Læs den officielle beskrivelse

BScCEng

Computer Engineering programmet giver de studerende med den software, hardware og elektronik tekniske færdigheder, der kræves for at designe, levere og vedligeholde effektive computersystemer. Programmet udvikler praktiske færdigheder gennem omfattende projektarbejde, der dækker computing, elektronik og indlejrede systemer, samt et solidt fundament i de principper og teori om Computer Engineering.

telekommunikation

Telekommunikation har været en af ​​de hurtigst voksende sektorer i hele verden, både med hensyn til teknologi og brugen markedet. Til at begynde med, i Europa har vi set i løbet af de sidste 20 år en enorm opstand i brugen af ​​trådløse-telefon-teknologi. Desuden, USA, har oplevet en eksplosiv udvidelse af Wi-Fi-systemer, der har erobret markedet trådløse data på grund af den høje bærbar computer og smartphone brug. Cypern har også været en del af denne hastigt voksende sektor med en konstant stigende efterspørgsel på områder som satellitkommunikation, Marine kommunikation, eftersøgning og redning Kommunikation, intra- og inter-systemet kommunikation, telemåling osv Koncentrationen i telekommunikation sigter mod at forberede de studerende til en karriere som praktiserende ingeniører inden for telekommunikation.

Data og Computer Networking

Data og Computer Netværk er en af ​​de hurtigst voksende sektorer i hele verden, både med hensyn til teknologi og brugen markedet. Fremkomsten af ​​internettet og Internetworking i de sidste 25 år har bragt en enorm opstand i brugen af ​​data og computernetværk. Data og Computer Networking er en vital for enhver moderne dag organisation og er stadig under udvikling bringe smart telefon og ubiquitous computing revolution. Koncentrationen i Data og Computer Networking vil udstyre de studerende med grundlæggende og avancerede færdigheder inden for kablede og trådløse kommunikation for en succesfuld karriere i sektoren.

Anerkendelse af ETEK

Det Europæiske Universitetsinstitut Cypern "Computer Engineering" kursus er anerkendt af tekniske nævn i Cypern (ETEK).

Mål & Resultater

Generelle mål

 • at udvikle den studerendes evne til at tænke, skrive og tale effektivt og kreativt
 • at udvikle en forståelse for og respekt for sociale, moralske og etiske værdier som grundlaget for ens forhold til andre og ens ansvar for samfundet;
 • at udvikle den studerendes analytiske, beslutningstagning og kommunikation kompetencer sammen med de kvaliteter af selvtillid, ansvarlighed, integritet og selvbevidsthed, som vil fremme personlig præstation og bidrag til organisationer
 • At opbygge bredde perspektiv gennem de generelle uddannelseskrav og give tilstrækkelig specialisering for at opfylde basale faglige og karrieremæssige krav;
 • at give den studerende de nødvendige krav for akademisk og / eller karriere.

Specifikke mål

 • At forberede eleverne til en levetid karriere i Computing ved at etablere et fundament for livslang læring og udvikling
 • At give de studerende et fundament i Computere i almindelighed og Computer Engineering i særdeleshed;
 • At forberede studerende til en karriere i erhvervslivet, regeringen og forskellige institutioner;
 • At give de studerende mulighed for at reagere positivt og effektivt på den rolle, som Computer Engineer opfylder i design, installation og vedligeholdelse af edb-systemer;
 • Vil centrere opmærksomheden på de færdigheder og viden, der kræves af erhvervet som Datalogi / Teknik og hjælpe eleverne tilegne sig viden og udvikle færdigheder i en systematisk måde;
 • For at hjælpe de studerende med at udvikle lederevner, der kan anvendes i at nå løsninger på problemerne med datalogi / teknik.

Learning Outcomes

Ved en vellykket gennemførelse af dette program forventes det, at de studerende vil:

 1. have detaljeret viden om og forståelse af de vigtigste kendsgerninger, begreber, principper og teorier vedrørende Computer Engineering og software og hardware-applikationer.
 2. kunne anvende denne viden til design, konstruktion, implementering og vedligeholdelse af software og hardware komponenter af moderne computersystemer og computer-kontrollerede udstyr.
 3. forstår vigtigheden af ​​at praktisere som professionelle, og som har bredden og dybden af ​​viden forventes af en praktiserende ingeniør.
 4. kunne bruge mundtlige og skriftlige færdigheder i forskellige sammenhænge - både i og uden for computer ingeniøruddannelser.
 5. har en god forståelse af den vigtige sammenhæng mellem teori og praksis gennem deres eksponering til laboratoriet del af kurset.
 6. forstår vigtigheden af ​​at forstå de relevante faglige, etiske og juridiske spørgsmål i relation til arbejdet i en computer Engineer.
 7. forstår vigtigheden af ​​holdet aktivitet og styrker, der kan udledes af dette.
 8. kunne løse et stort problem i computer engineering, og demonstrere evnen til at indsætte et passende udvalg af værktøjer og teknikker, samt en disciplineret tilgang, nå frem til en løsning af problemet. Dette vil blive opnået gennem projektarbejdet af kurset.

Jobmuligheder

Systems Engineering, Network Design Engineering, Hardware Support, Hardware service Engineering.

Program undervist i:
Engelsk

Se 12 flere kurser fra European University Cyprus »

This course is Campusbaseret
Start Date
Duration
4 år
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Location
Ansøgningsfrist
End Date