Bachelor of Business Administration

University of Central Oklahoma

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Bachelor of Business Administration

University of Central Oklahoma

Her på UCO tilbyder vi 13 bachelor-erhvervsuddannelser, der alle er designet til at forberede eleverne til at blive den næste generation af virksomhedsledere. Så hvad enten du ønsker at forfølge et traditionelt program eller et af vores innovative tilbud, har vi det rigtige program, der passer til dine behov.

 1. Regnskab (BS)
  Bachelor of Science i regnskab er for studerende, der ønsker at arbejde på den finansielle side af virksomheden, formidle finansiel information til interne og eksterne interessenter. UCO-regnskabsprogrammet forbereder kandidater med en dybtgående forståelse af alle områder af regnskab. En sådan uddannelse opfylder bedst behovene hos potentielle arbejdsgivere, især dem i hovedstadsområdet Oklahoma City og de omkringliggende regioner. Derudover har mange regnskabsmedarbejdere succesfuldt udøvet kandidatuddannelser og certificeringer inden for forskellige regnskabsområder.
Økonomi (BBA)
Økonomiprogrammet lærer eleverne, hvordan den virkelige verden virker; Forbrugere, virksomheder, markeder, virksomheder og lovgivere. UCO-økonomiprogrammet udvikler vores studerendes kvantitative og analytiske færdigheder gennem strenge kurser, forbereder eleverne på karriere i erhvervslivet, regeringen og meget mere.

Energiøkonomi (BBA)
Energieøkonomisk program forbereder eleverne til en karriere inden for energibranchen. Programmet indleder de grundlæggende færdigheder, som hele økonomien har stor erfaring med med fokus på de mange problemer i olie-, naturgas- og elindustrien. Studerende lærer også om regulatoriske spørgsmål og betydelig kvantitativ analyse relateret til feltet. Det indeholder materiale fra andre discipliner, såsom regnskab eller finansiering, som også leverer væsentlige færdigheder, der er relevante for energibranchen. Finansiering (BBA)
Finansprogrammet forbereder eleverne til at arbejde med investeringer, bank, corporate finance, forsikring og fast ejendom. Programmet lægger vægt på effektiv undervisning og deltagelse af studerende i læringsprocessen. Human Resource Management (BBA)
Human resource management program læseplanen er i overensstemmelse med standarderne for den største faglige organ - Society of Human Resource Management - i verden af ​​arbejde. På grund af dette vælger studerende, der vælger HRM som hoved, at være funktionelt i stand til at påtage sig en generalistisk rolle, der udfører de centrale HR-funktioner på jobbet, i enhver organisation. HRM majors er veludstyrede til at være medvirkende til organisationens strategiske sundhed og levedygtighed - ikke blot medarbejderrelationerne. Forsikring og risikostyring (BBA)
Forsikrings- og risikostyringsprogrammet kombinerer specialiseringer inden for økonomi, forsikring og matematik. Studerende lærer færdighederne til at arbejde inden for aktuarvidenskab, risikostyring og forsikring. Studerende er parat til at identificere, analysere og styre risici, som er forbundet med driften af ​​overskud og non-profit-institutter. Juridiske studier (BBA)
Den juridiske uddannelse program er designet til studerende, der ønsker at forfølge en karriere i loven. Studerende med speciale i juridiske studier vil lære fra dedikeret fakultet lovgivningen i erhvervsorganisationer, kommercielle transaktioner og de juridiske spørgsmål inden for erhvervslivet. Ledelse (BBA)
Ledelsesprogrammet er udformet til at forberede eleverne på ledelsesstillinger på en række områder med et bredt færdighedsniveau. Kurser giver eleverne et centralt fundament for at styre menneskelige, fysiske og økonomiske ressourcer på en måde, som etisk og strategisk bevæger en organisation for at nå sine mål. Studerende vælger et fokus i enten iværksætteri, projektledelse eller detail management. Disse områder blev specifikt udvalgt til personer, der er interesseret i små virksomheder eller startet bestræbelser, arbejder i virksomhedernes miljø eller fokus i detailbranchen. Management Information Systems (BBA)
Forvaltningsinformationssystemprogrammet forbereder de studerende til karriere, der anvender computer viden og informationsteknologi til erhvervslivet. Det fokuserer på at levere de grundlæggende tekniske og analytiske færdigheder, der er nødvendige for at analysere en organisations informationssystem. Programmet er designet til at kombinere væsentlige ingredienser i et interaktivt klasseværelse miljø, hvor elever lærer og praktiserer at kombinere forretningskendskab, teknisk viden, kommunikation og analytiske færdigheder. Marketing (BBA)
Markedsføringsprogrammet udsætter eleverne for både faglige og praktiske erfaringer inden for marketing for at udstyre dem med den intellektuelle og faglige viden og færdigheder, der er nødvendige for markedsføring og forretningspositioner på den regionale, nationale og globale markedsplads. Studerende er forberedt på synlige markedsføringsfunktioner som reklame, salgsfremmende foranstaltninger, reklame, merchandising og transport samt de mindre synlige funktioner som strategisk planlægning, markedsundersøgelse, nyprodukt og nymarkedsudvikling, branding og prognoser. Operations & Supply Chain Management (BBA)
Operations- og supply chain management-programmet forbereder de studerende til en karriere, der bruger grundlæggende erhvervsuddannelse kombineret med informationssystemer, kritisk tænkning og struktureret løsningskompetencer. Studerende vil lære de færdigheder, der er nødvendige for at planlægge, organisere og kontrollere leverings-, drifts- og distributionsfunktionerne for at levere kvalitetsprodukter eller tjenester til en rimelig pris. PGA Golf Management (BBA)
PGA Golf Management Program på UCO er et af kun 18 program akkrediteret af PGA (Professional Golf Association) af Amerika. Golf Management Programmet giver eleverne mulighed for at erhverve den viden og færdigheder, der er nødvendige for succes i golfbranchen gennem omfattende klasseværelset studier, praktikophold, en studentforening og et spillerudviklingsprogram. Programmets mål er at producere kandidater, der opfylder kvalifikationerne som PGA-medlem, og har en grundig baggrund i forvaltningen af ​​golffaciliteter og beslægtede organisationer, forretnings- og personaleledelse, turneringsaktiviteter og spillerudvikling, restaurant- og gæsteledelsesstyring, gartneri og turfgrass aptitude, Og rekreation. Professional Sales (BBA)
Det professionelle salgsprogram forbereder den studerende til at komme ind i arbejdsstyrken med etablerede salgskompetencer og en forståelse af salgsprocessen. Kurser giver eleverne den nødvendige interpersonelle kommunikation, professionel salg, salgsstyring og lederskab færdigheder for at være vellykket i en salg karriere. Derudover vil du have mulighed for at konkurrere om at repræsentere universitetet ved nationale salgskonkurrencer. Det professionelle salgsprogram UCO har været navne som et af de øverste universiteter for salgsfaglig erhvervsuddannelse fra Sales Education Foundation (SEF).

Undergraduate Minors

En mindreårig kan være et udløb for din lidenskab og præsentere dig som en velafrundet person i arbejdsgivernes øjne ved at diversificere din uddannelsesportefølje. De fleste mindreårige kan gennemføres i 18-22 kredit timer i et bestemt fagområde.

 • regnskab
 • business administration
 • økonomi
 • finansiering
 • Finansiering - Forretningsret
 • Finansiering - Finansiel planlægning
 • Finansiering - Forsikring
 • Finansiering - Fast ejendom
 • Finansiering - Risikostyring
 • Information og Operations Management - Management Information Systems
 • Ledelse - iværksætteri
 • Ledelse - Human Resource Management
 • markedsføring
 • Marketing - Professionel Selling

Se mindre krav

Internationale Stipendier

University of Central Oklahoma er forpligtet til at tilbyde overkommelige undervisning til vores studerende og deres familier fra hele verden. UCO anerkender og belønner elevens præstationer ved at tilbyde stipendier og priser på grundlag af akademisk fortjeneste, talent i kunst eller atletik. Andre priser er baseret på økonomisk behov. Studerende kan kvalificere sig til begge typer af præmier.

Beskæftigelse på campus er også tilgængelig for at hjælpe internationale studerende med deres leveomkostninger. Internationale studerende kan ansøge om job på campus og arbejde op til 20 timer om ugen efter deres ankomst. Beskæftigelse på campus er ikke garanteret.

Fremtidige studerende

 • Fuld liste over stipendier til rådighed for Undergraduate Freshman studerende, venligst klik her.
 • Fuld liste over Stipendier til rådighed for Undergraduate Transfer studerende, venligst klik her.
 • Fuld liste over stipendier til rådighed for kandidatstuderende , venligst klik her.

Vær opmærksom på at ansøgning om de fleste af disse stipendier ikke kræver nogen handling fra en elev. Scholarship beslutning er lavet af en Admissions Advisor baseret på dine akademiske og engelsk færdigheder scorer. Undtagelserne er præsidentens lederskabsråd, ledere af morgendagsrådet og arv udenlandske bopælskvitteringer.

Aktuelle Studerende

 • Leadership Scholarship - $ 400 (engangspris)
 • Hvert forårssemester vil flere ansøgere blive tildelt i afventning af finansiering ved administration. Den valgte ISC-præsident vil blive tildelt $ 1000,00 hver forår og efterår semester.
 • International Pageant Stipendium - Stipendier ydes hvert forår til de tre bedste vindere af mænd og kvinder.
 • Ikke-residentt uddannelsesansøgningstipendium - op til $ 1.000 (engangspris). Stipendium tildeles studerende baseret på deres GPA og ledelsesinddragelse, mens de studerer hos UCO.
 • For en liste over andre stipendier, henvises til UCO Scholarships og UCO Scholarship Application Utility.

* Stipendier kan i de fleste tilfælde stables, men må ikke overstige udgifterne til undervisning.

Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
4 år
Fuldtid
Price
Pris
611 USD
Information
Deadline
Nov. 15, 2018
Spring Terms application deadline. Fall Terms: July 15th.
Locations
USA - Edmond, Oklahoma
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Nov. 15, 2018
Spring Terms application deadline. Fall Terms: July 15th.
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
USA - Edmond, Oklahoma
Ansøgningsfrist Nov. 15, 2018
Spring Terms application deadline. Fall Terms: July 15th.
Slutdato Kontakt skolen