Read the Official Description

Bachelor of Science (Hons) i Anvendt psykologi

UIC Applied Psychology Program (APSY) giver en streng uddannelse baseret på en bred vifte af applikationsspecifikke og forskningsorienterede kurser. Studerende, der fuldføre vores 4-års pensum tildeles en Bachelor of Science (Honours) grad i Anvendt psykologi. Vi tilbyder også adgang til nationale og internationale uddannelse practicums og praktikophold, og opfordre eleverne til at deltage i igangværende fakultet forskning. Dette giver de studerende med den forskning, viden og erfaring, der kræves for en vellykket placering og efterfølgende opfyldelse i internationale Master og ph.d.-niveau psykologi programmer.

APSY er specielt designet til at give de studerende en grundlæggende viden om psykologiske videnskab, som de kan bruge i udviklingen af ​​deres respektive kulturer, og til at forbedre deres personlige livssituationer. Desuden er vores program giver kandidater med de grundlæggende færdigheder, motivation og viden, der kræves for at fungere effektivt i post-graduate programmer. Mens en bachelor-niveau psykologi grad er af stor praktisk værdi, og sådanne kandidater ivrigt forfølges af arbejdsgiverne i en bred vifte af allierede discipliner, de personer, der søger at forfølge en karriere i psykologisk videnskab typisk fortsætte med deres uddannelse ud over det bachelor-niveau grad . Placering af vores Bachelor of Science (Honours) psykologi fagfolk i høj kvalitet postgraduate programmer er derfor et afgørende element i vores program. Vores studerende er fremtiden for psykologisk videnskab, og kvaliteten af ​​deres uddannelse og motivation er den primære determinate af den fremtidige udvikling af området.

Udover vores primære fokus på almen uddannelse, og student personlig / faglig udvikling, er APSY også dedikeret til den videnskabelige undersøgelse af sind og adfærd. Vi understreger en tværfaglig tilgang i vores fremme af psykologiske videnskab, som eksemplificeret ved den brede vifte af faglige interesser og nationaliteter repræsenteret ved vores fakultet. Vores mål omfatter etablering af et omfattende internationalt netværk af kommunikation med andre psykologi programmer i hele verden, med UIC APSY tjener som det centrale knudepunkt. Udover vores ønske om at lære og dele psykologi-relaterede oplysninger med andre fagfolk i hele verden, vil denne kommunikationsnetværk støtte vores bestræbelser på at sikre placering af vores kandidater i høj kvalitet masters- og ph.d.-niveau programmer i hele verden.

BScAPs101

Curriculum

Studerende er normalt forventes at gennemføre 132 enheder i pensum struktur nedenfor:

BScAPsCurriculumStructure

* For flere detaljer henvises til http://uic.edu.hk/en/ar/staff/undergraduate-handbook/21088-undergraduate-handbook-2016-2017-for-2016-admission

Karriereudsigter

I løbet af de sidste 25 år, har videnskabelig psykologi oplevet enorm vækst og udvikling i hele Kina. I 1989 var der fem universiteter besidder psykologi afdelinger. I 2007 havde dette nummer steget til næsten 200 private og offentlige institutioner dedikeret til det videnskabelige studie af menneskelig kognition og adfærd. I dag er cirka 10.000 studerende i BA-niveau psykologi programmer i hele Kina. Derudover er der over 2000 studerende i maskiner og MS-niveau programmer, og mere end 300 andre, indskrevet i ph.d.-niveau psykologi programmer. Alt dette afspejler den hurtige og omfattende udvikling af psykologisk videnskab, der findes i Kina i dag. Dette spirende vækst reflekteres og næret af den føderale regerings nylige beslutning om at inkludere psykologi som et af seks områder af videnskaben til at modtage prioriteret finansiering.

I de sidste par årtier har Kinas økonomi og samfund gennemgået en hurtig og omfattende udvikling og forandring. Dette har i høj grad øget hendes behov for et øget antal professionelle psykologer. For eksempel er der mindre end 10.000 psykologer arbejder i Kina i dag, men der er mere end 1.000.000 stillinger på området. Da Kina fortsætter sin fremrykning ind i det 21. århundrede, vil dette kritiske behov for psykologi fagfolk kun vokse i et meget hurtigt tempo.

BScAPs102

Feltet af psykologi omfatter både forskning, hvorigennem vi lærer grundlæggende oplysninger om menneskelige og ikke-humant dyrs adfærd, og praktisk anvendelse, selv om disse oplysninger anvendes til at løse sociale problemer og spørge sund menneskelig udvikling (se ovenstående graf *). I Kina i dag, er en lang række UIC Applied Psychology kandidater arbejder i anvendte indstillinger. Men der er stadig mange områder, der har et stort behov for mere anvendt psykologi fagfolk, herunder klinisk psykologi, rådgivning psykologi, udviklingspsykologi, community psykologi, industri / organisationspsykologi, og mange andre områder.

Bemærk:

  • Diagrammet repræsenterer indstillinger beskæftigelsesmuligheder for dem med de seneste doktorgrader i psykologi. Totaler beløb til 97% på grund af afrunding og udelukkelse af 17 "ikke er specificeret" svar. Tilpasset fra D. Michalski, J. Kohout, M. Wicherski, & B. Hart (2011), 2009. Doktorgrad Employment Survey (tabel 3). Hentet fra APA hjemmeside: http://www.apa.org/workforce/publications/09-doc-empl/table-3.pdf
Program taught in:
Engelsk

See 22 more programs offered by United International College »

This course is Campus based
Start Date
Aug. 2019
Duration
4 år
Fuldtid
Deadline
By locations
By date
Start Date
Aug. 2019
End Date
Application deadline

Aug. 2019

Location
Application deadline
End Date