Bachelor of Arts i økonomi

International Black Sea University

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Bachelor of Arts i økonomi

International Black Sea University

srtj

Effektiv Finance indebærer evnen til indsamling business data, manipulation, analyse, fortolkning og fremstilling af den pågældende konklusion. Vores bacheloruddannelse vil muliggøre en kandidat med faglige kvalifikationer til at identificere en problemer for erhvervslivet aktivitet relateret til finansielle aspekter og diagnosticere det for at finde de optimale måder for løsningen.

Succesfulde Specialister i Finansministeriet

Succesfulde specialister i finansiering har en forståelse af centrale finansielle begreber, instrumenter og teknikker til at hjælpe en organisation sikre, at erhvervslivet beslutninger træffes rationelt. De vil have et indgående kendskab til investering værktøjer og måder at forvalte investeringsportefølje. Specialister i finans vil studere de finansielle markeder og institutioner og det specifikke aspekt inden for det område, såvel som de vil have et indblik i corporate finance og giver sofistikeret råd til organisationer for risikostyring.

Beskæftigelse

Vores program kandidater vil være i stand til at indsamle, analysere, fortolke og vurdere finansielle data og information om business finansielle miljø og de finansielle markeder bestemmelse af markedsmuligheder og deltagelse i udviklingen af ​​relevante strategi og dens gennemførelse.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Aug. 2019
Duration
Varighed
4 år
Fuldtid
Price
Pris
2,940 USD
Studieafgift vist er årlig
Information
Deadline
Locations
Georgien - Tbilisi, Tbilisi
Startdato : Aug. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Aug. 2019
Georgien - Tbilisi, Tbilisi
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen