Bachelor of Science (teknologi)

The University of Waikato

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Bachelor of Science (teknologi)

The University of Waikato

Bachelor of Science (Teknologi)

Den Bachelor of Science (Teknologi) grad giver dig en mulighed for at få praktisk, relevant erhvervserfaring som en del af din bachelor-grad. Dette vil hjælpe dig til problemfrit træde ind i professionel verden i dit valgte karriere og succes integrerer teoretisk indlæring med hands-on erfaring.

FSEN_BSC-Tech_final

Som en Bachelor of Science (Teknologi) (BSc (Tech)) studerende vil du også udfylde 1200 timers erhvervserfaring - normalt betales - med en virksomhed eller organisation, der passer til dine interesser, og du vil gøre værdifulde kontakter i industrien, som i mange tilfælde fører til en del eller fuldtidsarbejde. Vores Kooperativ Uddannelse Unit aktivt søger og fører tilsyn med dit praktikophold, hvilket sikrer en god pasform til dit område af studie- og karrieremål.

Dit første tørn i området vil være i tre måneder efter dit andet år, efterfulgt af yderligere seks måneder, der begynder i sommerferien efter dit tredje år, og fortsatte ind i din fjerde år. Variationer i timingen og varigheden af ​​placeringer er mulige.

For at give dig en forståelse for, hvordan erhvervslivet fungerer, HA (Tech) omfatter ledelse og faglig udvikling papirer, sammen med videnskab papirer.

Din BSc (Tech) grad er internationalt anerkendt betyder, at du kan arbejde næsten overalt i verden. En stor procentdel af kandidater aktivt arbejdssøgende finde det inden for seks måneder efter eksamen.

Faciliteter

The University of Waikato School of Science er hjemsted for en suite af veludstyrede laboratorier. De fleste science papirer omfatter ugentlige laboratorie-sessioner, der giver dig chancen for at sætte det du har lært i forelæsninger og øvelser i praksis. Vores studerende har også mulighed for at bruge kompleks forskning udstyr og teknikker, såsom NMR-spektroskopi og DNA-sekventering.

Specialiseringer

Inden for BSc (Tech) du kan vælge at specialisere sig i:

Science International

Science International kombinerer en videnskab større med studie i kinesisk, fransk, tysk, japansk eller spansk. Naturvidenskabelige kandidater, der er fortrolige med sproget og skikke i andre lande er af særlig værdi til eksportorienterede industrier.

Te Pūtaiao mig Nga Tag Maori (Videnskab og Te Reo)

Denne specialisering giver de studerende at forfølge en Science grad i et hovedfag og samtidig udvide deres viden om Maori sprog og kultur.

Karriere muligheder

 • Biotechnologist
<li>  Geoteknisk Officer</li>
<li>  Bevarelse Ranger</li>
<li>  Geolog</li>
<li>  Forensic Tekniker</li>
<li>  Marine &Oslash;kolog</li>
<li>  Felt &Oslash;kolog</li>
<li>  Bevarelse Biolog</li>
<li>  Environmental videnskabsmand</li>
<li>  Kemi Technician</li>
<li>  laborant</li>
<li>  Kvalitetssikring manager</li>
<li>  Forskningsassistent</li>
<li>  Softwareudvikler</li>

Praktisk erfaring

praktikophold er en vigtig funktion i BSc (Tech), og du vil fuldføre 1200 timer relevant erhvervserfaring under dit grad.

Vores Kooperativ Uddannelse Unit aktivt søger og fører tilsyn med dit industrielle praktikophold, hvilket sikrer en god pasform til dit område af studie- og karrieremål, og overvågning af kvaliteten af ​​din erhvervserfaring.

Ved den tid, du opgraderer du vil have troværdighed betalt oplevelse at tage til dine samtaler.

Den Kooperativ Uddannelse Unit ved University of Waikato er førende i New Zealand for uddannelser kooperative, med en gennemsnitlig 250 elever placeret i industrien hvert år.

Optagelse og indskrivning

Hvis du har opnået University Indgang gennem NCEA vil du blive accepteret i denne grad.

skønsmæssig indgang

Ansøgere vil normalt blive givet Skønsmæssig Indgang, hvis de har fået i alt mindst 80 point i NCEA på niveau 2 i fire fag svarende til de godkendte emner for University Indgang i NCEA på niveau 3, med et minimum karakteren Merit i mindst halvdelen af præstation standarder for hvert fag. Ansøgere skal også have opfyldt de regne- og læsefærdigheder krav University Entrance.

Ansøgninger skal være understøttet af ansøgerens skolelederen eller en universitetsstuderende Rekruttering rådgiver.

Special Entré

Ansøgere vil blive behandlet fra sag til sag. Ansøgere 20 år og over ved begyndelsen af ​​deres uddannelse vil blive accepteret, undtagen dem, der er klart utilstrækkeligt forberedt på akademiske studier. Præference kan gives til ansøgere, der har gennemført passende Waikato Pathways College bridging programmer.

Entré ved indgangen niveau eller med kredit fra tidligere undersøgelse

Ansøgere vil blive behandlet fra sag til sag i betragtning af mønstre af optagelse, der har ansøgt i de foregående år og de stående af kvalifikationen i New Zealand.

Veje

Individuelle papirer kan kræve forudgående erfaring i dette emne. Dog kan der være andre veje, som du kan tage for at studere på dette område. Venligst søge råd fra Det Naturvidenskabelige Fakultet & Engineering.

Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Mar. 2019
Duration
Varighed
4 år
Fuldtid
Price
Pris
- Indenlandske Gebyrer: $ 6786 per år / Internationale gebyrer: $ 29.680 om året
Information
Deadline
Locations
New Zealand - Hamilton, Waikato
Startdato : Mar. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Mar. 2019
New Zealand - Hamilton, Waikato
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen