Læs den officielle beskrivelse

Siden starten af ​​programmet i 1959 har regnskabskandidater etableret karriere i alle segmenter i erhvervslivet. Beskæftigelsesmuligheder spænder fra nationale, regionale og lokale offentlige regnskabsfirmaer til selskaber, enmansvirksomheder og nationale statslige og lokale myndigheder. Regnskabsprofessionen tilbyder en lovende fremtid for mænd og kvinder, der er komfortable til at møde mennesker, udtrykke sig, arbejde i skiftende miljøer, og som besidder en spørgende og logisk tankeproces.

Læringsmål for regnskabsføring Major:

 • Studerende vil være i stand til at demonstrere kendskab til nuværende regnskabspraksis og teori og være fortrolig med virksomhedens sprog.
 • Studerende vil kunne demonstrere evnen til at tænke kritisk om regnskabsmæssige emner.
 • Studerende vil demonstrere evnen til at kommunikere regnskabsoplysninger effektivt, både mundtligt og skriftligt.
 • Studerende vil være i stand til at demonstrere kompetence i den nuværende regnskabsteknologi.
 • Studerende vil være i stand til at demonstrere kompetence i etisk forretning og regnskabsmæssige beslutningstagning.

At beherske licensbetegnelsen som en certificeret revisor er betragtet som bevis for en professionel kvalitet inden for regnskabspraksis. CPA'er ses af erhvervslivet som individer, der har faglig viden om regnskabsprincipper og -koncepter og har de nødvendige erfaringer til at anvende disse principper og begreber korrekt. Studerende, der ønsker at forfølge denne faglige betegnelse, kan gennemføre læseplanen, som vil give dem den nødvendige faglige baggrund for at give den studerende mulighed for at sidde for den ensartede certificerede revisorsundersøgelse.

Målet for mange studerende er en karriere inden for privat regning snarere end offentlig regning. Professionelle betegnelser som Certified Management Accountant (CMA) og Certified Internal Auditor (CIA) opnås ved at afslutte undersøgelser, der tilbydes af deres respektive faglige sammenslutninger. Regnskabsledere, der ønsker at gennemføre disse certificeringsprocesser, kan afslutte et studieforløb, der gør dem i stand til at blive kandidat til de faglige undersøgelser.

Professionelle eksamenskrav

Alle studerende, der efter graduering planlægger at deltage i en eksamensbevis (CPA, CMA, CIA), bør rådføre sig med et regnskabsfaglig medlem om specifikke kursuskrav for den pågældende eksamen. Kravene bør overvejes i planlægningen af ​​den studerendes studium under afslutningen af ​​graden.

Den følgende pensum i regnskabsføring fører til en Bachelor of Science i Business Administration grad med en stor i regnskab.

Curriculum

Matricen herunder er en prøveplan for alle kurser, der kræves til dette program.

freshman

Efterår Forår
ENGL 1013 Sammensætning I 1 3 ENGL 1023 Sammensætning II 1 3
MATH 1113 College Algebra 2 3 Videnskab med Lab 1 4.
BUAD 1111 Introduktion til erhvervslivet 1 MATH 2223 Kvantitativ Business Analyse 2 3
BUAD 2003 Business Information Systems 3 COMM 2173 Forretnings- og professionel tale 3
Valgfag 5. Valgfag 2
Total Hours 15 Total Hours 15
AndetårsstuderendeEfterår Forår
ECON 2003 Økonomiske principper I 3 ECON 2013 Principper for økonomi II 3
Videnskab med Lab 1 4. Kunst og humaniora 1 3
BDA 2003 Business Problem Solving 3 US History / Government 1 3
BUAD 2053 Virksomhedsstatistik 3 BLAW 2033 Juridisk miljø for erhvervslivet 3
ACCT 2003 Regnskabsprincipper I 3 ACCT 2013 Regnskabsprincipper II 3
Total Hours 16 Total Hours 15
JUNIOR

Efterår Forår
Kunst og humaniora 1 3 ECON 3003 Penge og Banking 3
MGMT 3003 Management og organisatorisk adfærd 3 MGMT 3103 Operations Management 3
BUAD 3023 Forretningskommunikation 3 ACCT 3013 Intermediate Accounting II 3
ACCT 3003 Mellemliggende regnskaber I 3 ACCT 3023 Regnskabsinformationssystemer 3
ACCT 3043 Federal Taxes I 3 ACCT 3053 Federal Taxes II 3
Total Hours Total Hours
Senior

Efterår Forår
MKT 3043 Marketing Principles 3 FIN 3063 Business Finance 3
ACCT 4003 Avanceret regnskab I 3 MGMT 4083 Forretningspolitik 3
ACCT 4033 Revision 3 ACCT 4013 Avanceret regnskab II 3
Valgfag 5. ACCT 4023 Omkostningsregnskab 3
Valgfag 3
Total Hours 14 Total Hours 15
1 Se relevante alternativer eller substitutioner under "Generelle uddannelseskrav".
2 Studerende, der har to års high school algebra med en karakter på "C" eller bedre og en matematisk ACT score på 22 eller derover, kan udelade College Algebra og tilmelde sig direkte i MATH 2223 Quantitative Business Analysis. Hvis udeladt, vil der kræves yderligere 3 timers valgfag. Studerende overvejer graduate school anbefales at bruge gratis elective timer til at tage MATH 2914 Calculus I.

Ubetingede adgangskrav

Arkansas Tech University diskriminerer ikke på baggrund af farve, sex, race, alder, national oprindelse, religion eller handicap i nogen af ​​dens praksis, politikker eller procedurer. Dette omfatter, men er ikke begrænset til, optagelse, beskæftigelse, finansiel støtte eller uddannelsesmæssige tjenester. Arkansas Tech University overholder alle gældende statslige og føderale love, herunder, men ikke begrænset til, afsnit VI og afsnit VII i Civil Rights Act fra 1964 som ændret, loven om aldersdiskrimination i beskæftigelse fra 1967 som ændret, afsnit IX i de uddannelsesmæssige ændringer Af 1972, § 504 i rehabiliteringsloven ændringsforslag fra 1974, lov om civilretlig restaurering af 1987, amerikanerne med handicaploven fra 1990 og civilrettighedsloven fra 1991. Det Affirmative Action Office, Administration Building, Suite 212, er udpeget til at koordinere overholdelsesindsatsen.

Vigtige datoer
Prioriteret forår ansøgningsfrist: 1. januar
Prioriteret efterårssøgning: 1. august

Indtastning af freshman / ny studerende:

Nye studerende til Arkansas Tech University skal indgive en ansøgning om optagelse, college indgangseksamen scoringer, en rekord dokumenterer færdiggørelse af sekundære krav og bevis for immunisering dokumenterer 2 MMR. Hvis du har samtidig college kredit, er en officiel udskrift fra den pågældende institution påkrævet. For avanceret placering (AP), College Level Examination Program (CLEP), eller International Baccalaureate (IB) kredit, originale score rapporter eller en certificeret kopi fra din gymnasium skal indsendes inden kredit tildeles. Et minimumskriterium for eksamensresultater og karakterpoint er angivet nedenfor:

 1. Sammensatte ACT-score på 19 eller derover, komposit SAT-score på 990 eller derover på RSAT-skalaen 1600 eller en sammensat SAT-score på 1330 på den tidligere SAT-eksamen med en skala på 2400 eller en sammensat Next Generation ACCUPLACER-score på 246. Bemærk: ACT skriftlig eksamen er ikke nødvendig til optagelse.

Afslutning af gradueringskrav fra en offentlig videregående skole, privat videregående skole eller et hjemmeskoleprogram, der dokumenterer et minimum på 2,0 / 4,0 kumulative karakterpoint og færdiggørelse af universitetets grundskolekursus, eller minimum GED-score på 600.
Studerende, der har scoret tilsvarende på en Advanced Placement (AP), College Level Examination Program (CLEP) eller International Baccalaureate (IB) kan tjene kredit mod eksamen på Arkansas Tech University ved at modtage en kvalificerende score på eksamenerne. Disse kreditter kan opfylde generelle uddannelseskrav. AP, CLEP og IB score bør dokumenteres på din ansøgning om optagelse. Indsend officielle scoringsrapporter eller læsbare kopier præget af din gymnasium til Adgangskontoret. Studerende, der har optjent en International Baccalaureate (IB), skal indsende deres IB transkript for evaluering. Studerende, der afslutter International Baccalaureate Diploma Programmet kan tjene penge mod graduation på Arkansas Tech University.

Friskmænd, der ikke opfylder betingelsesmæssige adgangskrav, vil blive betinget indlægget med en minimums sammensat ACT-score på 15, sammensat SAT-score på 830 eller derover på RSAT-skalaen 1600 eller en sammensat SAT-score på 1060 på den tidligere SAT-eksamen med en skala af 2400 eller en sammensat Next Generation ACCUPLACER-score på 229, og ved at fuldføre college-kerne med et gennemsnit på 2,0 / 4,0-point eller minimum GED-score på 600.

Tilbagevendende studerende:

Studerende, der ikke har deltaget i Arkansas Tech i det forløbne år eller har deltaget i et andet college eller universitet siden sidst deltog Tech skal indgive en ny ansøgning om optagelse. Minimumskrav til gennemsnitskrav er anført nedenfor:

 • Har ikke deltog i et andet college siden han deltog i Tech
  • Kumulativ Tech GPA på 2,0 eller højere
Har deltaget i et andet college siden han deltog i Tech
 • Kumulativ Tech GPA på 2,0 eller højere
 • Offentlige college transkription (er) documenti
Program undervist i:
Engelsk
Arkansas Tech University

Se 8 flere kurser fra Arkansas Tech University »

This course is Campusbaseret
Start Date
Duration
4 år
Fuldtid
Price
4,972 USD
Indbygger (In-State) 22-kredit timers undervisning; $ 9.944 Ikke-resident (Out-of-State) 22-kredit timers undervisning
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Location
Ansøgningsfrist
End Date
Ansøgningsfrist
End Date