Bachelor of Business Administration i international business

Saimaa University of Applied Sciences

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Bachelor of Business Administration i international business

Saimaa University of Applied Sciences

Kandidatuddannelsen i International Business

Grad: Bachelor of Business Administration (BBA)

Degree titel i finsk: Tradenomi

Varigheden og omfanget af undersøgelser:

3,5 år 210 point, herunder 30 kreditter af placering

Kandidatuddannelsen i International Business giver de studerende med alsidige problemløsning og sociale færdigheder i et interkulturelt miljø, samt førsteklasses teoretiske og praktiske færdigheder i international business.

Saimaa University of Applied Sciences er beliggende i det sydøstlige Finland på grænsen mellem EU og Rusland, og samarbejder med mange universiteter i hele Europa og Asien. En uddannelse hos os, er velkendt og respekteret.

Vores undersøgelser forberede de studerende til de forskellige aspekter af international virksomhedsdrift, herunder undersøgelser af marketing, finans, logistik og ledelse.

Den internationale business verden har brug for multikulturelle eksperter til virksomheder og forskellige udenlandske trade-positioner til at køre drift og gennemføre projekter rundt om i verden. Fremmedsprog, forskellige kulturer og globale forretningsaktiviteter udgør en væsentlig del af programmet. Indholdet af undersøgelserne opdateres løbende sammen med de potentielle arbejdsgivere til at opfylde arbejdsmarkedets behov.

Tutor lærere og en international peer-gruppe støtte studerende i studier og fritid. Forholdet mellem vores studerende og undervisere er åben og indlæringsmetoder er interaktive og samarbejdende.

At studere i multikulturelle teams giver eleverne en glimrende mulighed for at lære om forskellige kulturer, og at skabe værdifulde relationer og internationale netværk. Sprog og kultur er en væsentlig del af programmet: Ud over engelsk og finsk, tysk, spansk eller russisk er et krav - eller de udenlandske studerende kan uddybe deres viden om det finske sprog færdigheder.

IB-studyprogramme omfatter et semester langt studieophold på en af ​​vores partnerinstitutioner. Saimaa University of Applied Sciences har over 100 partner institutioner og universiteter rundt om i verden.

Efter at have afsluttet bacheloruddannelsen og erhvervet erhvervserfaring på tre år, vil de studerende har gode muligheder for at fortsætte studier i vores kandidatuddannelse i International Business Management.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Aug. 2019
Duration
Varighed
3.5 år
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
Finland - Lappeenranta
Startdato : Aug. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Aug. 2019
Finland - Lappeenranta
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen