Bachelor of Science i computeranimation

Full Sail University

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Bachelor of Science i computeranimation

Full Sail University

computeranimation

Uanset om det er at gennemføre massive crowd scener i en film, farve korrigere produkter til en tv-reklame, eller skabe de enorme landskaber spillerne rejser gennem i et videospil, er kunstnere bruger computergrafik i næsten alle aspekter af underholdningsindustrien.

Full Sail Computer Animation program designet til at forberede dig til en karriere i dette spændende område. Ved at udvide dine evner som kunstner og lære de nyeste værktøjer, programmer og designteori bruges til at skabe 3D-indhold til forskellige medier, vil du ikke kun være i stand til at tage din kunst i nye retninger, men også sætte dine evner til at arbejde realisere - og nogle gange endda bedre - den kreative vision af andre.

Dine tidlige klasser vil lære dig et fundament af traditionelle kunst og animation principper, herunder liv tegning, og skygger og belysning. Denne studieordning dækker også principperne for fysik, anatomi, og farveteori, som alle du vil tage computer animation kurser, hvor du vil oprette digitale figurer, genstande og omgivelser, samt specielle effekter til live-action film og television.

Som din animation færdigheder vokser du gå videre til vores Motion Capture Studio. I denne facilitet, vil du lære, hvordan du kører en professionel motion capture session, som du direkte virkningen af ​​kunstnere iført en sensor-overvåget bodysuit, og bruge disse data til at skabe endnu mere livagtige bevægelser i dine digitale tegn.

Støtte klasser i compositing, rendering, og rigning vil afrunde dine evner, og dine sidste måneder vil blive brugt kombinere alt det, du har lært i en animation portefølje, der vil demonstrere din evne til at skabe professionel kvalitet aktiver for film, tv, video spil og meget mere.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is
Online
Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
20 - 29 måneder
Deltid
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
USA - Winter Park, Florida
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
USA - Winter Park, Florida
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen