Read the Official Description

Bachelor of Science - datalogi

Forbered dig på en ægte global uddannelse på "den mest internationale af Schweiz 'universitetsniveau institutioner" (International Herald Tribune) med britiske og amerikanske AKKREDITERING .. Bliv en specialist i informationssystemer analyse, design og programmering og forfølge en systemer analytiker / programmør / manager karriere i software / teknologivirksomheder, Computer-servicer virksomheder og organisationer af enhver art (erhvervslivet, det offentlige, banker, sundhedspleje, non-profit, osv .)

VIGTIGSTE FORDELE VED Bachelor of Science - COMPUTER SCIENCE

 • Læring i et dynamisk miljø i Schweiz med en multikulturel studerende og fakultetet fra den akademiske verden og international business
 • Forudsat viden og færdigheder afgørende for alle organisationer
 • Udforskning forretningsmæssige og teknologiske tendenser og forstå, hvordan it tilfører værdi til virksomheder
 • Opsamling af en effektiv, omfattende forståelse af informationssystemer design og programmering samt grundlæggende forvaltningsområder.

PROFIL

Bachelor of Science i Computer Science (BSc-CS) er designet til gymnasiale kandidater interesseret i at forfølge karriere i informationssystem programmering og it-ledelse. HA-CS program dækker alle centrale aspekter af systemer analyse, design, implementering, test, implementering samt it-service, sikkerhed og projektledelse.

BS-CS PROGRAM DETALJER

Kalender:

HA-CS-programmet har tre startdatoer: September januar og april.

Indhold:

Studerende på Bachelor of Science - Computer Science program vil tage de følgende centrale datalogiske kurser suppleret med laboratoriepraksis: Programmering, algoritmer, datastrukturer, Software Engineering, Database Systems, Web Applications Development, Computer Networks, Computer Architecture, it-service, Sikkerhed og Project Management. Desuden er vores pensum omfatter forskellige business management (dvs. markedsføring, regnskab, statistik, ledelse, finansiering, økonomi, menneskelige ressourcer, etc.) samt bløde færdigheder / kompetencer udvikling kurser (dvs. kommunikation, forhandling, ledelse, iværksætteri, problemløsning etc.). HA-CS består af 43 kurser taget over 3 år på fuld tid.

Fakultet:

Den Bachelor of Science i Computer Science program trækker på det væld af internationale knowhow og ressourcer dets fakultet, besøger højttalere og forskere.

Undersøgelse i Schweiz:

Genève tilhører en udvalgt gruppe af virkelig "internationale" byer i verden, hvilket gør det til et ideelt sted at studere international ledelse.

Et internationalt netværk

Den International University i Genève har etableret et stærkt netværk, udvikle udvekslingsprogrammer med 17 universiteter over hele verden.

DIN KARRIERE MED DIN BS-CS

BSc-CS kandidater engagere sig i systemer analytiker / programmør / manager karriere i software / teknologivirksomheder, Computer-servicer virksomheder og organisationer af enhver art (erhvervslivet, det offentlige, banker, sundhedspleje, non-profit, etc.). Der er et stigende behov for sådanne ressourcer som alle organisationer og deres forretningsprocesser er blevet mere og mere afhængige af it-infrastruktur og systemer.

Karriere tjenester:

Den International University i Genève giver en karriererådgivning tjeneste for at bistå de studerende i deres karriere beslutninger.

BSc-CS Studieafgifter

Undervisningen af International University i Genève, Schweiz, er CHF 34.500 for Bachelor of Science i Computer Science program. Gebyrerne omfatter en dedikeret bærbar, undervisningsmateriale, cases, og lærebøger.

Optagelse

Bacheloruddannelserne har tre startdatoer: September januar og april.

Universitetet hilser ansøgninger fra studerende, der har gennemført en ungdomsuddannelse på en akkrediteret institution med et minimum kvotient på 2,5. Alle ansøgere skal dokumentere, at de har den modenhed og personlige kompetencer til at klare universitetsniveau uddannelse.

Studerende, der gælder for IUG bacheloruddannelser skal indeholde følgende:

 • En udfyldt ansøgningsskema med et essay (200 til 300 ord på et af følgende emner: Beskriv din største præstation i ethvert aspekt af dit liv og årsagerne til denne succes Vælg et aktuelt spørgsmål om national eller international betydning, som du tror vil have. en indvirkning på samfundet. Forklar hvorfor.
 • En bekræftet kopi af en studentereksamen på engelsk
 • Certificerede High School udskrifter på engelsk for de sidste 3 år
 • Et minimum score på 80 (internet-baseret test) eller 213 (computer baseret test) på TOEFL test eller en anden tilsvarende engelsk præstationsprøvning (IELTS eller CEA fra Cambridge). For at indsende TOEFL test score til International University i Genève (IUG), skal du indtaste IUG institutionelle kodenummer (0130), når du tager testen.
 • To billeder pas størrelse
 • En Curriculum Vitae / Genoptag
 • En kopi af den studerendes pas
 • En ikke-refunderbart ansøgningsgebyr betales i schweiziske franc CHF 150.- / euro € 120, eller dollar USD 140,
 • En anbefaling brev fra en vejleder eller skole embedsmand (hovedstol eller lærer) på engelsk
Program taught in:
Engelsk
This course is
Start Date
Jan. 2019
Apr. 2019
Duration
3 år
Full-time
Price
34,500 CHF
Deadline
By locations
By date
Start Date
Jan. 2019
End Date
Dec. 18, 2020
Application deadline
Start Date
Apr. 2019
End Date
Mar. 31, 2021
Application deadline
Start Date
Sep. 2019
End Date
Juli 5, 2021
Application deadline

Jan. 2019

Location
Application deadline
End Date
Dec. 18, 2020

Apr. 2019

Location
Application deadline
End Date
Mar. 31, 2021

Sep. 2019

Location
Application deadline
End Date
Juli 5, 2021