Read the Official Description

Bachelor of Science (Hons) i Computer Science and Technology

Informationsteknologi spiller en vigtig rolle som drivkraft for vækst af computeren industrien i Kina og hele verden. I Kina, indtil nu, er der stadig en stor mangel på computer fagfolk: herunder edb analytiker, ansøgning programmør, software engineering og junior softwareudvikler etc. Desuden har den kinesiske regering skubbet meget hårdt for at udvikle software-industrien med det formål at konkurrere og overgå Indien og Israel for en større andel af it-outsourcing-markedet. I en verden af ​​innovation, iværksættervirksomheder og venturekapital er der også stor efterspørgsel og interesse i at rekruttere ledere velbevandret i IT. Ovenstående eksempler viser, at der er en stor efterspørgsel efter IT-professionelle, særligt i Mainland i de kommende år.

Dette program sigter mod at forberede de studerende til en karriere i datalogi eller informationsteknologi relaterede områder. Studerende vil være rustet til at arbejde i industrien, erhvervslivet osv, eller til at forfølge post-graduate studier i Kina eller i udlandet. Kandidater vil have udviklet læring færdigheder og har tillid til at møde udfordringerne i hurtigt skiftende verden af ​​informationsteknologi. Ved at studere dette program, er de studerende i stand til at drage fordel af en bred uddannelse som de forfølger en teknologi uddannelse med speciale i datalogi. Derfor vil de studerende være forpligtet til at studere en række almen uddannelse, informationsteknologi kurser for at opnå en afbalanceret bogstavelig kunst uddannelse. Dette er i overensstemmelse med UIC mission for at give sine studerende med et helt menneske uddannelse, der forbereder dem til livslang læring.

Kandidater vil være parat til at forfølge en fremtid i områder vedrørende computer analytiker, ansøgning programmør, software engineering og junior softwareudvikler etc. De vil være godt positioneret til at arbejde i private og offentlige organisationer i det kinesiske fastland, Hong Kong, eller udenlandske virksomheder, såsom IT-virksomheder, Teleselskaber, software virksomheder mv

Kandidater opfordres også til at forfølge deres ph.d.-studier i Hong Kong eller i udlandet. Studieordningen af ​​programmet lever op til internationale standarder. Hertil kommer, ved hjælp af internationale og populære lærebøger for vores kurser og gennemføre undervisningen i engelsk hjælpe eleverne opnå en fordel i deres videre studier. Efter endt uddannelse studerende kan også fortsætte med mere avancerede studier i de andre universiteter for at opnå højere grader, såsom Masters eller Ph.D.

BScCST101

Curriculum

Bachelor of Science (Honours) i Computer Science and Technology er en fire-årig fuldtids-uddannelsen, med betydelig afvigelse fra de traditionelle enkelt disciplin programmer. Ud over de kurser af de vigtigste disciplin, er studerende forpligtet til at gennemføre understøttende, tværfaglige, generelle uddannelser og det hele menneske uddannelse erfaringsbaseret læringsmoduler efter eget valg. I det sidste studieår, er studerende forpligtet til at foretage individuelle forskningsprojekter, hvor de kan få et indgående kendskab, udvikle basale forskning teknikker, og erfaring i løbet af afhandlingen forberedelse.

De studerende forventes at fuldføre 132 enheder i pensum struktur nedenfor:

BScCSTCurriculumStructure

* For flere detaljer henvises til http://uic.edu.hk/en/ar/staff/undergraduate-handbook/21088-undergraduate-handbook-2016-2017-for-2016-admission

Karrieremuligheder og yderligere undersøgelser

Computer Science and Technology (CST) kandidater er populære blandt ph.d.-skoler og arbejdsgivere. I 2015 30 ud af de 36 kandidater modtaget tilbud for yderligere undersøgelser, 4 fundet fuldtidsstillinger og to arbejdsløse eller ikke kunne nås med den tid, oplysninger, der indsamles (2015/09/15). Forskerskoler rekruttere CST 2015 klasse kandidater og antallet af kandidater rekrutteret er angivet nedenfor:

 • Hong Kong Baptist University (HK): 6
 • Den Hong Kong University of Science and Technology (HK): 9
 • Den Hong Kong Polytechnic University (HK): 1
 • The University of Hong Kong (HK): 5
 • Monash University (AU): 1
 • The University of Adelaide (AU): 3
 • The University of Queensland (AU): 1
 • University of Waterloo (CA): 1
 • The University of Auckland (NZ): 1
 • Illinois Institute of Technology (US): 1
 • Illinois State University (US): 1
BScCST102
Program taught in:
Engelsk

See 22 more programs offered by United International College »

This course is Campus based
Start Date
Aug. 2019
Duration
4 år
Fuldtid
Deadline
By locations
By date
Start Date
Aug. 2019
End Date
Application deadline

Aug. 2019

Location
Application deadline
End Date