Bachelor of Business Administration

Savonia University of Applied Sciences

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Bachelor of Business Administration

Savonia University of Applied Sciences

Mål:

BBA Kandidatuddannelsen i International Business på Savonia UAS sigter mod at udvikle fokuseret ekspertise i udenrigshandel. For at nå dette mål, du vil udvikle viden gradvist, langs år, og vil få en dyb evne til at arbejde i et internationalt arbejdsmiljø. Din fremtidige karriere ikke nødvendigt at tage dig i udlandet som multikulturelle og multinationale arbejdspladser kan findes lige her i Finland så godt.

Savonia_BBA

Praktiske værktøjer til din fremtidige karriere

BBA kandidater er parate til at stå over for konstante forandringer på det globale forretningsområde, og er følsomme over for de krav, som internationale partnere. BBA'er er særligt uddannet i de praktiske aspekter af internationaliseringsprocessen, således i en god position til at hjælpe f.eks SMV'er i at starte den internationale handel. De opererer flydende inden multikulturelle teams og er i stand til at guide deres hold mod fastsatte mål.

BBA'er har et åbent sind over for at udvikle nye måder, ikke kun erhvervslivet, men også i trivsel på arbejdspladsen såvel som deres egen ekspertise på området. BBA'er vil arbejde, blandt andet i import-eksport, internationalt salg og kundepleje, logistik og andre internationale aktiviteter.

Specialiseringer:

Specialisering i programmet er International Trade Expert, med vægt på internationalisering af SMV'er og de praktiske international handel.

Indhold af Studies:

Studier ved Savonia er praktisk orienteret og alsidig. Projekter og samarbejde med det omgivende samfund, virksomheder og institutioner samt udenlandske partnere og medstuderende er integreret i hverdagen for vores studerende.

Hvert år undersøgelserne har to tildelte temaer. Under den første efterårssemesteret af undersøgelserne, du vil lære om planlægning og starte en virksomhed. Dette gøres ved at arbejde i samarbejde med en lokal partner organisation. De studerende vil danne teams omkring SMV'er, og begynde at få at vide, de forskellige faser, der er nødvendige ved etablering af en virksomhed.

Den anden periode i foråret fokus på at drive en succesfuld forretning. Du vil få en dyb indsigt i at køre daglige drift af partnerorganisationen. Du vil gå igennem? team building faser og blive fortrolig med multikulturelle teams og arbejdsmetoder. Du forventes også at anvende business viden til praksis inden for partnerorganisationen og at være i stand til at dele din forståelse for medstuderende. Ved udgangen af ​​året, vil du have opnået en omfattende forståelse af de daglige forretningsaktiviteter som et fundament for at udvikle din internationale handel ekspertise.

Solidt fundament og internationale mål

Den anden-årige studier vil fokusere på de væsentlige internationalisering færdigheder. Først vil du lære at bruge de værktøjer, såsom virksomhedernes forskning, og vil forstå funktionerne af internationale økonomi. For det andet, vil du sætte disse færdigheder og forståelse i brug, igen sammen med lokale organisationer, inden for temaet med at forberede til internationalisering. En virkelige liv business internationalisering projekt dominerer udtrykket, støttet af studier i erhvervslivet analyse og kommunikation.

Under dit tredje år vil du fokusere på at tilpasse virksomhedens drift til et internationalt miljø, og om de udfordringer, organisationer står skyldes forskelle i at drive forretning. Som færdigheder og forståelse vokser, vil du være i stand til at opfatte evaluering og udvikling af international business. Din ledelse og lederevner vil vokse til at opfylde kravene i den internationale handel ekspertise.

Struktur Studieleder:

Graden består af 210 kreditter. Hvert år er lig med 60 point, hvilket kræver 1600 timer af din arbejde. Dit arbejde belastning vil omfatte undervisning, online og uafhængige undersøgelser, teamwork og praktik. Deltagelse i forsknings- og udviklingsaktiviteter er også en del af dine studier.

Den detaljerede struktur i dine studier er som følger:

 • Grundlæggende studier 60cr
 • Professionelle studier 90cr
 • Alternative undersøgelser 15cr
 • Praktik 30cr
 • Afhandling 15cr

Speciale:

Specialet på Savonia altid arbejde relateret. Dette giver dig en god mulighed for at netværke med fagfolk inden for dit område i løbet af dine studier, og ofte afhandlingen viser sig at være et udgangspunkt for din karriere.

Afhandlingen fremhæver samarbejdet mellem dig, arbejdsliv og UAS i at vælge det emne, sætte målene og faktisk gør det. Under processen du viser, at du er i stand til at arbejde selvstændigt i at anerkende, evaluere og løse udviklingsmæssige udfordringer i arbejdslivet. Professionel rapportering og kommunikation færdigheder der kræves også. Arbejdsrelaterede specialer omfatter følgende på Savonia:

 • en udviklingsmæssig projekt, som du eller dit team vil planlægge og gennemføre baseret på kravene i din klient. Eksempler på et sådant projekt omfatter produkt eller service udvikling, workflow udvikling og informationsmateriale udvikling såsom en vejledning eller manual. Den udviklingsmæssige proces, og resultatet heraf vil blive rapporteret i et felt-specifik måde.
 • et forskningsprojekt, hvor du eller dit team vil udføre relevante forskningsaktiviteter med henblik på at kaste lys på de udviklingsmæssige eller problemløsning behovene i din klient.
 • en produktion, som du eller dit team planlægge og gennemføre for at vise din ekspertise eller kunstnerisk talent. Produktionen kunne være en begivenhed, seminar eller ydeevne. Processen og resultatet vil blive rapporteret i en felt- specifik måde.
 • en kumulativ afhandling, hvor f.eks projekter, forsker eller videnskabelige artikler udført undersøgelserne er samlet og rapporteres som en syntese, præsenterer de vigtigste resultater eller resultater i en felt- specifik måde.

