Bachelor of Business Administration

SP Jain School of Global Management Dubai

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Bachelor of Business Administration

SP Jain School of Global Management Dubai

Oversigt

I en meget kompleks og konkurrencepræget verden, behøver kandidater til at have beskæftigelsesegnede færdigheder til at få de bedste arbejdspladser. Selvom graduering kan synes fjernt ved starten af ​​programmet, er det klogt at planlægge tidligt. Med det i tankerne, har det akademiske ledelse på SP Jain redesignet sin bachelor Bachelor of Business Administration (BBA) program til at fokusere på færdigheder som kritisk tænkning og global agility, uden at gå på kompromis med teknisk viden.

BBA Højdepunkter

 • 4-årig bachelor-kursus
 • 3 banebrydende specialiseringer at vælge imellem: Marketing, Finans og iværksætterånd
 • Kvalificerer dig til at arbejde i Australien, efter afslutningen
 • Forbereder dig til elite internationale MBA-programmer
 • Gør du meget konkurrencedygtige på det globale business arena
 • Mulighed for at fuldføre 1. år i Mumbai eller Singapore
 • Mulighed for at overføre til BEC eller BBC i 2. år

Hvad der er nyt om vores BBA?

 • En helt ny major i Entrepreneurship
 • En "beskæftigelsesegnethed og Practitioner Skills Series" for at hjælpe dig med at udvikle nøglen virkelige verden attributter som global intelligens og effektiv kommunikation
 • To nye kernefag: selvstyret læring og Reading signaler & tendenser
 • Entrepreneurship Project som et alternativ til den nuværende Action Learning Project
 • Overførsel til BEC / BBC efter første år af BBA.

Tri-City Model

Som BBA studerende på SP Jain, du studere i tre dynamiske byer - det første år i Singapore, efterfulgt af et år i Dubai og de sidste to år i Sydney. Denne multi-bymodel tilbyder dig den perfekte baggrund for at lære global forretning, anvende din læring i en international sammenhæng, opbygge vigtige globale netværk og udvikle og demonstrere centrale virkelige verden attributter.

Specialiseringer

I erkendelse af, at business kandidater skal være i stand til at forfølge en række karrierer, den nye BBA omfatter tre banebrydende store i Finans, Marketing og Entrepreneurship. Disse store selskaber udsætte dig for en bred vifte af emner, der finpudse dine kritiske og analytiske evner, og forberede dig til at gå i gang med en karriere som globale erhvervsledere. Top studerende får lov til at gøre en "mindre" i tillæg til deres valgte større.

Ud over, og med forbehold af forudgående tilladelse fra den akademiske ledelse, kan du vælge at fuldføre en eller flere, mindre (er) eller en dobbelt store.

MARKETING

Bachelor of Business Administration (BBA) større i Marketing har til formål at forberede de studerende til en karriere i markedsføring, give dem praktisk erfaring i at ansætte de seneste principper og praksis i moderne markedsføring. Studerende vælger denne store lære om emner som global marketing, e-handel, service marketing, brand management og køber adfærd, alt afgørende for effektivt at markedsføre produkter og tjenester.

FINANCE

Bachelor of Business Administration (BBA) større i Finance er designet til at give en detaljeret forståelse af de økonomiske problemer står en leder i en corporate indstilling, og giver dig de færdigheder til at udvikle finansielle løsninger til regeringer, virksomheder og formuende privatpersoner . De store dæksler meget innovative og up-to-the-minute emner som opgørelse analyse finansielle, finansielle markeder og institutioner, internationale finansverden, investeringsanalyser, handel og porteføljeforvaltning, og den finansielle og risiko modellering.

IVÆRKSÆTTERI

Bachelor of Business Administration (BBA) større i Entreprenørskab har til formål at fremme en stærk iværksætterånd blandt de studerende. Studerende, der vælger denne store vilje kandidat med de færdigheder og viden er nødvendig for at skabe en forretning, og til at vende deres kreative ideer til nye virksomheder. Den største dækker emner såsom grundlaget for iværksætteri, kommercialisering strategi, fundraising, iværksætter finansiering, deal strukturering og socialt iværksætteri.

Kurser & Credits

For at opfylde kravene i BBA grad, skal studerende gennemføre 30 kernefag, 2 Regionale forskningsprojekter, 6 specialiseringer og 1 Action Learning / Entrepreneurship Project tilpasset til det valgte fagområde.

I semester I-IV inklusive, ville studerende studerer 5 fag per semester - 4 generelle forretningsmæssige fag og 1 liberal arts emne.

Forud for påbegyndelse af studie i semester V, vil hver elev vælge en specialiseret forretningsområde for mere intensiv undersøgelse.

I semestre V til VII inklusive, ville hver elev studere 2 specialiserede business fag og 2 generelle forretningsmæssige fag.

I semester VIII, ville hver elev studere 2 specialiserede business fag og vil være forpligtet til at foretage en større projekt på linie til hans / hendes udvalgte specialiserede område af undersøgelsen. Ved deres valg af specialiserede business fag en studerende skal vælge mindst 6 fag fra et område af specialisering, og de resterende 2 fag kan vælges fra nogen af ​​de andre emner, der er opført under de specialiserede forretningsområder undersøgelsen. Ved valget fag og deres sekventering hver elev skulle rådføre sig med deres kursus rådgiver.

Eleverne bliver undervist 5 fag per semester. De deltager forelæsninger og tutorials alle 5 dage i ugen i en periode på 3 timer om dagen. Således samlede kontakt timer pr genstand per semester er 36 timer, og den samlede kontakt timer per semester er 180 timer.

Indlæggelser

Berettigelse

Det, vi er på udkig efter: Studerende skal have afsluttet gymnasiet / gymnasiet / junior college eller nogle tilsvarende form for ungdomsuddannelse og er placeret i top 25% af deres klasse.

Eleverne forhåndsudvalgte på grundlag af deres År 10 eller seneste Board eksamen (taget i de seneste 2 år) og SP Jain Indgang Test (SPJET) eller SAT score.

SP Jain accepterer overføre eleverne til BBA programmet. For at vurdere deres berettigelse og for de kriterier for overførsel til kreditter adgangskrav, kan eleverne skrive til bba@spjain.org~~V.

Kriterierne for støtteberettigelse varierer for studerende af forskellig oprindelse. Nærmere oplysninger om det samme er nævnt nedenfor: Indisk Ansøgere De acceptable krav til År 12: Vellykket afslutning af All India Senior School certificering undersøgelse (CBSE) eller Indien School Certificate (ISC) År 12 eksamen eller det Højere Sekundær Certificate (HSC) fra den indiske stat Boards med et minimum på 70%.

International Baccalaureate (IB): Afslutning af International Baccalaureate Diploma med ikke færre end 32 point opnået gennem studiet af mindst seks fag, hvoraf tre skal være på de højere level.Australian Ansøgere De acceptable krav til År 12: Afslutning af NSW Højere School Certificate med en australsk Tertiær Optagelse Rank (ATAR) på 85 eller derover eller mellemstatlige tilsvarende.

Afslutning af et godkendt kursus på niveau med Certificate IV, taget på en registreret leverandør af tekniske uddannelser og erhvervsuddannelser i NSW eller mellemstatlige tilsvarende.

International Baccalaureate (IB): Afslutning af International Baccalaureate Diploma med ikke færre end 32 point opnået gennem studiet mindst seks fag, hvoraf tre skal være på det højere niveau. Besiddelse af kvalifikationer sidestilles nogen af ​​de ovennævnte tre points.International Applications De acceptable krav til År 12: International Baccalaureate (IB): Færdiggørelse af International Baccalaureate Diploma med ikke færre end 32 point opnået gennem studiet af mindst seks fag, hvoraf tre skal være på det højere niveau.

A niveauer: Et minimum af kvaliteter B, B, B i 3 Avancerede niveau fag i samme sitting.English Sprogkrav Alle studerende vil blive forventes at demonstrere en acceptabel færdigheder i engelsk. Dette ville blive vurderet i løbet af evalueringerne.

Der er ingen engelske sprog score kræves for adgang til SP Jain. Ved overførsel til Sydney, skal de studerende sikre en acceptabel engelsk sprog score. Dette er obligatorisk for at opnå en australsk visum. Alle detaljer om de engelske krav til australske studerende visa sprog er tilgængelige her.

Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Jan. 2019
Duration
Varighed
4 år
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
Forenede Arabiske Emirater - Dubai, Dubai
Startdato : Jan. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Jan. 2019
Forenede Arabiske Emirater - Dubai, Dubai
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen