Read the Official Description

Den Institut for Marketing og Organisation blev etableret i 1976 som en del af Det Naturvidenskabelige Management Sciences, Prince of Songkla University, Hat Yai Campus, Songkhla Province Thailand. Den Bachelor of Business Administration Program i Management (engelsk) er det sjette program, der tilbydes på bachelor-niveau. Tidligere Institut har tilbudt bachelor business grader i fem koncentrationer: Regnskab, finansiering, markedsføring, Human Resource Management og Information Technology Management. Instituttet har også tilbudt specialiserede studieforløb i Hotel Management og Merchant Marine. I øjeblikket har instituttet i alt 133 professorer og personale og har service af en række gæsteprofessorer fra både udenlandske og thailandske institutioner regelmæssigt.

Baggrunden for det internationale BBA Program er den stigende globalisering af erhvervslivet og handel miljøer. Med oprettelsen af ​​Verdenshandelsorganisationen (WTO) i 1994 og den fortsatte økonomiske integration af forskellige regioner i verden, har tempoet i globaliseringen fremskyndes.

Globalisering kombineret med den teknologiske udvikling og bevægelsen i retning af en videnbaseret økonomi på globalt plan præsentere den udfordring at gøre merkantile uddannelser er relevante for disse nye realiteter og tendenser. Institut for Marketing og Organisation, Det Management Sciences, Prince of Songkla Universitet, har udviklet Bachelor of Business Administration Program i Management (engelsk) som et internationalt program til at tage denne udfordring. Programmet er designet til at opfylde behovene hos både thailandske og internationale studerende, som vil forfølge ledelse karriere i international business arena

Mission og Vision

Programmet har til formål at give de studerende viden og færdigheder på en international standard af ekspertise inden for følgende kategorier.

ledelse - Studerende vil få en komplet supplement af ledelsesmæssige færdigheder inden for finansiering, markedsføring, regnskab, human resource management og strategisk ledelse.

kommunikation - De studerende vil være i stand til at kommunikere effektivt på engelsk: skrive, tale, læse og lytte.

Etik og socialt ansvar - Studerende vil udvikle viden og følsomhed med hensyn til de etiske, sociale og miljømæssige ansvar ledere og de organisationer, de arbejder.

Kritisk tænkning - De studerende vil udvikle evnen til at identificere problemer, vurdere dem rationelt, løse dem kreativt, og implementere løsninger effektivt.

Teknologi - De studerende vil blive kompetent med informationsteknologi, udvikle grundlæggende færdigheder i de mest moderne anvendelser af teknologi til styring og har viden til at tilpasse sig fremtidige innovationer.

Cross Culture - De studerende vil forstå kilderne til kulturelle forskelle og ledelsesmæssige problemer og muligheder. Erfaring med kulturel mangfoldighed, vil blive opnået gennem interaktion med medstuderende, lokale og regionale ekskursioner og besøg til multinationale organisationer.

Optagelse Skema

Optagelse tidsplan for BBA English Program er lidt forskellig fra den almindelige programmer; dette afspejles i variationen i det akademiske tidsplan som nedenfor:

optagelse tidsplan

Krav til ansøgningen

For at gøre en konkurrencedygtig ansøgning til BBA engelske Program en ansøger, skal have allerede er opnået, eller forventer at få, et af følgende udvælgelseskriterier med karaktererne viste eller andet tilsvarende.

Udvælgelse Kriterier 1: Lokale thailandske Studerende

  • Færdiggørelse M. 6 eller Grade 12 med en GPA på mindst 3,00 eller tilsvarende med en GPA på mindst 3,00 - En ansøger skal have en GPA på mindst 3,00 af alle engelske fag, lige siden M. 4, indtil M. 6 eller Grade 10 indtil Grade 12 - En ansøger skal bestå BBA interview undersøgelse - En ansøger kan få en af ​​disse følgende scoringer (hvis nogen) - TOEFL ≥ 500 (papirbaserede test), ≥ 173 (computer-baserede test), eller ≥ 61 (internet-baseret test) - IELTS ≥ 5,0 - CAE ≥ B - FCE ≥ A - TU-GET ≥ 450 - CU-TEP ≥ 60 ansøgere, der besidder en engelsk kvalifikationer som nævnt ovenfor ikke skal tage en intensiv engelskkursus på 120 timer før semesteret begynder.

Udvælgelseskriterier 2: Overseas / International School studerende

  • Færdiggørelse M. 6 eller karakteren 12 eller tilsvarende - En ansøger kan opnå følgende krav (hvis nogen) - SAT score på 900 eller derover (US) - GCE "O Level", GCSE, og IGCSE med mindst "C" i 5 store emner - GCE "et niveau i 3 store individer med mindst" C "Andre ækvivalente eksamensbeviser fra andre fremmede lande, skal give en godkendelse brev af Thailands Undervisningsministeriet En ansøger skal bestå kvalifikationer vurdering af BBA administrationsudvalget

Bemærk venligst: Selv om en ansøger anvender engelsk som første sprog eller er flydende på engelsk, og man må tage en akademisk skrivning løbet af 40 timer.

For at fuldføre BBA ansøgningsprocesser, skal ansøgeren udarbejde følgende krav: - Ansøgningsskema - To nylige fotografier med en 1,5 tommer af fotostørrelse (inden for de sidste seks måneder) - En original kopi af en officiel udskrift - certifikat demonstrerer kompetence på engelsk (hvis nogen) - 800 Baht / USD 30 for ansøgningsgebyret

Program taught in:
Engelsk

See 1 more programs offered by Prince Of Songkla University »

This course is Campus based
Start Date
Juni 2019
Duration
4 år
Deltid
Fuldtid
Price
106,000 THB
årligt.
Deadline
By locations
By date
Start Date
Juni 2019
End Date
Application deadline

Juni 2019

Location
Application deadline
End Date