give de studerende de kreative og tekniske færdigheder, der kræves for at komme ind i spilindustrien.

Senest opdateret Mar 2020

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

Media Design School is New Zealand’s most-awarded tertiary institute for digital and creative technology qualifications

Media Design School is New Zealand’s most-awarded tertiary institute for digital and creative technology qualifications Minimer
Auckland , San Diego , Milano , Bangkok , Adelaide + 4 Mere Mindre