Bachelor of Science i digital kunst og design

Full Sail University

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Bachelor of Science i digital kunst og design

Full Sail University

digital kunst og design

Visuel messaging er blevet det primære sprog erhvervslivet bruger til at kommunikere ideer om deres produkter og tjenester til offentligheden. Enten som et element af kreativ underholdning, en komponent af reklame eller branding, eller design elementer, der definerer den næste bølge af webindhold, velplacerede og opmærksomhed-fik billeder kan formidle en uendelig række af ideer og information.

Full Sail Digital Arts & Design grad lærer skabende kunstnere, hvordan man kan forbedre deres færdigheder i denne konkurrenceprægede og spændende område. Men endnu vigtigere, er dette program designet til at hjælpe dig med at udvikle dit eget øje for design, og omsætte denne viden til en karriere at skabe disse kraftfulde billeder. Graden giver en komplet design uddannelse, med branchespecifikke kurser, der vil lære dig, hvordan du kommunikere ideer og historier gennem forskellige medier, herunder video, print, motion grafik og web.

Den specialiserede pensum starter med et overblik over traditionel 2D og 3D kunstteori, grundlaget for designbranchen. Du vil tage denne viden i klasser, der dækker multimedieproduktion, herunder teknikker i typografi, sidelayout, komposition, og endda hjemmeside design. Yderligere kurser fokuserer på at udvikle sprogfærdighed på den samme software teknologi, der anvendes i dagens design studios.

Alle disse færdigheder vil blive sat til at bruge i en række forskellige klasse projekter, hvor du vil lære at anvende de forskellige teorier til fast design arbejde, herunder video-produktion og digital udgivelse, samt oprettelsen af ​​motion grafik ved hjælp af Flash og andre programmer .

Du vil fremhæve din viden om disse forskellige multimedie discipliner med din endelige portfolio projekt. Dine instruktører vil hjælpe dig med at udvikle din personlige branding stil, og skabe både fysiske og webbaserede porteføljer, der vil give potentielle arbejdsgivere at se din vifte af færdigheder som designer.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
20 måneder
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
USA - Winter Park, Florida
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
USA - Winter Park, Florida
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen