Bachelor of Science i anvendt matematik

Generelt

Program beskrivelse

Bachelor of Science i Anvendt Matematik


Matematik, et uundværligt redskab til forståelse af verden omkring os, er studiet af og søge efter mønstre, der gennemsyrer næsten alle aspekter af vores liv. Det er det sprog, moderne videnskab og afgørende for dem, der ønsker at forstå de vigtige videnskabelige udvikling i vor tid. Anvendt Matematik Major tilbyder en læseplan, der giver de studerende med de redskaber og analytiske færdigheder til at håndtere de mest abstrakte begreber og deres anvendelse i en mangfoldighed af andre discipliner.

&nbsp


Karrieremuligheder


Tosprogede og flersprogede anvendt matematik majors nyde et bredt udvalg af karrieremuligheder, selv i områder, hvor anvendelsen af matematik kan ikke være indlysende.Bortset fra en karriere i undervisning og videnskab, muligheder findes i forsikringsselskaber, industri og handel, økonomi, IT-relaterede erhverv, genetik, meteorologi og skovbrug.

&nbsp

&nbsp

Indlæggelser Krav


Til regelmæssig Ansøgere


Ansøgerne skal udfylde high school (M.6) certifikat eller tilsvarende som udstedt af Undervisningsministeriet, Thailand.
Ansøgere skal demonstrere engelsk kompetence: en TOEFL score på 79 eller derover, en IELTS (akademisk band) score på 6,0 eller derover, en SAT1 score på 1650 med Math score på mindst 580.


Ansøgere anmodes om at sidde i en skriftlig prøve, herunder engelsk (ITP TOEFL og skrive), matematik, General Science og aktualitetsprogrammer. Hvis de har succes med den skriftlige eksamen, vil de blive indkaldt til en samtale.


Bemærk: Ansøgere, hvis engelske sprogfærdigheder er ikke tilstrækkelige til øjeblikkelig accept kan rådes til at studere i Forberedelse Center for Sprog og matematik (PC). Ansøgere, der fuldføre PC krav vil være berettiget til optagelse på den regelmæssige MUIC uddannelsen i følgende trimester. MUIC tilbyder også en "Intensivt engelsk Program" kursus for studerende forbereder sig på at tage skolens engelske optagelsesprøve.

&nbsp


For internationale ansøgere


Interesserede internationale kandidater kan anvende 3 gange om året gennem Entré afdeling. Ansøgere skal allerede afsluttet deres high school uddannelse eller tilsvarende til high school som udstedt af Undervisningsministeriet, Thailand.


Hvis skolen certifikat / eksamensbevis ikke er på engelsk, skal en bekræftet engelsk oversættelse af dokumentet være indrettet og sendt til Undervisningsministeriet i Thailand for at se, om det er acceptabelt.


Ansøgere, der ikke har engelsk som modersmål skal indsende en TOEFL score (IBT score på mindst 79 med en score på mindst 25 i skriftligt) eller IELTS score (6,0 eller derover med at skrive 6,0) eller SAT score (1.650 med en Math score på 580 eller derover).


Når ansøgere er officielt godkendt som fuldtidsstuderende, er de forpligtet til at sidde i engelsk skriftligt og Math placering test for at se, hvilket niveau de kan tilmelde sig.


Senest opdateret Okt 2012

Om skolen

I marts 1986 University Råd Mahidol godkendt officielt dannelsen af et nyt internationalt bachelorgrad program, den første af sin art på et offentligt universitet, der er udpeget på det tidspunkt, da ... Læs mere

I marts 1986 University Råd Mahidol godkendt officielt dannelsen af et nyt internationalt bachelorgrad program, den første af sin art på et offentligt universitet, der er udpeget på det tidspunkt, da International Students Degree Program (ISDP). Seks måneder senere, i september l986, programmet hilste sin første hold studerende. Begyndelsen var en beskeden en - som de fleste begyndelser normalt er. Faciliteterne var beliggende på anden sal i MU samfundsfag og humaniora Building, med 45 elever, to fuldtidsansatte og 20 deltidsansatte instruktører, en fire-medlem supportmedarbejdere, syv store tilbud i Sciences og Travel Industry Management - og en overflod af håb og beslutsomhed. I løbet af sine første år voksede ISDP og blomstrede, så meget, at det til sidst krævede sin egen separate faciliteter. I 1992 ISDP officielt indviet sin nye bygning, som indkvarteret 486 studerende, og indførte yderligere to store selskaber i business administration og Food Science and Technology. 1996 udgjorde en vigtig milepæl. Med godkendelse fra University Råd Mahidol blev ISDP officielt udpeget Mahidol University International College (MUIC), giver det den fulde vægt og statur af et fakultet. To år senere blev en seks-etagers kompleks afsluttet for at imødekomme mere end 1000 elever. En ny ledelsesstil blev indført, i tillæg til en udvidelse af akademiske tilbud, ekstra praktikpladser, herunder Salaya Pavilion Hotel og Training Center, en pre-kollegium programmet og dannelsen af ​​kontorer, der behandles både studerende og alumni behov. I løbet af de følgende år var der yderligere udvikling i skolens faglige, fysiske og sociale landskaber: en stadig stigende studerendes indskrivning, nye store programmer, fremme af en levende udveksling af studerende program og en yderligere udvidelse af de fysiske faciliteter, herunder en otte etagers forlængelse. Efter 26 år, i øjeblikket MUIC tilbyder 19 bachelor store selskaber og 22 mindreårige i Arts, Sciences og Ledelse, sammen med to master uddannelser, for cirka 3.200 elever. Endvidere er kollegiet foregribe endnu større optagelsesprocenterne i fremtiden. Det har for nylig bestilt opførelsen af ​​en ny bygning, skal være afsluttet i 2015. Med denne nye tilføjelse MUIC vil være i stand til at rumme op til 4.000 studerende. Møde udfordringerne i vores nye verdensorden vil kræve fortsat modstandskraft og innovation. Rejsen, der begyndte mere end to årtier siden, er langt fra slut, da Mahidol University International College fortsætter med at begå sine fulde ressourcer og energier til udøvelse af akademisk ekspertise. For mere information, kontakt venligst: Mr. Nutthaboon Pornratthanacharoen E-mail: nutthaboon.por@mahidol.ac.th Ring: +66818286209 Minimer