Read the Official Description

Studerende forfølger en bachelorgrad i strafferetsplejen på IU Kokomo vil modtage den bedste af to verdener: en uddannelse i liberale kunst tradition, hvor eleverne lærer at ræsonnere og tænke kritisk og en uddannelse funderet i erfaringsbaseret læring. Strafferetlige majors tage kurser, der introducerer dem til forskellige områder af det strafferetlige system, lære dem at anvende problemløsning færdigheder til reelle problemer i strafferetsplejen, og give dem mulighed for at udforske en række strafferetlige karriere. Eleverne opfordres til at deltage i praktik og / eller forskning practicums hvor de få praktisk erfaring og møde fagfolk på området. Studerende vil have mulighed for at mødes med strafferetlige praktikere og deltage i lokale, statslige og nationale arrangementer med de to strafferetlige elev-ledede organisationer på campus.

Studerende med en grad i strafferetsplejen har mulighed for at indgå i arbejdsstyrken i en række forskellige karrierer, herunder retshåndhævelse, rettelser, offer fortalervirksomhed, Homeland Security, beredskab og forebyggelse af tab. Kandidater i vores program kan vælge at fortsætte deres uddannelse ved at forfølge graduate grader i strafferetsplejen / kriminologi, socialt arbejde, sociologi og jura.

Grad Krav

Større krav

Alle større kurser kræver en grad af C- eller højere for at tæller de store.

Krævede kurser

Alle otte kurser nedenfor er nødvendige for den store (24 cr.)

  • CJHS-J 101 amerikanske Criminal Justice System (Pre-req for alle andre strafferetlige kurser)
  • CJHS-J 201 teoretiske grundlag for Criminal Justice Politikker
  • CJHS-J 202 Strafferet data, metoder, og forskning
  • CJHS-J 301 Materiel Strafferet
  • CJHS-J 306 straffedomstole
  • CJHS-J 321 amerikanske Policing
  • CJHS-J 331 Korrektioner
  • CJHS-J 305 Juvenile Justice System

Criminal Justice Valgfag

Eventuelle yderligere seks 200, 300 eller 400 niveau strafferetlige kurser er påkrævet. Enhver kursus udbydes i CJHS ikke er opført som kan tages et obligatorisk kursus for at fuldføre valgfrie point. Homeland sikkerhed / nødsituation lederkurser kan tælle som en strafferet valgfag. (18 cr.) Strafferet store selskaber er ikke berettiget til certifikater i Correctional Management og tilsyn og / eller et certifikat i Offentlig Sikkerhed, da disse er alle CJHS kurser. Studerende kan vælge kurser fra disse valgfag for at opfylde certifikatet i Homeland Security.

Program taught in:
Engelsk
Indiana University Kokomo
This course is
Start Date
Sep. 2019
Duration
Request Info
Full-time
Price
Deadline
By locations
By date
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline

Sep. 2019

Location
Application deadline
End Date