Bachelor of Business Administration i international hotel management

Stamford International University

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Bachelor of Business Administration i international hotel management

Stamford International University

Er en karriere i restauration og turisme i din fremtid?

Gæstfrihed og turisme er en af ​​verdens største og mest forskelligartede og mest dynamiske industrier. Det er enorme, der tilbyder en bred vifte og høj antal arbejdspladser over hele kloden. Faktisk ifølge den World Travel og Tourism Council, Gæstfrihed og turisme beskæftiger mere end 235 millioner mennesker verden over. Karrieremuligheder i branchen er fortsat stærk. År efter år, gæstfrihed og turisme er blandt de hurtigst voksende industrier i verden.

Stamford International University er Thailands førende uddannelsesinstitution, når det kommer til at forberede eleverne til ledelse karriere i den globale hotel og restaurationsbranchen. På vores Bangkok campus, tilbyder vi The International Hotel Management Program i engelsk sprog med en Dual Award Program med Blue Mountains International Hotel Management School -. No.1 internationale hotel management skole i Australasien * Programmet følger pensum og standarder af Blue Mountains International Hotel Management School og Stamford International University. Eleverne kan vælge at studere og gøre en praktikplads i Australien. Når uddannet, vil de studerende modtage;

 • Bachelor of Business Administration i International Hotel Management fra Stamford International University
 • International Diploma eller en bachelorgrad i Hotel Management fra Blue Mountain, Australien.

Moderne Transformative Uddannelse:

Business-Fokuseret Uddannelse + Praktisk anvendelse

IHM Stamford International University International Hotel Management Program er designet med en holistisk tilgang, der kombinerer business-fokuserede undervisning og praktisk anvendelse for at udvikle det hele menneske. Dette gør det muligt eleverne til at være job-parate til at forfølge en lederkarriere i det spændende restaurationsbranchen. Ledere, der har gjort deres underordnedes job, ved præcis, hvad det indebærer, og derfor har en reel fordel. På Stamford udvikler vi velbevandret studerende gennem praktisk uddannelse inden for alle områder af gæstfrihed ledelse, herunder køkken, service og værelse division. Den hands-on tilgang er afgørende for at få viden og færdigheder, du har brug for at lede gæstfrihed organisationer i fremtiden.

Stamford International Hotel Management Program (Bangkok Campus International Program kun) er en dobbelt award program med Blue Mountains International Hotel Management School - The No.1 International Hotel Management School i Asia Pacific og Australien Ifølge en undersøgelse foretaget af TNS (en uafhængig marked forskning agentur for hotellets ledere i Australien og Asien i 2010).

Den 20-årige Blue Mountains International Hotel Management School Australia (BMIHMS) tilbyder fuldt akkrediterede bachelor-og kandidatniveau grader til studerende fra hele verden i sine to inspirerende campusser - Leura i Blue Mountains og centrale Sydney.

BMIHMS er registreret i Australien som en videregående uddannelse udbyder af National ungdomsuddannelse Quality Standard Agency (TEQSA). BMIHMS er også:

 • En bekræftet institution af WTO 's Department of Education og Knowledge Management
 • Akkrediteret af Institute of Hospitality, den eneste internationalt anerkendte professionel ledelse forening for ledere i gæstfrihed, fritid og turisme.
 • En af grundlæggerne af ikke-for-profit International Centre of Excellence in Tourism & Hospitality Education (THE-ICE)

Stamford International Hotel Management Program Højdepunkter

 • 3,5 år Fast-Track Program
 • Business-fokuserede undervisning og praktisk træning
 • Fakultet medlemmer med mange års verdensomspændende virkelige verden brancheerfaring.
 • To praktikophold i forskellige områder af hoteldrift.
 • Quality Assurance Blue Mountains International Hotel Management School Australien.
 • Vælg lokale eller internationale veje. The International Hotel Management Program på Stamford s Bangkok Campus (Dual Award med Blue Mountains International Hotel Management School), Stamford s Thai Program, eller tosproget program på vores Hua-Hin Campus.

Studerende i Internatinoal Program kan vælge at studere de sidste tre betingelser på Blue Mountains International Hotel Management School, Australien, efter at de har afsluttet 2. år på Stamford. Der er også betalt praktikophold som en del af kurset i Australien.

Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Mar. 2019
Juli 2019
Duration
Varighed
3 - 4 år
Fuldtid
Price
Pris
14,500 USD
Information
Deadline
Locations
Thailand - Bangkok
Startdato : Juli 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Thailand - Hua Hin, Prachuap Khiri Khan
Startdato : Mar. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Mar. 2019
Thailand - Hua Hin, Prachuap Khiri Khan
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Juli 2019
Thailand - Bangkok
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen