Bachelor of Science i design management

American University of Sharjah

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Bachelor of Science i design management

American University of Sharjah

Designet management store giver vores studerende mulighed for at studere design i en bredere sammenhæng med iværksætteri og styring af den kreative proces.

Vores studerende tager design kurser i College of Architecture, Kunst og Design samt business klasser i School of Business Administration. Vores design management program er det eneste program af sin art i regionen.

Vores studerende er efterspurgte af en bred vifte af organisationer, der kræver fagfolk med stærke lederevner og en forståelse og værdsættelse af den kreative proces. Vores kandidater arbejder som design direktører for offentlige og private virksomheder, og design og reklamebureau konto ledere. Desuden er de aktivt rekrutteret af gallerier, begivenheder organisationer og museer i hele regionen.

Kandidater fra vores design management program er udstyret med den kompetence, viden og tillid til at:

  • arbejde i kundeservicering afdelinger inden reklamebureauer, hvilket kan indebære at definere kreative trusser, koster, administrerende, planlægge et projekt og samarbejde med den kreative afdeling
  • arbejde med event ledere, som kunne indebære fremme planlægning og forvaltning, samarbejde med designere for grafisk materiale og projektstyring
  • etablere nye designvirksomheder ved at formulere forretningsplaner, udvikle strategier for markedsføring og etablere teams af medarbejdere for virksomheden
  • arbejde som freelance design managers for enkeltpersoner eller organisationer, der kræver specialist projektledelse

Vores kandidater har også et praktisk kendskab til design metode og applikationer, billede gør, webdesign og visualisering. Disse er også potentielle områder af koncentration for uddannelsen.

Vores studerende forlade programmet med en detaljeret portefølje af deres arbejde, der demonstrerer deres særlige færdigheder og viden i relation til en verden af ​​design management.

Vores studium på Institut for Kunst og Design bygger på stærke traditioner for visuel eksperimenter og faglig forberedelse og fokuserer på kompleksiteten i designprocessen og strategisk tænkning.

Vores store i design management, multimedie design og visuel kommunikation er bygget op omkring en række studier, der hjælper vores studerende at forstå de væsentlige elementer i design: tekst, farve, billede, bevægelse, materiale, medier og budskab.

Vores nye designere lære at skabe alternative reaktioner på skiftende sammenhænge. Som producenter af objekter, kommunikation og miljøer, vores studerende definere, forbedre og forandre verden omkring dem. Mens vores kurser giver vores studerende med ekspertise i design, de også give vores studerende en bredde af forståelse for andre fagområder. Vores pensum understreger erfaringsbaseret læring i studiet og opfordrer vores studerende til at arbejde tæt sammen med fakultetet for at blive dygtige konceptuelle tænkere og kreative problemløsere.

Vores studerende erhverve et solidt fundament i design og er godt forberedt til nutidig professionel praksis. Efter eksamen, kan de komme ind i arbejdsstyrken som professionelle designere og bidrage til den fremtidige retning af regional design og visuel kultur.

Vi tiltrække prisbelønnede fakultet medlemmer fra forskellige akademiske, kulturelle og geografiske baggrunde. Vores fakultet medlemmer er aktive i den regionale kunstscene og deres arbejde er bredt udstillet i og uden for regionen.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
Forenede Arabiske Emirater - Sharjah, Sharjah
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
Forenede Arabiske Emirater - Sharjah, Sharjah
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen