Bachelor of Science i biokemi

Indiana University Kokomo

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Bachelor of Science i biokemi

Indiana University Kokomo

Formålet med BS i biokemi program er at forberede eleverne til sundhedsrelaterede professionelle skoler, herunder medicinsk, apotek, og dental skole, samt til optagelse på kandidatuddannelser i biokemi, molekylærbiologi og biologiske videnskaber. Studerende med en alsidig baggrund i kemi og biokemi er klar til at tage fat på udfordringerne i farmaceutiske og bioteknologiske industri.

Kandidater i biokemi program har den nødvendige baggrund for en bred vifte af karrieremuligheder. De kan indtaste professionelle skoler (læge, tandlæge, optometri, apotek, etc.). De kan direkte arbejde i en række forskellige indstillinger, herunder toksikologi laboratorier, farmaceutiske laboratorier, og grundlæggende forskningslaboratorier. Hertil kommer, at kombinerede kemi / biologi baggrund studerende vil udvikle sig, kombineret med de relevante uddannelser, vil positionere dem godt til at undervise nogen af ​​disse fag i gymnasiet.

Det unikke ved denne grad program er forberedelsen af ​​studerende til at forstå biokemi celler, såsom stofskiftet, cytokinetics, og enzymkinetik. Studerende med denne grad er godt forberedt til at behandle spørgsmål af virkningerne af stigende koncentrationer af nogle af komponenterne i moderne materialer (f.eks blødgørere og polymere bestanddele) om fysiologi forskellige arter. Studerende oplever også bachelor forskning og opnå færdigheder til at præsentere forskningsdata på konferencer og i tidsskrifter.

Grad Krav

Kravet til graden for BS i Biokemi omfatter 120 point med en GPA på mindst 2,0. 30 af de sidste 60 point skal være afsluttet IU Kokomo. Ud over kurser, der kræves for campus-dækkende almen uddannelse pensum, skal de studerende tager kurser i kemi, biologi, biokemi, fysik, matematik og informatik. Følgende kurser skal udtages og passende forudsætninger skal være opfyldt som anført i Akademisk Bulletin. Afslutning af denne grad vil opfylde de grundlæggende adgangskrav til IU School of Medicine MD program.

Hvilken slags job kan jeg få med denne grad?

Som hovedregel, er et kollegium større ikke forberede dig til en specifik opgave. I stedet giver dig mulighed for at udvikle færdigheder og evner i dit område af interesse, der kan anvendes til en bred vifte af erhverv på området. Denne grad har mange besættelse muligheder herunder, landbrug, uddannelse, medicin og forskning laboratorium positioner, og sundhedspleje agenturer. Denne grad kan også forberede dig til graduate skole, herunder, tandpleje, medicin, erhvervsmæssige og fysisk terapi for at nævne nogle få.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Indiana University Kokomo
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
USA - Kokomo, Indiana
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
USA - Kokomo, Indiana
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen