Bachelor of Arts i turisme

International Black Sea University

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Bachelor of Arts i turisme

International Black Sea University

et7k

Turisme som fagområde trækker på en bred vifte af grundlæggende discipliner til at give den grundlæggende viden og færdigheder, der er nødvendige for at opfylde de forskellige krav, der stilles på personer i lederstillinger inden for gæstfrihed og turistindustrien. Det stærke engagement i programmet er praktikken mulighed, i læseplanen er der integrerede både akademiske besøg og ture til lokale attraktioner, er det den ideelle måde for studerende at udvikle kundeservice færdigheder og lære at håndtere unikke sager.

Vellykket Turisme Specialist

Gæstfrihed og turistindustrien giver rigelig mulighed for studerende, der søger karriere, vores succesfulde kandidater har stærke kommunikationsevner og lyst til at levere fremragende service, de er detalje orienteret, kreativ, organiseret, og pålidelig.

Beskæftigelse

For vores program kandidater job anvendelsesområde er bredt, derfor har de en god evne til at vælge foretrukne områder og at være ansat i: Rejser Branche: rejsearrangør selskaber, rejsebureauer og andre rejse turisme. Indlogering: hoteller, feriesteder, møder, kongresser, udstillinger, restauranter, lykkedes services.Recreation: attraktioner, spil, parker.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Aug. 2019
Duration
Varighed
4 år
Fuldtid
Price
Pris
2,940 USD
Studieafgift vist er årlig
Information
Deadline
Locations
Georgien - Tbilisi, Tbilisi
Startdato : Aug. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Aug. 2019
Georgien - Tbilisi, Tbilisi
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen