Bachelor of Business management

Vilnius Gediminas Technical University

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Bachelor of Business management

Vilnius Gediminas Technical University

HVAD ER resultaterne af denne undersøgelse PROGRAM?

Programmet integrerer ledelse, styring og regnskab, administration af oplysninger som strategisk ressource og andre relevante emner. Formålet med programmet er at give de studerende viden om moderne organisation og ledelse standarder for virksomhedens aktiviteter, regnskab og analyse, som gør det muligt at foretage en tilstrækkelig vurdering af virksomhedens statslige og udviklingsmuligheder, modeller, der gør det muligt at tage hensyn til globalisering, omfattende EU-integration og andre faktorer, der underholder de demokratiske værdier og dermed bestemme økonomisk og social effektivitet i de planlagte aktiviteter, og gøre det muligt at minimere tabene risikogrupper.

Hvad vil du lære?

  • For at danne evnen til at forme strategier forpligtet til at udvikle aktiviteten af ​​forskellige forretningsenheder, baseret på orientering til innovationer og teknologiske fremskridt, hensigter til at udvikle internationale forbindelser, hermed - fremme udbredelsen af ​​høj-teknologi og oprettelse af teknologi-orienterede produkter og tjenester og deres konkurrenceevne på de internationale markeder.
  • De grundlæggende principper i den humanitære, sociale (herunder filosofi, sociologi) og andre videnskaber, nødvendigt at danne en bred verden-view, også søger at kende og vurdere omfattende og med systematisk tilgang socioøkonomiske, videnskabelige og teknologiske fremskridt fænomener som afgørende for at forstå miljøet af virksomhedernes organisation og udføre ledelsesfunktioner korrekt.
  • For at bruge nutidige sociale økonomiske processer og markedssituationen analyser og prognoser metoder rettet mod brugen af ​​internet-teknologier, implementere komplekse forskning af national og international markedssituation også forskning om forståelse af kundernes adfærd og forskellige sociale klasser og grupper, forberede beslutninger for markedsføring ledelse organisation, begrundelse og implementering af strategier for markedsføring, som sikrer virksomhedernes konkurrenceevne og effektivitet.

Udveksling i udlandet

Faculty of Business Management tilbyder gode muligheder for alle studerende, der ønsker at studere på et udenlandsk partner universiteter. I øjeblikket, fakultetet har mere end 120 kontrakter med universiteter i 23 europæiske lande, bilaterale aftaler med amerikanske, asiatiske universiteter, som omfatter mere end 150 pladser til udvekslingsstuderende hvert år.

Hvad er mine karrieremuligheder efter endt uddannelse?

Bachelor er parat til at udføre forskellige ledelsesfunktioner i virksomheder: at etablere og udvikle erhvervslivet, at tilrettelægge arbejdet med mennesker, og deres grupper, for at forberede og gennemføre projekter, til at analysere og forudsige økonomiske situation i forskellige markeder, til at indlede og gennemføre innovationer, til gøre uafhængigt effektive forretningsmæssige beslutninger.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
4 år
Fuldtid
Price
Pris
2,700 EUR
årligt.
Information
Deadline
Locations
Litauen - Vilnius, Vilnius County
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
Litauen - Vilnius, Vilnius County
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen