Bachelor of Business Administration i international business

Seinäjoki University of Applied Sciences (SeAMK)

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Bachelor of Business Administration i international business

Seinäjoki University of Applied Sciences (SeAMK)

Er du interesseret i at studere international business management og markedsføring i Finland? Uddannelsessystemet finske er kendt for sin høje kvalitet.

Tag en bachelorgrad i SeAMK, til Seinäjoki Universitet of Applied Sciences være forberedt på spændende opgaver i international business. Alle undersøgelser foregår på engelsk og muligheder for udveksling af studerende er tilgængelig i hele verden. Du kan også drage fordel af dobbelt degree aftaler med vores partner institutioner i Tyskland, Tjekkiet, Ungarn, Litauen, Rusland, Holland, Kina eller Spanien.

Den School of Business og Kultur har en central placering i Seinäjoki i Frami Campus Area. Også et stort antal virksomheder, der samarbejder med SeAMK kan findes i Frami området. Dette gør området et inspirerende studie sted med højteknologiske løsninger og synergi fra andre grene af videnskaben beliggende i området.

HVAD kan du opnå ved at studere INTERNATIONAL BUSINESS i Seinajoki, Finland?

BUSINESS KOMPETENCE

Du vil få et overordnet billede af business administration med fokus på de internationale operationer i virksomheder og organisationer. Du vil få kompetencer i planlægning, løb og udvikle erhvervslivet i et globalt miljø. Uddannelsen er baseret på en god forståelse af iværksætterånd og små og mellemstore virksomheder.

SPROG OG tværkulturelle kvalifikationer

Du vil også blive givet en chance for at erhverve mulige, praktiske sprogfærdigheder ved at studere på engelsk og at arbejde og studere i udlandet. Derudover kan du vælge at studere andre sprog, der er vigtige i international business. At studere i en multikulturel gruppe af studerende forbereder dig til dit fremtidige arbejdsliv.

HVORDAN ER DINE UNDERSØGELSER ORGANISERET?

I det første år vil du lære om virksomhedsdrift ved at arbejde i en virtuel virksomhed, som er dannet af en gruppe studerende, der repræsenterer forskellige nationaliteter. Studerende planlægge, drive og udvikle en virtuel virksomhed og opererer i et netværk.

I det andet studieår vil du uddybe din viden om forskellige områder af international business. Internationale udvekslingsstuderende slutter sig til gruppen. Der vil være flere gæstelærere fra partnerinstitutioner i udlandet. Programmet omfatter også projektarbejde sammen med regionale og internationale virksomheder.

Det tredje år består af udveksling semester i udlandet på en af ​​vores partner universiteter og praktisk uddannelse, der styrker den teoretiske viden, du har lært.

Det sidste semester i det fjerde år er reserveret til at færdiggøre den endelige afhandling.

HVAD jobmuligheder vil du have?

Bachelor of Business Administration er forberedt på en bred vifte af opgaver i international handel og markedsføring. Mulige stillingsbetegnelser omfatter: eksport manager, salgschef, produktchef, eksport assistent, marketing assistent, salgsassistent, marketing planner, marketing kommunikation planner, salg forhandler, kundeservice koordinator.

HVORDAN MAN ANSØGER?

Den næste chance for at ansøge om Kandidatuddannelsen i Sygepleje er 10-25 januar 2017 fælles ansøgning på www.studyinfo.fi

stipendieordning

På Seinäjoki University of Applied Sciences, kan stipendier gives til studerende forpligtet til at betale en studieafgift. Principperne i stipendieordning af Seinäjoki University of Applied Sciences er som følger: Alle første års studerende, som er forpligtet til at betale en studieafgift, tildeles et stipendium, der dækker 50% af den årlige studieafgift.

Stipendier til første års studerende vil blive betalt af den sidste dag i November.

For at være berettiget til et stipendium efter første studieår skal den studerende tilfalde:

  • mindst 55 point i det foregående akademiske år i en bachelorgrad program
  • et minimum af 20 point i den foregående semester (et halvt år) i en Master uddannelsen

Mængden af ​​stipendium efter første studieår:

  • 60% af den årlige studieafgift for studerende, der har optjent de kreditter, der er nævnt ovenfor, med den gennemsnitlige klasse 3-5 (skala 0-5).
  • 30% af den årlige studieafgift for studerende, der har optjent de kreditter, der er nævnt ovenfor, med den gennemsnitlige klasse 1-2 (skala 0-5).

Stipendier til fortsættende studerende vil blive betalt af den sidste dag i september hvert år.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
42 måneder
Fuldtid
Price
Pris
6,800 EUR
6800 € pr akademisk år
Information
Deadline
Locations
Finland - Seinäjoki
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
Finland - Seinäjoki
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Videoer

International Students in SeAMK