Bachelor of Science (Hons) i fødevarer videnskab og teknologi

United International College

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Bachelor of Science (Hons) i fødevarer videnskab og teknologi

United International College

Bachelor of Science (Hons) i Food Science and Technology

Formålet med dette program er at give næring kandidater, der er vidende og kompetent i håndtering spørgsmål vedrørende produktion, markedsføring og forvaltning af mad, og ernæringsvidenskab. Programmet vil forberede eleverne til at være veluddannede fødevareforskere, teknologer, regulatoriske specialister og mad science fagfolk ansat enten af ​​offentlige myndigheder eller private fødevareindustrier, både lokale og udenlandske virksomheder, oprettelse af salgs- og produktionsfaciliteter i Kina.

Vores pensum opretholder en nuværende tilgang, der omfatter de nyeste videnskabelige, teknologiske og industrielle udvikling, der sigter mod at give de nødvendige menneskelige ressourcer til udvikling af fødevareindustrien i Kina. Læseplanen dækker områder af generelle videnskaber, herunder General Biologi, mikrobiologi, fysiologi, Almen kemi, biokemi, og Analytisk Kemi, der giver eleverne et solidt fundament i fødevarer videnskab og teknologi. Desuden er de studerende forpligtet til at tage en gruppe af centrale kurser specifikt i fødevarer videnskab og teknologi, såsom Food Chemistry, Food Process Engineering, Food Analysis, Food Materials Science, Food Science Laboratory, Ernæring, Mad Mikrobiologi og Toksikologi, Food Product Development , kvalitetssikring og sikkerhed for Fødevarer, etc. Desuden vil de studerende blive opfordret til at vælge nogle store valgfag baseret på deres interesser og planer for den fremtidige udvikling i to retninger: videnskab og teknologi, samt forretning og forvaltning.

Der er mange muligheder for vores kandidater til at få beskæftigelse i fødevareindustrien, offentlige sundhedsinstitutioner, offentlige reguleringsorganer, mad tjenesteudbydere, uddannelsesinstitutioner og andre non-profit organisationer. Siden undervisningssprog på UIC er engelsk, kan vores studerende imødekomme efterspørgslen af ​​mange kinesiske virksomheder med større fokus på international forretning samt at udenlandske virksomheder flytter ind kinesiske marked. Siden starten i 2007 har vores kandidater blevet ansat som tjenestemænd og teknologer i private virksomheder.

Vores Food Science and Technology pensum også forbereder eleverne til at forfølge højere grader i fødevarevidenskab og relaterede discipliner på universiteterne både i Kina og i udlandet. Mange af vores tidligere kandidater blev indlagt på kandidatuddannelser på nogle anerkendte universiteter som Cornell University, University of British Columbia, University of Hong Kong, og Lunds Universitet, for blot at nævne nogle få.

BScFScT

Curriculum

Bachelor of Science (Honours) i Food Science and Technology er en fire-årig fuld tid uddannelsen. Ud over de store kurser af den vigtigste disciplin, er studerende forpligtet til at gennemføre understøttende, tværfaglige, generelle uddannelser og det hele menneske uddannelse erfaringsbaseret læringsmoduler efter eget valg. I det sidste studieår, studerende tage individuelle afsluttende årige projekter, hvor de opnår et indgående kendskab, grundlæggende forskning teknikker, og træning i specialeskrivning.

De studerende forventes at fuldføre 132 enheder i pensum struktur nedenfor:

BScFScTCurriculumStructure

* For flere detaljer henvises til http://uic.edu.hk/en/ar/staff/undergraduate-handbook/21088-undergraduate-handbook-2016-2017-for-2016-admission

Karrieremuligheder og yderligere undersøgelser

Der er mange muligheder for vores kandidater til at få beskæftigelse i fødevareindustrien, offentlige sundhedsinstitutioner, offentlige reguleringsorganer, mad tjenesteudbydere, uddannelsesinstitutioner og andre non-profit organisationer. Virksomheder rekrutterer UIC FST kandidater omfatter:

  • Advance Pharmaceutical Co., Ltd, HK
  • Dagbog Farm, HK
  • Huangshanghuang, Guangzhou
  • Hsu Fu Chi International Ltd, Dongguan
  • Hubei Bureau of Kvalitet og tekniske tilsyn
  • Shanghai Municipal Center for Disease Control & Forebyggelse
  • ....

Vores Food Science and Technology pensum også forbereder eleverne til at forfølge højere grader i fødevarevidenskab og relaterede discipliner på universiteterne både i Kina og i udlandet. Forskerskoler rekruttere UIC FST kandidater omfatter:

  • City University of Hong Kong, HK
  • Den kinesiske University of Hong Kong, HK
  • Den Hong Kong Baptist University, HK
  • Den Hong Kong Polytechnic University, HK
  • Den Hong Kong University of Science & Technology, HK
  • The University of Hong Kong, HK
  • Cornell University, USA
  • Illinois Institute of Technology, USA
  • Kansas State University, USA
  • University of Illinois i Urbana-Champaign, USA
  • McGill University, CA
  • The University of British Columbia, CA
  • University of Guelph, Californien
  • Royal Melbourne Institute of Technology University, AU
  • The University of Melbourne, AU
  • The University of Western Australia, AU
  • Rouen Business School, FRA
  • Lunds Universitet, SWE
  • Asian Institute of Technology, TH
  • ....

Fødevaresikkerhed professionelt kursus

Fødevaresikkerhed Professional refererer til personer, der har specifikke og tekniske viden og vedtager relevante teknologier og metoder til at styre fødevaresikkerheden opfylder de nationale standarder.

Fødevaresikkerhed Professional udbydes af China National Food Industry Association (CNFIA) i henhold til sikkerhedssituationen og regler mad i Kina. Den har til formål at forebygge spørgsmål om fødevaresikkerhed fra begyndelsen og forbedre kvaliteten af ​​fødevareindustrien medarbejder.

Hver uddannelsescenter skal indhente tilladelse fra China National Food Industry Association. The Food Safety Professional Licens Training Center of Technology Programme UIC Food Science og er den eneste autoriserede medlem i Zhuhai.

Den vigtigste uddannelse indhold til fødevaresikkerhed Professional omfatter fødevarer basics sikkerhed, fødevaresikkerhed garanti teknologi og fødevaresikkerhed lov. Praktikanter vil blive organiseret til at deltage i fælles undersøgelse i juni eller december. Kvalificerede praktikanter vil blive tilbudt to certifikater: Den Erhvervsuddannelse Certificate af National Ministeriet for Labor-og socialminister og Fødevaresikkerhed Professional Certificate af CNFIA.

Mere information: http://www.chinafoodsafe.org/

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Aug. 2019
Duration
Varighed
4 år
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
Kina - Zhuhai, Guangdong
Startdato : Aug. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Aug. 2019
Kina - Zhuhai, Guangdong
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen