Bachelor of Science i film

Full Sail University

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Bachelor of Science i film

Full Sail University

Film

I Full Sail filmprogram, Du kommer til at arbejde side om side med en unik gruppe af mennesker, der deler din passion for at gøre store film. Vi tror, ​​der er ingen bedre måde at lære end ved at gøre; det er derfor din kursusaktiviteter vil sætte dig på-sæt, bag kameraet, og i redigeringen suite.

Du får hands-on erfaring med at arbejde hver position on-sæt på en række forskellige små opgaver, så du kan få en fornemmelse for den rolle, som hver enkelt besætningsmedlem spiller i en produktion.

Processen begynder ligesom den gør i Hollywood, med vital testmodeller arbejde: du vil lære, hvad det kræver at konkretisere en films historie, færdiggøre scripts og oprette storyboards. Du vil også udarbejde budgetter, planlægge skud, og hold støbning opkald til din skærmen talent. Når det kommer til at lære at skyde film, vil du være at bruge den samme professionelle redskaber, der bruges i Hollywood, fra 16mm, 35mm og HD-kameraer, kraner og belysning rigge til Full Sail egen multi-locale Backlot.

I vores redigering laboratorier og suiter, vil du lære postproduktion proces, ved at skære, omarrangere, og forbedre optagelser, optage og redigere yderligere dialog, lydeffekter, musik, samt tilføje visuelle effekter og titler.

Når du har oplevet den film proces gennem flere projekter tildelt dig hele programmet, vil det være tid for dig at samle en besætning og oprette din egen 35mm film, fra testmodeller gennem postproduktion. Når du har bragt dit script idé til livet og screenet din film til dine klassekammerater, familie og branchefolk, har du en anden værdifuldt aktiv for din hjul - noget der viser Hollywood og resten af ​​verden lige hvad du er i stand til, når du forbereder at indtaste filmindustrien.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
20 måneder
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
USA - Winter Park, Florida
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
USA - Winter Park, Florida
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen