Read the Official Description

I bacheloruddannelse "Anvendt psykologi (B.Sc.)"Diploma Hochschule De er trænet i de materielle, tekniske og metodiske og anvendt-praktiske fag i psykologi. Programmet giver faglige viden i de grundlæggende fag som almen psykologi, udviklingspsykologi og differentieret psykologi samt detaljeret statistik, diagnostik og metodiske færdigheder.

Programmet "Anvendt psykologi (B.Sc.)" er designet til at kvalificere de studerende til fagfolk i praksis-orienterede psykologi, med sine referencer til discipliner sundhed og økonomi. Dybdegående ekspertise anvendt psykologi er kompetencerne på de prioriterede områder Arbejds- og organisationspsykologi, psykosocial forebyggelse og Sundhedspsykologi samt Klinisk Psykologi og psykoterapi kosttilskud. Ved gennemførelsen af ​​programmet, eksamensbeviset Universitetet samarbejder med MEU Study Centre i Magdeburg, Teknisk ansvarlig i Study Center i Magdeburg Prof. Dr. Armbruster. Han er til rådighed for spørgsmål om undersøgelsen eller afslutningen af ​​studiet organisation til din rådighed. Den MEU er et datterselskab af MAPP Institute, et nationalt anerkendt, prestigefyldte uddannelsescenter for psykoterapi. For vores elever er et valg, den fjerne programmet med den lokale forbindelse til den virkelige klasse forelæsninger (1x per semester à 3 dage) i Magdeburg eller Fra WS 2017/18 også DIPLOM studiecentre i Hamburg og München de at bevise. De resterende kontaktblokke udbydes som "fjernundervisning med virtuel tilstedeværelse faser".

Målsætninger for bacheloruddannelsen "Anvendt Psykologi (B.Sc.)"

Fokus i programmet er altid konkrete praksis og refleksion enheder, at anvendelsen af ​​tilbagevendende problemer i hverdagen. Vi lære eleverne, hvordan man kan forbedre problemet med hjælp af psykologiske metoder og instrumenter i en rationel og socialt fornuftig løsning.

Som kandidat, vil du være i stand til at udvikle generelle og fokus-relaterede psykologiske positioner og løsninger til at forsvare den med argumenter end handel repræsentanter, entreprenører og lægfolk og påtage sig i visse afsnit og teams specialiserede opgaver og ansvar. Du er i stand til at vurdere den sociale relevans af psykologisk viden og praksis og til at fremlægge resultaterne forståelige og forståelig.

Evnen til at praktisere teori overførsel og uddannelse af kommunikationsfærdigheder vil give vores kandidater til at bidrage til borgernes deltagelse. Ved lyden og praktisk engagement med sociale værdier og konflikter samt erhvervelse af team færdigheder og bløde færdigheder, de kandidater bliver engagerede og psykologisk uddannede personligheder.

Karriere - Dine karrieremuligheder efter endt uddannelse

Som kandidat i vores bacheloruddannelse i "Anvendt psykologi (B.Sc.)" Du kan finde jobmuligheder fagligt kvalificeret specialist i de faglige områderne sundhed psykologi, business psykologi samt i ambulant og stationær kliniske faciliteter, tværfaglige organisationer samt rådgivning og evaluering indstillinger.

Mulige beskæftigelsesområder findes i kliniske eller ambulant faciliteter i området for psykosocial sundhedsfremme og sundhedsuddannelse, forebyggelse og rehabilitering i sygesikring og forsikringsselskaber i de organisatoriske, personale- og forretningsudvikling, rådgivning og uddannelsesinstitutioner samt akademiske institutioner.

Ifølge den tyske Society of Psychology (DGP) bistår bachelor kandidater af psykologi i deres aktiviteter psykologer med kandidatgrader. Men ud over virkelig psykologiske aktiviteter, du tager på flere og erhvervsmæssige opgaver, der tidligere var forbeholdt andre faggrupper og ikke er rent psykologisk aktivitet i egentlig forstand.

Du har mulighed for at bruge deres psykiske færdigheder i forskellige anvendelsesområder, såsom:

  • Human Resources Management (efterspørgsel optagelse, aptitude test, personale udvælgelse og forfremmelse)
  • Industri- og organisationsudvikling
  • Arbejdsmiljø og forebyggelse og sundhedsfremme
  • Wirkungs- mening forskning
  • Kommunikation og Marketing (Media Psykologi)
  • Udvikling af former for menneske-maskine kommunikation i forbindelse med industriel 4,0
  • Rehabilitering, sport og fritid Psykologi
  • Forensic og kriminel psykologi
  • til evaluering, dataindsamling og analyse

Hvis du gerne vil gøre til din bachelorgrad i havn, kan du gøre det nemt med vores fortløbende kandidatuddannelse "Psykologi med fokus på klinisk psykologi og psykologisk empowerment (M.Sc.)".

Har du været på tankerne. 2 års erhvervserfaring og stræber efter din første grad mere af en førende position uafhængig af en reel psykologisk arbejde på? Så præsenterer vi vores kandidatuddannelse i General Management (MBA) til hjertet.

Normal periode

Fjernundervisning: 8 semester (180 ECTS) Den aktuelle undersøgelse periode kan være gratis undersøgelse forlænges med op til 4 vilkår på den normale periode.

baseline

Første gang lancering er planlagt til sommeren semester 2017 kun i Magdeburg! desuden fra vinteren halvår 2017/18 i Hamburg og München! Med tilstrækkelig antal deltagere så altid om vinteren sigt (oktober) og sommeren sigt (april).

akkreditering

Akkreditering af uddannelsen gennem Akkrediteringsinstitutionen AHPGS.

Studieafgifter

Fjernundervisning Psykologi: € 197,00 / måned (samlet beløb € 9,456.00 plus enkeltstående undersøgelse gebyr på € 615,00.).

undersøgelse formular

Den bacheloruddannelse "Anvendt psykologi (B.Sc.)" foregår via fjernundervisning med virtuelle og virkelige klasse forelæsninger.

Afstand læring finder sted skiftevis mellem selvstudium med studie brochurer, online foredrag i "virtuel auditorium" af grad online campus (e-undervisning) og klasse forelæsninger på Study Centre for MEU (samarbejdspartner af DIPLOM) i Magdeburg. Fra vinteren halvår 2017/18 tilstedeværelsen af ​​begivenheder kan også være afsluttet i Hamburg og München. De tilstedeværelse seminarer afholdes i hvert semester på tre på hinanden følgende dage (forventet onsdag til fredag).

adgangskrav

Generelt videregående uddannelse indgang, master håndværker undersøgelse eller i henhold til forordningen om adgang faglige kvalifikationer til de videregående uddannelser i staten HessenD. h. enten færdiggørelse af en professionel karriere på mindst 400 timer, en skole eller en faglig eller Verwaltungsakademie eller revision i en tilstand anerkendt besættelse efterfulgt af mindst 2 års erhvervsaktivitet og eksistensen af ​​en separat universitet optagelsesprøven.

Flere oplysninger om specifikke konti tildelt Diplom Hochschule ligesom på efterspørgslen. Ansøgere / inde, som ikke opfylder ovennævnte betingelser, kan oprindeligt deltage som revisor i undersøgelsen, hvis tilladelsen adgang indenfor max. 2 semestre er opnået.

I udenlandske grader skal bevises ligestilling for optagelse.

udsagn

Bachelor of Science (B.Sc.)

Kandidater få en bachelor certifikat og et certifikat samt en engelsk forfattet "Diploma Supplement" og en "Transcript of Records" (Udskrift af Records), at hun / deportere ham internationalt som en akademisk med en bachelorgrad.

VIGTIGSTE fagområder

Kommunikation og medier psykologi

Modulet indeholder en oversigt over teorier og grundbegreber direkte og medier, interpersonel og massekommunikation. Opgaver og delområder af kommunikation og medier psykologi er placeret i sammenhæng med andre områder af psykologi. Vi diskuterer betingelserne for intern og ekstern kommunikation i grupper og organisationer, samt de respektive hensigtsmæssig brug medier. Modulet giver et indgående kendskab til markedet og medieforskning - især i recipienter forskning - og giver et indblik i de anvendelsesorienterede, professionelle muligheder og begrænsninger.

psykologisk empowerment

Modulet er en videnskabelig introduktion til det sociale, faglige, handling og metoder områder af fagområdet. Modulet giver viden om omstændighederne ved subjektive livserfaring, om den enkelte og samfundets mekanismer empowerment og konstruktioner af øget indflydelse og selvrealisering. Den viser, hvordan personlige ressourcer og samfund potentiale i håndhævelsen interesser forstærker hinanden. Modulet giver viden om, hvordan mennesker kan gøre empowerment lav tærskel bruges til personlige, sociale, kulturelle, økonomiske og politiske udvikling. På det praktiske eksempel af programmet FORÆLDRE AG eleverne forstår, hvordan understøtter empowerment forældre psykisk og socialt i vanskelige situationer. Modulet er designet anvendelsesorienteret og forbereder primært på professionel praksis før.

Program taught in:
Tysk
Diploma University of Applied Sciences

See 11 more programs offered by Diploma University of Applied Sciences »

This course is Undervisning både online og på universitetet
Start Date
Open Enrollment
Duration
8 semestre
Deltid
Fuldtid
Price
197 EUR
Fjernundervisning: € 197,00 / måned
Deadline
By locations
By date
Start Date
Open Enrollment
End Date
Application deadline
Start Date
Open Enrollment
End Date
Application deadline
Start Date
Open Enrollment
End Date
Application deadline
Start Date
Open Enrollment
End Date
Application deadline
Start Date
Open Enrollment
End Date
Application deadline
Start Date
Open Enrollment
End Date
Application deadline
Start Date
Open Enrollment
End Date
Application deadline

Open Enrollment

Location
Application deadline
End Date
Application deadline
End Date
Location
Application deadline
End Date
Application deadline
End Date
Location
Application deadline
End Date
Application deadline
End Date
Location
Application deadline
End Date