Bachelor Of Business Administration (BBA) + BSc (Hons) Virksomhedsledelse

The International University in Geneva

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Bachelor Of Business Administration (BBA) + BSc (Hons) Virksomhedsledelse

The International University in Geneva

Bachelor of Business Administration (BBA) / BSC (Hons) BUSINESS MANAGEMENT

Tjen 2 grader i 3 år, og forbered dig på en ægte global uddannelse på "den mest internationale af Schweiz 'universitetsniveau institutioner" (International Herald Tribune) med britiske og amerikanske akkreditering. Forfølge en international karriere i global virksomhed, multinationale selskaber, familievirksomheder, private banking, regeringer og internationale organisationer! Studerende, der passerer det sidste år eksamen vil blive tildelt to grader - den IUG Bachelor of Business Administration og Plymouth University BSc (Hons) Business Management.

VIGTIGSTE FORDELE VED Bachelor of Business Administration

 • Læring i et dynamisk miljø i Schweiz med en multikulturel studerende og fakultetet fra den akademiske verden og international business
 • Forudsat viden og færdigheder afgørende for global virksomhed i dag
 • Udforskning forretningsmæssige tendenser og problemstillinger fra markedsføring til juridiske aspekter
 • Opsamling af en oversigt over de vigtigste virksomheder teorier kombineret med praktiske forhandlings- og kommunikationsevner for moderne international arbejdsplads.

PROFIL


Bachelor of Business Administration (BBA) er designet til high school-dimittender interesseret i at forfølge en karriere i den globale virksomhed. BBA program dækker alle centrale aspekter af virksomhedsledelse: finans, regnskab, økonomi, ledelse, markedsføring, menneskelige ressourcer, organisatorisk adfærd og virksomhedsstrategi. Den akademiske pensum omfatter besøg på de store internationale selskaber i Genève.

BBA PROGRAM DETALJER

Kalender:


BBA program har tre startdatoer: September januar og april.

Indhold:


Studerende på Bachelor of Business Administration program kan vælge valgfag fra en af de følgende seks valgfag til at fuldføre en Minor (to kurser) eller Major (tre kurser) som en del af deres valgte grad: Marketing og International Business, International Relations, Medier og kommunikation, Finansiering og Regnskab, General Management, Luksus Management. BBA består af 43 kurser taget over 3 år på fuld tid.

Fakultet:


Bachelor of Business Administration program trækker på det væld af internationale knowhow og ressourcer dets fakultet, besøger talere og forskere.

Undersøgelse i Schweiz:


Geneva tilhører en udvalgt gruppe af virkelig "internationale" byer i verden, hvilket gør det til et ideelt sted at studere internationale ledelse.Et internationalt netværk


Den International University i Genève har etableret et stærkt netværk, udvikling af udvekslingsprogrammer med 17 universiteter over hele verden. Lær mere om vores internationale netværk.

DIN KARRIERE MED DIN BBA


BBA kandidater har gået på at en karriere i marketing, ledelse, finans og bankvæsen, projektledelse i multinationale selskaber, familievirksomheder, private banking, regeringer og internationale organisationer.

Karriere tjenester:


Den International University i Genève giver en karriererådgivning tjeneste for at bistå de studerende i deres karriere beslutninger.

BBA ADGANG


Online ansøgning.

Bacheloruddannelserne har tre startdatoer: September, januar og april

Universitetet hilser ansøgninger fra studerende, der har gennemført en ungdomsuddannelse på en akkrediteret institution med et minimum kvotient på 2,5. Alle ansøgere skal dokumentere, at de har modenhed og personlige kompetencer til at klare universitetsniveau uddannelse.

Adgangskrav:

Studerende, der gælder for IUG bacheloruddannelser skal indeholde følgende:

 • En udfyldt ansøgningsskema med et essay (200 til 300 ord på et af følgende emner:
  - Beskriv din største præstation i ethvert aspekt af dit liv og årsagerne til denne succes.
  - Vælg et aktuelt spørgsmål om national eller international betydning, som du tror vil have en indvirkning på samfundet. Forklar hvorfor.
 • En bekræftet kopi af en studentereksamen på engelsk
 • Certificerede High School udskrifter på engelsk for de sidste 3 år
 • En IELTS score på 6,0 eller minimum score på 80 (internet-baseret test) eller 213 (computer baseret test) på TOEFL test eller en anden tilsvarende engelsk præstationsprøvning (CAE fra Cambridge). Et minimum score på 80 (internet-baseret test) eller 213 (computer baseret test) på TOEFL test eller en anden tilsvarende engelsk præstationsprøvning (IELTS eller CEA fra Cambridge). For at indsende TOEFL test score til International University i Genève (IUG), skal du indtaste IUG institutionelle kodenummer (0130), når du tager testen.
 • To billeder pas størrelse
 • En Curriculum Vitae / Genoptag
 • En kopi af den studerendes pas
 • En ikke-refunderbart ansøgningsgebyr betales i schweiziske franc CHF 150.- / euro € 120, eller dollar USD 140,
 • En anbefaling brev fra en vejleder eller skole embedsmand (hovedstol eller lærer) på engelsk

BBA Studieafgifter


Undervisningen af International University i Genève, Schweiz, er CHF 34.500 for Bachelor of Business Administration bacheloruddannelse. Gebyrerne omfatter undervisningsmateriale, cases og lærebøger

Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk


Sidst opdateret July 29, 2017
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Apr. 2018
Sep. 17, 2018
Duration
Varighed
3 år
Fuldtid
Price
Pris
34,500 CHF
Information
Deadline
Locations
Schweiz - Genève
Startdato: Apr. 2018
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Mar. 31, 2021
Startdato: Sep. 17, 2018
Ansøgningsfrist Apr. 30, 2018
Slutdato Juli 5, 2021
Startdato: Jan. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Dec. 18, 2020
Dates
Apr. 2018
Schweiz - Genève
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Mar. 31, 2021
Sep. 17, 2018
Schweiz - Genève
Ansøgningsfrist Apr. 30, 2018
Slutdato Juli 5, 2021
Jan. 2019
Schweiz - Genève
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Dec. 18, 2020