srtj

Effektiv Finance indebærer evnen til indsamling business data, manipulation, analyse, fortolkning og fremstilling af den pågældende konklusion. Vores bacheloruddannelse vil muliggøre en kandidat med faglige kvalifikationer til at identificere en problemer for erhvervslivet aktivitet relateret til finansielle aspekter og diagnosticere det for at finde de optimale måder for løsningen.

Succesfulde Specialister i Finansministeriet

Succesfulde specialister i finansiering har en forståelse af centrale finansielle begreber, instrumenter og teknikker til at hjælpe en organisation sikre, at erhvervslivet beslutninger træffes rationelt. De vil have et indgående kendskab til investering værktøjer og måder at forvalte investeringsportefølje. Specialister i finans vil studere de finansielle markeder og institutioner og det specifikke aspekt inden for det område, såvel som de vil have et indblik i corporate finance og giver sofistikeret råd til organisationer for risikostyring.

Beskæftigelse

Vores program kandidater vil være i stand til at indsamle, analysere, fortolke og vurdere finansielle data og information om business finansielle miljø og de finansielle markeder bestemmelse af markedsmuligheder og deltagelse i udviklingen af ​​relevante strategi og dens gennemførelse.

Program undervist i:
Engelsk

Se 8 flere kurser fra International Black Sea University »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Aug 2019
Duration
4 år
Fuldtid
Price
2,940 USD
Studieafgift vist er årlig
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Aug 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Aug 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date