Bachelor of Business Administration

Tri-Continent Degree Programmes @ Siam Technology College

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Bachelor of Business Administration

Tri-Continent Degree Programmes @ Siam Technology College

Kombinerer historien og traditionen i Storbritannien med styrken i USA og fremtiden, som er Asien

Få alle tre kvalifikationer nedenfor, kun fire års studier: En fireårig kandidatuddannelse med interkulturel ledelse og minorering i Business Management fra Lamar University i Texas, USA. Lamar University har eksisteret i over 90 år, og en del af Texas State University System, med over 15.000 studerende. Det er et niveau 2 universitet, der svarer til et amerikansk statsuniversitet.

En fireårig kandidatgrad i Interkulturel Business Management fra Siam Technology College. Renown i Asien og centralt beliggende i Bangkok har STC over 10.000 studerende og vokser, og en af ​​de første private uddannelsesinstitutioner under Office of Higher Educational Commission.

Et niveau 5 National Vocational Qualification (RQF) eksamensbevis fra Storbritannien. Dette senior management arbejde vurderingsbaserede eksamensbevis giver dig mulighed for at arbejde i Det Forenede Kongerige på øverste ledelse niveau, eller indgå i postgraduate studier i Storbritannien.

At opnå en amerikansk erhvervsgrad i Amerika kan koste dig over $ 150.000 amerikanske dollars. Ikke inklusive rejse-, opholds- og boligomkostningerne i løbet af fireårsperioden. Meget dyrt. Men den samlede pris for dette fire år, tre universitetsuddannelser grad er mindre end $ 20.000 US. Det er Kun $ 5.000 pr. År. Klasser er i et multikulturelt miljø. Uddannelsesvisum til rådighed. Stipendier til rådighed.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Juni 2019
Duration
Varighed
4 år
Deltid
Fuldtid
Price
Pris
19,978 USD
Information
Deadline
Locations
Thailand - Bangkok
Startdato : Juni 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Juni 2019
Thailand - Bangkok
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen