Bachelor Of Business Administration (BBA) I Bæredygtig Turisme Og Naturbeskyttelse

Sustainability Management School

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Bachelor Of Business Administration (BBA) I Bæredygtig Turisme Og Naturbeskyttelse

Sustainability Management School

ACBSP_Accreditation

Formålet med de tre år BBA i bæredygtig turisme og naturbeskyttelse programmet er at tilbyde en teoretisk og praktisk grad, der tager udfordringerne i dagens globale miljøer. Programmet er udviklet til de studerende, der ønsker en international karriere inden for turisme eller naturbeskyttelse sektor. Dette program giver en ramme for at forstå naturbevarelse og videnskaben om bæredygtighed.

Programorganisation:

Indhold: 30 kerne- og 9 hovedmoduler, et intensivt forskningsprojekt i Schweiz eller i udlandet, en projektledelse inden for erhvervspolitik og strategi, en erhvervserfaring (praktikophold) og en endelig capstone kursus.

Programoplevelse:

Som kandidatstuderende vil du blive udsat for reel forretningsvirksomhed gennem regelmæssig samspil med erhvervslivet og erhvervslivet. Sumas arrangerer praktikophold i virksomheder eller frivilligt arbejde i ngo'er.BBA

SUMAS-studerende er hele tiden involveret i projekter i samarbejde med virksomheder som Procter & Gamble og Barilla for at udvikle en praktisk tilgang til integration af bæredygtighed i erhvervslivet.Startdatoer : januar og september.

Under deres studier arbejder eleverne sammen med naturvidenskabelige eksperter for at gennemføre et empirisk arbejde.

Erfaringslejre i feriebyer i bjergene eller ved havet vil være nyttige for at øge bevidstheden om bæredygtigt liv og lære praktiske løsninger på miljømæssige udfordringer. For eksempel kan eleverne udvikle praktiske projekter i den grønne økonomi Camp i Paro (Bhutan) eller deltage i en Bioenergi program i Brasilien, under den omhyggelige vejledning af fagfolk og professorer.

BBA

Karriere muligheder

Dette program vil forberede eleverne på en bred vifte af karriere, der kræver evnen til at finde naturbaserede løsninger på problemer inden for turisme og gæstfrihed. Kandidater kan forvente at være ansat i internationale organisationer, der er involveret i styring af beskyttede områder, samt små mellemstore fritidsfaciliteter eller i hospitalsbranchen.

Kandidater kan også blive iværksættere og være involveret i grønne job. Sumas studerende kan også anvende læring til deres egen familievirksomheder.

Krav til bacheloruddannelsen:

 • Underskrevet ansøgningsskema og 2 pasfoto
 • Fotokopi af et gyldigt pas eller ID
 • Officielle certificerede high school transkripsioner og eksamensbeviser med certificeret oversættelse, hvis ikke oprindeligt på engelsk
 • Officielt certificeret universitetsudskrift (hvis der ansøges om overførsel af kreditter)
 • CV / Resumé, der angiver både komplet uddannelse og enhver erhvervserfaring i omvendt kronologisk rækkefølge
 • Motivationsbogstav, der angiver, hvorfor den studerende vælger Schweiz, hvorfor Sustainability Management School, hvad den studerende planlægger at studere, hvor længe det vil tage, hvilken grad (e) den studerende agter at opnå, og den studerendes planer om at forlade Schweiz efter afslutningen af ​​hans / hendes Undersøgelser (obligatorisk for studerende med visum eller tilladelse)
 • Hvis du ikke er engelsksprogede, eller hvis du ikke har brugt de sidste 3 år på en engelsklæret skole: TOEFL (minimum score på 550 PBT eller 80 IBT) eller IELTS (minimum score på 6,0) eller andre standardiserede Engelsk Placeringstest. For at indsende TOEFL testresultatet automatisk til Sustainability Management School, skal du indtaste SUMAS TOEFL® Institutionel Kodenummer - 4629, når du tager testen.
 • Ansøgningsgebyr på 200 CHF for EU-studerende / 500 CHF for ikke-europæiske studerende

Samlet gebyr

 • År 1: 36.000 CHF
 • År 2: 39.000 CHF
 • År 3: 39.000 CHF
SUMAS tilbyder i øjeblikket ikke stipendier eller stipendier.
Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk


Sidst opdateret May 16, 2017
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Contact school
Duration
Varighed
3 år
Fuldtid
Price
Pris
109,350 CHF
Information
Deadline
Locations
Schweiz - Gland
Startdato: Contact school
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Startdato: Contact school
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Contact school
Schweiz - Gland
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Price
Samlede gebyrer for 3 års program