Din afhandling proces vil blive støttet af business forskningsundersøgelser, Speciale seminarer og metodologi workshops. Du kan gøre dit speciale selvstændigt eller i en gruppe.

Karrieremuligheder:

BBA'er vil arbejde, blandt andet i import-eksport, internationalt salg og kundepleje, logistik og andre internationale aktiviteter. Du vil også have de færdigheder og kompetencer, der er nødvendige for at blive iværksætter.

Titler:

 • Eksport assistent
 • Eksport sekretær
 • Salgsrepræsentant
 • Salg sekretær
 • Marketing planner
 • Butikschef
 • Import assistent
 • Import sekretær
 • Produktchef
 • Investering Rådgiver
 • Indkøb Specialist
 • HRM Specialist
 • Handelsagent
 • eksportchef
 • Import Manager

Internationalitet:

BBA-grupper er multinationale og -kulturelle af natur, så du vil vænne sig til et internationalt arbejdsmiljø fra dag 1. Desuden er BBA selve programmet designet til internationalisering. Tæt samarbejde med vores internationale partnere bringer dig i kontakt med mennesker og organisationer uden for Finland, hvilket gør det muligt for dig at sammenligne synspunkter, dele viden og arbejde side om side på projekter ved hjælp af teknologi-baserede kommunikationsværktøjer samt møde personligt.

Student udveksling er også en naturlig og anbefalede del af dit andet år studier, og praktikophold (grundlæggende og / eller professionelle) kan tage dig overalt i verden.

Vores udvalg af sprogstudier er betydelig, suppleret med tilbud fra University of Eastern Finland. Tværkulturelle studier giver et godt grundlag for din personlige oplevelser i alle aspekter af internationalitet.

Samarbejde:

Savonia er aktiv i udviklingen af ​​det omgivende samfund via blandt andet studenterprojekter, fælles forskningsprojekter og diverse udviklingsprogrammer. Samarbejdet med det lokale arbejdsliv er højt værdsat og er baseret på langsigtede relationer. Også de fælles aktiviteter med universitetet i østlige Finland og Karelen UAS bringe en række muligheder for vores studerende. Internationale aspekter behandles i et tæt netværk af udenlandske partnerinstitutioner, der dækker udveksling, praktik, projekter og fælles eller dobbelte grader.

Forskning:

BBA program er dedikeret til at hjælpe små og mellemstore virksomheder i deres internationalisering indsats. Vores studerende vil arbejde på forskellige arbejdsrelaterede forsknings- eller udviklingsprojekter i SMV'er.

Muligheder for at fortsætte studier efter endt uddannelse:

En BBA grad er et internationalt anerkendt og godkendt kvalifikation. En BBA kandidat er berettiget til at ansøge om at fortsætte teoretiske studier på de fleste universiteter over hele verden. Ofte følgende kandidatuddannelse kan være afsluttet i 2 år, afhængig af fagområde og den studerende. Men hvis du ønsker at fortsætte dine studier på master-niveau ved et universitet i anvendt videnskab, vil du blive dirigeret til at starte din arbejdskarriere at samle 3 års erhvervserfaring inden de kommer ind en kandidatuddannelse.

Sprog:

Hele programmet vil foregå på engelsk, bortset fra obligatoriske sprogkurser i finsk (for udenlandske studerende), og i svensk (for finske studerende). Bemærk, at du ikke forventes at være perfekt, når du starter dine studier - dine sprogfærdigheder vil forbedre, mens du gør business studies. Den multikulturelle læringsmiljø med studerende taler forskellige sprog er den bedste måde at forberede udfordringerne fra den globale business liv!

STUDIEAFGIFTER

Savonia University of Applied Sciences har lavet en beslutning om at indføre studieafgifter for ikke EU / EØS-studerende. De studieafgift gælder for studerende begynder deres studier den 1. august 2017 eller senere. Undervisningen gebyr for hvert akademisk år, og det skal betales senest den 31. august.

Gebyrerne er:

 • for bacheloruddannelsen 5000 euro pr skoleår
 • Master studerer 6000 euro pr skoleår

Alle ikke-EU / EØS studerende på Savonia University of Applied Sciences, kan ansøge om et stipendium, efter at de er blevet optaget på gebyr-opladning bachelor- eller kandidatuddannelse uddannelser og de har tilmeldt sig som til stede. I det første studieår dækker stipendiet 70% af studieafgift; i de følgende akademiske år stipendiet dækker 50% af kursusafgiften. For at kvalificere sig til stipendium efter det første studieår, skal de studerende tjene mindst 55 point af studier beskrevet i deres personlige uddannelsesplan pr skoleår.

Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Aug. 2019
Duration
Varighed
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
Finland - Ekenäs
Startdato : Aug. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Finland - Kuopio
Startdato : Aug. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Aug. 2019
Finland - Kuopio
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Finland - Ekenäs
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen