Bachelor of Architecture

SCI-Arc

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Bachelor of Architecture

SCI-Arc

SCI-Arc s B.Arch program er en fem-årig Bachelor of Architecture professionel grad program, der understreger design ekspertise og intellektuelle bredde gennem en liberal kunst uddannelse.

Programmet er fokuseret på disciplinen arkitektur i form af dets historie, teori og teknikker, og om praksis i arkitekturen i form af opbygning af teknologier, innovative midler til byggeri og professionel praksis. Programmets kerne er tegnestuen, hvor de studerende opbygge visuelle færdigheder, lære design færdigheder, afprøve ideer, og modtage løbende, personlig feedback på deres arbejde fra fakultetet. Studiet Fakultetet består af praktiserende arkitekter snarere end rene akademikere, som giver de studerende et vindue ind i det virkelige liv i en arkitekt samt muligheder for at forfølge professionelle praktikophold uden for skolen.

BArch

Over fire års core design studie, eleverne med at opbygge et robust sæt teknikker og følelser for at gøre og værdsætte arkitektur. I deres femte år de producerer et afgangsprojekt, der tager en position i forhold til moderne arkitektonisk diskurs og omfatter en højt udviklet præsentation.

Den B.Arch Programmet omfatter en række kursusaktiviteter i kunst og humaniora, herunder kunst, kunsthistorie, litteratur, nye modeller af forståelse natur, sociologi, civilisationens historie, filosofi, retorik og debat, film, og beregning. Inkluderet i studieordningen er en serie af masterclasses undervist af internationale tal i deres respektive ekspertiseområder.

Kandidater forlade programmet med en portefølje af avancerede arbejde, parat til at enten indtaste professionel praksis eller fortsætte på en videregående uddannelse i verdens mest konkurrencedygtige kandidatuddannelser.

Det B.Arch program er akkrediteret af Naab (National Architectural akkrediterende Board).

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
5 år
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
USA - Los Angeles, California
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
USA - Los Angeles, California
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen