Har du en stor interesse i erhvervslivet? Vil du foretage en konkurrencedygtig grad, der giver maksimal fleksibilitet?

Vores Bachelor of Business Studies er en "designer grad", hvilket giver dig fleksibilitet til at studere en bred vifte af emner, herunder humanistiske og naturvidenskabelige fag, sammen med dine business fag til at give den viden og de færdigheder, du har brug for i din arbejdsplads eller fremtidige karriere .

CSU har også en generøs kredit system til at genkende din tidligere undersøgelse. Med forbehold for universitetet godkendelse, kan du bruge din eksamensbevis eller certifikat IV kvalifikation at reducere længden og prisen på dit kursus.

Hvis dine planer ændrer sig undervejs, kan du afslutte grad med en Associate Degree i Business Studies efter afslutning 16 forsøgspersoner eller med en HD i Business Studies efter endt otte fag.

Den Bachelor of Business Studies er tilgængelig på campus i Albury-Wodonga, Bathurst, Port Macquarie og Wagga Wagga; på Study Centres i Sydney og Melbourne; online; gennem arrangement partnerskab på Canberra Institute of Technology (CIT) og det nordlige Sydney Institute of TAFE (NSI); og i fire steder i Kina.

Hvorfor studere dette kursus?

Årsager til at studere Bachelor of Business Studies på CSU:

 • du kan vælge fra en bred vifte af forretnings- og ikke-erhvervsmæssige emner. Undersøgelse op til en tredjedel af dine motiver i et ikke-forretningsområde
 • hvis du er en skole leaver der er tvivl om, hvilken business specialisering du ønsker at forfølge, kan du studere en række emner i Bachelor of Business Studies før overførsel til et andet mere specialiserede CSU business grad. Du kan også overføre fra en specialist virksomhed grad tilbage til Bachelor of Business Studies
 • udvikle både din virksomhed og laterale tænkning. Store virksomheder foretrækker kandidater, der kan tænke på deres fødder og tilgang forretningsmæssige problemer fra en række forskellige perspektiver.
 • praktikophold er valgfrit efter de emner, du vælger, men dette er en fantastisk måde at forbedre din oplevelse, hvis du ikke er i øjeblikket på en arbejdsplads
 • Vi tilbyder en vifte af akademiske hjælp og personlig støtte tjenester, uanset om du studerer på campus eller online.

Emne valg

Du har mulighed for at vælge de emner, du ønsker at studere, med de eneste krav er færdiggørelsen af ​​en Indigenous enhed, én strategi emne, ikke mere end 12 niveau 1 fag og mindst fire niveau 2 og fire niveau 3 emner. Derudover kræves det, at 16 af de 24 fag skal være i en virksomhed eller en business-relaterede disciplin.

Student support

Vores studerende rave om vores høje grad af støtte. Uanset om du deltage i en campus eller studere online, kan du være sikker kvalitet learning support og personlig kontakt fra undervisere og vejledere, der behandler dig som et individ af.

Som CSU studerende, giver vi dig adgang til akademisk læsefærdigheder, læring og talforståelse støtte og udvikling af færdigheder. Uanset om du har brug for støtte i matematik, engelsk, eksamen teknikker, essay skriftligt eller læringsstrategier, kan vi hjælpe dig med at erhverve eller forbedre de færdigheder, du behøver for at lykkes i universitetsstudier.

Eleverne er præsenteret med strategier og teknikker, der tillader dem at bedre deltage i faglige aktiviteter. Undersøgelse support omfatter:

 • individuelle konsultationer
 • workshops
 • drop-in sessioner
 • kort forberedelseskurser
 • selvhjælp ressourcer.

For online studerende, undervisere har ugentlige sessioner, hvor de oversigten kursusmaterialer til den kommende uge. Derudover hvert fag har et forum, hvor du kan skrive spørgsmål eller tage på blogs eller chatrooms for ekstra information og støtte. Alle disse støttemekanismer skabe en venlig, tilgængelig studerende samfund, så du ikke er isolerede, uanset din form for undersøgelse.

Karriere muligheder

Som kandidat, vil du være berettiget til at gå i gang med en bred vifte af karrieremuligheder, herunder men ikke begrænset til:

 • produktudvikling teamleder
 • kundeservice / relationship manager
 • reklame support manager
 • sociale medier / samfund / online leder
 • marketing konsulent / forsker
 • kampagneleder
 • ejer-manager / iværksætter
 • lederskab eller markedsføring hold lederstillinger i ikke-for-profit organisationer.

Kredit og veje

Ansøgere, der har gennemført en relevant certifikat IV, kan Diploma eller Advanced Diploma på TAFE være berettiget til kredit på op til fire personer (Certificate IV), op til otte personer (Diploma) eller op til 12 forsøgspersoner (Advanced Diploma) i dette kursus . Credit for realkompetencer eller studere på andre højere uddannelsesinstitutioner vil blive vurderet som led i ansøgningsprocessen og vil blive ydet til støtteberettigede ansøgere.

Optagelse oplysninger

Vejledende ATAR

65.00 Universitetet vil indrømme enhver ansøger den mener, kan foretage de foreslåede kurser med rimelig udsigt til succes. Ved fastsættelsen af ​​en ansøgers udsigt til succes, vil Universitetet overveje tidligere undersøgelser og / eller andre grader og erfaring.

Entré er i henhold til de almindelige CSU kriterier for bachelor kurser. Internationale ansøgere skal også opfylde de CSU adgangskrav i form af engelsk sprogkrav.

Ansøgere til et af TAFE leddelte programmer skal indsende dokumentation som bevis for deres forudgående undersøgelse.

Program undervist i:
Engelsk

Se 10 flere kurser fra Charles Sturt University »

Dette kursus er Online, Campusbaseret
Start Date
Jan 2020
Jan 2020
Duration
3 - 6 år
Deltid
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Jan 2020
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Jan 2020
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Jan 2020
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Jan 2020
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Jan 2020
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Jan 2020
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Jan 2020
End Date
Ansøgningsfrist

Jan 2020

Jan 2020

Location
Ansøgningsfrist
End Date
Location
Ansøgningsfrist
End Date
Location
Ansøgningsfrist
End Date
Location
Ansøgningsfrist
End Date
Location
Ansøgningsfrist
End Date