Bachelor of Science i datalogi

University of the Virgin Islands

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Bachelor of Science i datalogi

University of the Virgin Islands

Bachelor of Science i Datalogi


Den College of Science & Matematik vil fremme, støtte og belønne høj kvalitet i undervisning; forbedre rekruttering og fastholdelse; forbedre samfundstjeneste; forbedre forvaltningen af ​​tilskud; fremme stærke fakultet forskningsprogrammer; og fremme ekspertise til at fremme høj kompetence af studerende.


Den College of Science og matematik er forpligtet til at hjælpe de studerende udmærke fagligt og opnå produktive karriere gennem programmer i akademikere, forskning og samfundstjeneste. Kollegiet giver grader i biologi, kemi, datalogi, Marine Biology, Matematik, Fysik og procesteknologi. Muligheder, der fører til grader i teknik og medicin på tilknyttede universiteter forøge vores graders tilbud. College fakultet er forpligtet til livslang læring og videnskabelig forskning, faglig og pædagogisk udvikling, og opsøgende til lokalsamfundet gennem service og forbedrede muligheder.

Paradigm


Bacheloruddannelsen i datalogi grad er beregnet til studerende, der planlægger på at starte en professionel karriere i datalogi umiddelbart efter endt uddannelse eller for studerende, der har til hensigt at forfølge studier. Programmet giver en stærk faglig fundament i datalogi, matematik og videnskab, og omfatter valgfag som kan vælges til at give eksponering til et program område i videnskab eller computer informationssystemer. Den er velegnet til studerende, der ønsker beskæftigelse i computing industrien og for studerende, der ønsker en forståelse af, hvordan computere og deres applikationer udvikler sig.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
4 år
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
Amerikanske Jomfruøer - Charlotte Amalie, St. Thomas
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
USA - Charlotte Amalie, St. Thomas
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates