Læs den officielle beskrivelse

Stigningen i cybertrusler har skabt en hidtil uset efterspørgsel efter cybersecurity-specialister. Data brud, malware infektioner og software sårbarheder er almindelige i dagens teknologi, og det er kritisk at forstå fuldt ud hvordan disse angreb opstår, hvordan man forhindrer dem, og hvordan man kan gendanne. En cybersecurity major vil forstå de anvendte teknikker samt de bedste metoder til at beskytte data. Den cybersecurity grad omfatter kurser i programmering, trådløse teknologier, matematik og netværk koncentrere sig om teori og praktisk erfaring.

Tilgængelig til tilmelding, der begynder i efteråret 2017 semester.

Curriculum

Matricen herunder er en prøveplan for alle kurser, der kræves til dette program.

freshman

Efterår Forår
ENGL 1013 Sammensætning I 1 3 ENGL 1023 Sammensætning II 1 3
Kunst og humaniora 1 3 Samfundsvidenskab 1 3
US History / Government 1 3 MATH 2914 Calculus I 4.
TECH 1001 Orientering til universitetet 1 COMS 2104 Grundlæggende om Computerprogrammering I 4.
CSEC 1113 Introduktion til netværk 3 CSEC 1213 trådløs og cellulær sikkerhed 3
Total Hours 13 Total Hours 17
AndetårsstuderendeEfterår Forår
ELEG 2130 Digital Logic Design Lab <0> Videnskabssekvens I 2 4.
ELEG 2134 Digital Logic Design 4. COMM 2173 Forretnings- og professionel tale 3
COMS 2203 Grundlag for Computer Programmering II 3 COMS 2213 Datastrukturer 3
COMS 2733 Introduktion til Computer Forensics and Security 3 CSEC 2213 Forensics og Incident Response 3
COMS 2903 Diskrete strukturer til tekniske majors 3 CSEC 2223 Virtualisering 3
CSEC 2113 Introduktion til informationssystemer 3
Total Hours 16 Total Hours 16
JUNIOR

Efterår Forår
Videnskabssekvens II 2 4. Kunst og humaniora 1 3
COMS 3213 Advanced Data Structures og Algorithm Design 3 COMS 3703 Operativsystemer 3
MATH 3153 Anvendt statistik I 3 CSEC 3223 Programmering Embedded Systems 3
CSEC 3113 Montering Programmering 3 CSEC 3233 Cyber ​​Defense II 3
CSEC 3123 Cyber ​​Defense I 3 CSEC 3243 Computer Arkitektur 3
Total Hours 16 Total Hours 15
Senior

Efterår Forår
Samfundsvidenskab 1 3 CSEC 4213 Informationssystemer Risikostyring 3
CSEC 4123 kryptografi 3 CSEC 4233 Juridiske spørgsmål i cybersikkerhed 3
CSEC 4133 Large Scale Distributed Systems 3 CSEC 4240 Software Security Analysis og Reverse Engineering Lab 0
CSEC 4143 Building Secure Software 3 CSEC 4243 Software Security Analysis og Reverse Engineering 3
CSEC 4293 Cybersecurity Capstone Projekt / Praktik 3
Valgfag (3000-4000 niveau) 3
Total Hours 12 Total Hours 15
1 Se relevante alternativer eller substitutioner under "Generelle uddannelseskrav".
2 Kan være tilfreds med enhver 1 års videnskabssekvens, der kræver et laboratorium i hvert kursus, undtagen biologiske videnskabskurser.

Ubetingede adgangskrav

Arkansas Tech University diskriminerer ikke på baggrund af farve, sex, race, alder, national oprindelse, religion eller handicap i nogen af ​​dens praksis, politikker eller procedurer. Dette omfatter, men er ikke begrænset til, optagelse, beskæftigelse, finansiel støtte eller uddannelsesmæssige tjenester. Arkansas Tech University overholder alle gældende statslige og føderale love, herunder, men ikke begrænset til, afsnit VI og afsnit VII i Civil Rights Act fra 1964 som ændret, loven om aldersdiskrimination i beskæftigelse fra 1967 som ændret, afsnit IX i de uddannelsesmæssige ændringer Af 1972, § 504 i rehabiliteringsloven ændringsforslag fra 1974, lov om civilretlig restaurering af 1987, amerikanerne med handicaploven fra 1990 og civilrettighedsloven fra 1991. Det Affirmative Action Office, Administration Building, Suite 212, er udpeget til at koordinere overholdelsesindsatsen.

Vigtige datoer
Prioriteret forår ansøgningsfrist: 1. januar
Prioriteret efterårssøgning: 1. august

Indtastning af freshman / ny studerende:

Nye studerende til Arkansas Tech University skal indgive en ansøgning om optagelse, college indgangseksamen scoringer, en rekord dokumenterer færdiggørelse af sekundære krav og bevis for immunisering dokumenterer 2 MMR. Hvis du har samtidig college kredit, er en officiel udskrift fra den pågældende institution påkrævet. For avanceret placering (AP), College Level Examination Program (CLEP), eller International Baccalaureate (IB) kredit, originale score rapporter eller en certificeret kopi fra din gymnasium skal indsendes inden kredit tildeles. Et minimumskriterium for eksamensresultater og karakterpoint er angivet nedenfor:

  1. Sammensatte ACT-score på 19 eller derover, komposit SAT-score på 990 eller derover på RSAT-skalaen 1600 eller en sammensat SAT-score på 1330 på den tidligere SAT-eksamen med en skala på 2400 eller en sammensat Next Generation ACCUPLACER-score på 246. Bemærk: ACT skriftlig eksamen er ikke nødvendig til optagelse.
Afslutning af gradueringskrav fra en offentlig videregående skole, privat videregående skole eller et hjemmeskoleprogram, der dokumenterer et minimum på 2,0 / 4,0 kumulative karakterpoint og færdiggørelse af universitetets grundskolekursus, eller minimum GED-score på 600.
Studerende, der har scoret tilsvarende på en Advanced Placement (AP), College Level Examination Program (CLEP) eller International Baccalaureate (IB) kan tjene kredit mod eksamen på Arkansas Tech University ved at modtage en kvalificerende score på eksamenerne. Disse kreditter kan opfylde generelle uddannelseskrav. AP, CLEP og IB score bør dokumenteres på din ansøgning om optagelse. Indsend officielle scoringsrapporter eller læsbare kopier præget af din gymnasium til Adgangskontoret. Studerende, der har optjent en International Baccalaureate (IB), skal indsende deres IB transkript for evaluering. Studerende, der afslutter International Baccalaureate Diploma Programmet kan tjene penge mod graduation på Arkansas Tech University.

Friskmænd, der ikke opfylder betingelsesmæssige adgangskrav, vil blive betinget indlægget med en minimums sammensat ACT-score på 15, sammensat SAT-score på 830 eller derover på RSAT-skalaen 1600 eller en sammensat SAT-score på 1060 på den tidligere SAT-eksamen med en skala af 2400 eller en sammensat Next Generation ACCUPLACER-score på 229, og ved at fuldføre college-kerne med et gennemsnit på 2,0 / 4,0-point eller minimum GED-score på 600.

Tilbagevendende studerende:

Studerende, der ikke har deltaget i Arkansas Tech i det forløbne år eller har deltaget i et andet college eller universitet siden sidst deltog Tech skal indgive en ny ansøgning om optagelse. Minimumskrav til gennemsnitskrav er anført nedenfor:

  • Har ikke deltog i et andet college siden han deltog i Tech
    • Kumulativ Tech GPA på 2,0 eller højere
Har deltaget i et andet college siden han deltog i Tech
  • Kumulativ Tech GPA på 2,0 eller højere
  • Offentlige college transkription (er) dokumentere et kumulativt college GPA på 2,0 eller højere
  • Skal være berettiget til genindmeldelse ved den sidste institution, der deltog

Overfør Student:

Studerende, der ikke har deltaget i Arkansas Tech University, skal indgive en ansøgning om optagelse, officielle transkripter fra hver institution, der tidligere deltog, og bevis for immunisering.

Hvis der overføres mindre end 24 kredit timer, skal en officiel high school transkript og ACT, SAT eller ACCUPLACER scoringer indsendes. Overfør studerende med mere end 24 timer, som ikke har gennemført på engelsk eller matematisk niveau, skal indsende testresultater. Arkansas Tech University vil anerkende overførselskredit fra en amerikansk institution, forudsat at institutionen er akkrediteret af en af ​​de seks amerikanske regionale akkrediteringsforeninger og for kurser, der er godkendt til overførsel af ADHE via ACTS. Godkendelse af kursuskursus kan afhænge af den dato, hvor institutionen var akkrediteret eller den dato, hvor et kursus blev godkendt til overførsel af ADHE. Overførselskredit til kurser fra institutioner uden for USA vil blive betragtet individuelt. Studerende, der søger overførsel af kredit fra et udenlandsk universitet / universitet, skal gennemføre en legitimationsevaluering gennem et firma, der er godkendt af Arkansas Tech University (en liste over godkendte tjenesteudbydere kan fås i IMSSO eller på justitskontorets kontor). Overførselskredit, selv om den er accepteret af universitetet, er ikke garanteret at være gældende for at opfylde uddannelseskrav til det pågældende studieprogram valgt af overførselsstuderen. Når du er indrømmet, bestemmer din akademiske rådgiver hvilke kreditter der tæller i forhold til dine uddannelseskrav.

Minimumskrav til gennemsnitskrav er anført nedenfor:

  1. Alle overførsler skal være berettiget til genindmeldelse ved den sidste institution, der deltog og har et kumulativt college GPA på 2,0

Hvis du ikke opfylder betingelserne for ubetinget adgang, eller hvis du har brug for yderligere oplysninger om nogen af ​​ovenstående oplysninger, skal du sende en mail til Adgangskontoret på tech.enroll@atu.edu. Du kan også kontakte os på telefon på 800-582-6953 eller (479) 968-0343. Uofficielle dokumenter kan faxes til (479) 964-0522. Alle afsluttende optagelsesdokumenter skal sendes til:


Arkansas Tech University
Kontor for optagelser og rekruttering af studerende
Brown Hall, Suite 104
105 West O Street
Russellville AR 72801-2222

Ikke-akademisk afvisning
Bemærk at akademisk præstation ikke er det eneste kriterium for adgang til universitetet. Universitetet kan vurdere en persons adfærd og baggrund for at fastslå deres evne til at opretholde de normer for akademisk og professionel adfærd, der forventes på universitetet. En evaluering kan tage højde for nuværende adfærd og ydeevne samt tidligere erfaringer og handlinger. Simpelthen kvalifikation til optagelse garanterer ikke adgang.
Program undervist i:
Engelsk
Arkansas Tech University

Se 8 flere kurser fra Arkansas Tech University »

This course is Campusbaseret
Start Date
Duration
4 år
Fuldtid
Price
4,972 USD
Indbygger (In-State) 22-kredit timers undervisning; $ 9.944 Ikke-resident (Out-of-State) 22-kredit timers undervisning
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Location
Ansøgningsfrist
End Date
Ansøgningsfrist
End Date