Bachelor of Science i Anvendt Matematik


Matematik, et uundværligt redskab til forståelse af verden omkring os, er studiet af og søge efter mønstre, der gennemsyrer næsten alle aspekter af vores liv. Det er det sprog, moderne videnskab og afgørende for dem, der ønsker at forstå de vigtige videnskabelige udvikling i vor tid. Anvendt Matematik Major tilbyder en læseplan, der giver de studerende med de redskaber og analytiske færdigheder til at håndtere de mest abstrakte begreber og deres anvendelse i en mangfoldighed af andre discipliner.

&nbsp


Karrieremuligheder


Tosprogede og flersprogede anvendt matematik majors nyde et bredt udvalg af karrieremuligheder, selv i områder, hvor anvendelsen af matematik kan ikke være indlysende.Bortset fra en karriere i undervisning og videnskab, muligheder findes i forsikringsselskaber, industri og handel, økonomi, IT-relaterede erhverv, genetik, meteorologi og skovbrug.

&nbsp

&nbsp

Indlæggelser Krav


Til regelmæssig Ansøgere


Ansøgerne skal udfylde high school (M.6) certifikat eller tilsvarende som udstedt af Undervisningsministeriet, Thailand.
Ansøgere skal demonstrere engelsk kompetence: en TOEFL score på 79 eller derover, en IELTS (akademisk band) score på 6,0 eller derover, en SAT1 score på 1650 med Math score på mindst 580.


Ansøgere anmodes om at sidde i en skriftlig prøve, herunder engelsk (ITP TOEFL og skrive), matematik, General Science og aktualitetsprogrammer. Hvis de har succes med den skriftlige eksamen, vil de blive indkaldt til en samtale.


Bemærk: Ansøgere, hvis engelske sprogfærdigheder er ikke tilstrækkelige til øjeblikkelig accept kan rådes til at studere i Forberedelse Center for Sprog og matematik (PC). Ansøgere, der fuldføre PC krav vil være berettiget til optagelse på den regelmæssige MUIC uddannelsen i følgende trimester. MUIC tilbyder også en "Intensivt engelsk Program" kursus for studerende forbereder sig på at tage skolens engelske optagelsesprøve.

&nbsp


For internationale ansøgere


Interesserede internationale kandidater kan anvende 3 gange om året gennem Entré afdeling. Ansøgere skal allerede afsluttet deres high school uddannelse eller tilsvarende til high school som udstedt af Undervisningsministeriet, Thailand.


Hvis skolen certifikat / eksamensbevis ikke er på engelsk, skal en bekræftet engelsk oversættelse af dokumentet være indrettet og sendt til Undervisningsministeriet i Thailand for at se, om det er acceptabelt.


Ansøgere, der ikke har engelsk som modersmål skal indsende en TOEFL score (IBT score på mindst 79 med en score på mindst 25 i skriftligt) eller IELTS score (6,0 eller derover med at skrive 6,0) eller SAT score (1.650 med en Math score på 580 eller derover).


Når ansøgere er officielt godkendt som fuldtidsstuderende, er de forpligtet til at sidde i engelsk skriftligt og Math placering test for at se, hvilket niveau de kan tilmelde sig.


Se 18 flere kurser fra Mahidol University International College »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Juni 2020
Duration
4 år
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Juni 2020
End Date
Ansøgningsfrist

Juni 2020

Location
Ansøgningsfrist
End Date