Bachelor of Business Administration i e-business

Canadian University Dubai

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Bachelor of Business Administration i e-business

Canadian University Dubai

eBusiness (Electronic Business) optimerer fremkomsten af ​​informations-og kommunikationsteknologi som et værktøj til at øge virksomhedernes konkurrenceevne. Nutidens kunder og medarbejdere har beføjelse til at drive virksomhed ud over de traditionelle statiske hjemmesider. Støttet af intelligente mobilteknologi, er der behov for at geare på online intelligente Enterprise-Wide informationssystemer til at udlede forretningsmæssige værdier og opnå konkurrencemæssige fordele. Sådanne teknologier frigiver operationel effektivitet på tværs af alle interne funktionelle områder (Marketing & Sales, Production, Logistics, Purchasing og Accounting), herunder eksterne enheder, der understreger dynamiske kunder og leverandørens behov. Studerende i e-business program vil lære, hvordan disse teknologier bruges til at løse forretningskoncepter. Derefter vil elever inden for et simuleret laboratorium anvende sådanne begreber, der læres ved brug af et ERP-applikationssystem, såsom SAP

Fordele

eBusiness kombinerer forskellige områder i Business Information Technology. Kandidater med en eBusiness grad vil besidde viden og færdigheder til væsentligt at optimere advent e-teknologier i planlægning og gennemførelse af hele virksomheden løsninger, der kræves for at opfylde en organisations forretningsmæssige mål. Kombinationen af ​​teknologirelaterede teorier og praktisk praktisk viden giver et aktivt samarbejdsmiljø for lærlinge til at forstå begreber og anvende dem ved hjælp af industriens bedste praksis teknologi; dette giver bedre beskæftigelsesmuligheder for studerende efter eksamen fra dette program. Disse teknologier bruges til omstrukturering af forretningsprocesser og operationer inden for områder af Social Media Initiatives, Business Analytics, eMarketing, eProcurement, Customer Relationship Management (CRM), Supply Chain Management (SCM) samt traditionel online transaktionsbehandling.

Karrieremuligheder

Karrieremuligheder findes i globale virksomheder, offentlige og internationale agenturer, international handel og internationale offentlige institutioner. BBA i eBusiness programmer forbereder de studerende til en karriere, der fører til lederstillinger som:

  • Social media analytiker
  • Online markedet forsker
  • Business data analytiker
  • Business Process Engineer
  • ERP Specialist / CRM & SCM Officers
  • eBusiness Konsulent
  • Projektledelse
  • eBusiness Iværksætter
Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk


Sidst opdateret November 29, 2017
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
4 år
Fuldtid
Price
Pris
64,865 AED
AED 64.865,00 pr. År
Information
Deadline
Locations
Forenede Arabiske Emirater - Dubai, Dubai
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
Forenede Arabiske Emirater - Dubai, Dubai
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen