Bachelor of Business

Massey University

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

AACSB Accredited

Bachelor of Business

Massey University

Massey Universitets Bachelor of Business er om dig at få mest muligt ud af dine studier i erhvervslivet, så du kan gå videre til en stor karriere.

Inden seks måneder efter endt uddannelse, er ca. 85% af Massey s Bachelor of Business kandidater ansat i forretningsområdet efter eget valg i New Zealand eller internationalt. Når du studerer Bachelor of Business vil du få den ledelse, kommunikation, teamwork og kreative færdigheder, som arbejdsgiverne er på udkig efter.

Virkelige verden erfaring, mens du studerer

Den Massey Business School har gode forbindelser til potentielle arbejdsgivere og samfund. Du vil bruge tid på at lære og samtidig hjælpe lokale organisationer, der har brug specialiseret hjælp. En praktikplads kursus er også en integreret del af Bachelor of Business, Dette kursus indebærer at arbejde for en relevant virksomhed, mens du studerer. Dette vil hjælpe dig med at opbygge relationer med potentielle arbejdsgivere. Det er fantastisk til dit CV og giver dig mulighed for at se, hvordan din læring vil blive anvendt i den virkelige verden. Det betyder, at du vil være i stand til at tage din læring og anvende det fra dag ét i dit job.

Lær de færdigheder arbejdsgiverne er på udkig efter

Den Bachelor of Business vil give dig mange færdigheder, du kan bruge i mange forskellige typer af virksomheder, i New Zealand og resten af ​​verden. Du vil være:

 • Nogen der har en sund base i erhvervslivet grundlæggende elementer i regnskab, økonomi, finansiering, ledelse, markedsføring, jura og kommunikation
 • En uafhængig lærende
 • En innovativ tænker
 • En effektiv kommunikator
 • Stand til at lede eller arbejde i et team
 • Nogen, der kan finde og bruge den nyeste viden til at vokse en virksomhed
 • Effektiv i multi-kulturelle og internationale business miljøer
 • En etisk og kulturelt følsom professionelle
 • En specialist i mindst ét ​​område af business ekspertise; og velbevandret i erhvervslivet nøgletal

Fleksibilitet

Med kun seks centrale kurser, Massey s bbus giver dig flere muligheder for at tilbringe mere tid med fokus på dine interesseområder. Du ønsker måske at gøre flere kurser i erhvervslivet. Eller i kunst eller videnskab. Hvis du er en international studerende, du kunne studere engelsk sprogkurser. Du kan arbejde på, hvad du ved er dine styrker, eller udfylde huller i din viden og færdigheder. Du vil blive en kandidat med en godt afrundet, relevant vidensgrundlag klar til at tage på arbejde verden!

Hvordan virker det?

Year One
Der er seks centrale emner, du vil studere i dit første år - økonomi, strategisk kommunikation, finans, regnskab, ledelse og markedsføring. Uanset hvilket område af virksomhed, du vælger at gå ind for en karriere, disse er vigtige færdigheder til at have. Disse kurser vil bygge en solid grundlæggende forståelse af, hvordan virksomheder arbejder. Du vil bygge videre på disse viden og færdigheder, som du bevæger dig gennem det andet og tredje år af Bachelor of Business.

År To
I dit andet år du vælger en stor og, hvis du kan lide, en anden større eller mindre, plus komplet to mere kernefag om lederskab, teamwork og erhvervsret.

År Tre
I din sidste år vil du videre til videregående studier i dit valgte dur. Du vil være i stand til at gøre din praktik kursus i dette år, samt et avanceret kursus i din store emne, bringer din virksomhed viden, kommunikation og teamwork og kritisk tænkning og forståelse af etik sammen i en capstone kursus.

Du vil komme et godt afrundet, erfarne og kyndige kandidat, eftertragtet af potentielle arbejdsgivere verden over.

Vurdering

For kerneforretningen kurser i bbus du er udstyret med regelmæssig feedback på dine fremskridt. Så du vil ikke finde en stor endelig vurdering i slutningen af ​​året, i stedet vil du blive vurderet på tværs af årene, mens læring er stadig frisk i dit sind.

Åbn døren til mange karrierer

Mere end nogen anden virksomhed grad, Bachelor of Business udstyrer dig med fleksible og yderst bærbare færdigheder, som arbejdsgiverne velkommen. Dine færdigheder vil være nyttige på tværs af brancher, i små virksomheder indstillinger og inden for multinationale organisationer.

Afhængigt af den store specialisering, du vælger til din Bachelor of Business du kan deltage i erhvervslivet i mange forskellige roller, såsom:

 • Management revisor eller finansiel revisor
 • Forretning, systemer eller oplysninger analytiker
 • Public relations, kommunikationschef, eller mediekonsulent
 • Økonom, økonomisk statistiker, business / politik / risiko analytiker, økonomisk meteorolog, finansiel rådgiver eller konsulent
 • Små virksomheder manager, nye venture initiativtager, eller projektleder
 • Finansiel analytiker, investment banking analytiker, sharebroker eller finansiel konsulent
 • Human resource eller rekruttering manager, eller facilitator i ansættelsesforhold
 • Internationale marked udvikler, eller forhandler i eksport, licenser, og import
 • Marked forsker, marketing manager, eller reklame og kommunikation specialist
 • Professionel sport administrator, sport marketingmedarbejder, eller begivenheder leder
 • Ejendomsadministrator, bygherre eller vurderingsmand.

Internationale studerende

Hvis du drømmer om at være en succes i dagens konkurrenceprægede globale økonomi, så Massey University s Massey Business School er det rigtige sted for dig. Du vil tilegne sig den viden og de færdigheder, der er nødvendige for succes i erhvervslivet eller administration.

New Zealand er et fantastisk sted at studere - vi har en smuk, ren, grøn og sikkert miljø. Massey University har små klasser og vores undervisere er venlige og tilgængelig.

Internationalt akkrediteret

Massey forretning skole er er rangeret i top 2% globalt, med akkreditering fra AACSB International (Foreningen til Advance Collegiate Schools of Business). Massey Universitets regnskab og finans program rangerer i de 100 universiteter i verden og dens forretning og forvaltning studier i top 200 (af QS (Quacquarelli Symonds) placeringer) og blev placeret som nummer 1 i finansiering i New Zealand.

adgangskrav

For at tilmelde i bbus grad skal du have en indgang til universitetsuddannelse, enten gennem Legater og Scholarship Eksaminer, NCEA, New Zealand University Indgang, Entré med tilsvarende status, Skønsmæssig Indgang eller Special Entré.

Engelsk og matematik er ønskelige skolefag. En skole baggrund i Regnskab og Økonomi er nyttig, men ikke afgørende.

Undtagelser på grundlag af høje NCEA Level 3 mærker er tilgængelige i Statistik, Regnskab og økonomi.

Studerende, der har opnået 24 point på NCEA niveau 3 med et gennemsnit på Merit og har en høj samlet præstation, eller har et stipendium i det relevante emne (r), kan være berettiget til at være fritaget for at tage følgende centrale kurser: 115,112 Regnskab for forretning, 115,113 Economics of business. Studerende, der tror, ​​de er i denne kategori, kan søge om dispensation ved at kontakte Student rådgivning og information. Bemærk venligst, at de studerende bliver nødt til at tage et andet kursus i stedet for eventuelle undtagelser, og selv om de er berettiget, ville vi ikke rådgive ansøger om mere end to undtagelser.

Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk
Varighed og pris
This course is
Online
Campusbaseret
Start Date
Startdato
Mar. 2019
Duration
Varighed
3 år
Deltid
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
New Zealand - Auckland, Auckland
Startdato : Mar. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
New Zealand - Palmerston North, Manawatu-Wanganui
Startdato : Mar. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates