Læs den officielle beskrivelse

Finans Major ved Messias College

Er du på udkig efter en karriere inden for finansiel planlægning eller kapitalforvaltning, aktieforskning, skattekasse, investment banking eller corporate financial planning? Så finansiere store kan være den perfekte pasform til dig!

Finans Bachelor of Science (BS) uddannelsen på Messiah College, en af ​​de øverste private kristne skoler i USA, fokuserer på praktisk anvendelse af finans teori ved hjælp af særprægede, state-of-the-art teknikker. Disse teknikker vil unikt forberede og udstyre dig til at være en effektiv leder inden for finans og at påvirke verden for Kristus. Centreret omkring Ralph S. Larsen Finance Lab (kommer i august 2017!) Indeholder programmet mange muligheder for praktisk erfaring inden for corporate finance og investment management, herunder deltagelse i Student Investment Club, der aktivt køber og sælger værdipapirer i styringen af ​​en portefølje værdiansat til mere end $ 275.000.

Finansielle store karakteristika

Når du studerer finansiering på Messiah College, vil du:

 • Studer inden for Messiah College Department of Business - kaldet # 1 Best Business Program for 2017 af Christian Universities Online.
 • Lær af fakulteter, der har stor erhvervserfaring, har arbejdet hos virksomheder som Merrill Lynch, KPMG, RBS, HOPE International, Citizens Bank og Stifel Financial samt fungeret som konsulent til forskellige amerikanske statslige organer under finanskrisen.
 • At kunne udnytte Ralph S. Larsen Finance Lab (kommer i august 2017!), En dynamisk instruktions- og forskningsfacilitet indeholdende den nyeste teknologi, der anvendes af finansielle fagfolk til at levere en effektiv praktisk erfaring.
 • Få Bloomberg certificering gennem kursusarbejde og afslutning af Bloomberg Market Concepts læseplan.
 • Få faktiske, realtidsinvesteringer gennem deltagelse i Student Investment Club, som aktivt forvalter en portefølje af aktier, der værdi på mere end $ 275.000.
 • Har evnen til at skræddersy kursusarbejde til at fokusere på enten personlig økonomi eller corporate finance.
 • Deltag i den årlige campus-dækkende aktiemarkedsimulering, hvor eleverne investerer en hypotetisk $ 100.000 for at se, hvem der kan opnå det højeste afkast i løbet af det akademiske år.
 • Lær en unik blanding af teori og praksis, med fokus på real-world anvendelse af økonomiske principper.
 • Kunne skabe finansielle modeller som dem, der almindeligvis anvendes på Wall Street inden for investment banking, aktieforskning, salg og handel, corporate finance og strategi.

Karrieremuligheder for økonomi majors

Som kandidat til finansprogrammet er eleverne rustet til at sikre stillinger som:

 • FINANSIEL RÅDGIVER
 • Forskningsanalytiker (buy-side / sell-side)
 • CREDIT ANALYST
 • Corporate finance analytiker
 • Investering Banker
 • Investor relations professionelle
 • Trader
 • Investeringsforening analytiker
 • kasserer
 • Strategisk konsulent

Praktikophold for økonomi majors

Messias nationalt anerkendte praktikprogram lægger eleverne i en række finans praktikophold. Et par eksempler er:

 • Capital Region Economic Development Corporation
 • Delta Development Group
 • HOPE International
 • Legg Mason Global Asset Management
 • LifeGuide Financial Advisors
 • Merrill Lynch
 • Morgan Stanley Wealth Management
 • Pennsylvania Office of the Budget
 • Susquehanna Regional Airport Authority

Stipendier

Messiah College tilbyder flere stipendier, herunder Provosts og College Honors Programs Scholarships hver med forskellige akademiske krav og deadlines. Vi skal modtage alle ansøgningsmaterialer senest den 15. januar for højeste stipendium.

Internationale borgere kan få tildelt yderligere økonomisk støtte fra sag til sag ved hjælp af oplysningerne i International Student Scholarship Application (ISSA). Linket til ISSA-formularen sendes til studerende sammen med deres optagelsesbeslutningsbrev. Det betyder, at jo før indmeldingsprocessen er afsluttet, jo hurtigere kan eleverne søge om økonomisk hjælp og modtage en pakke.

Efter at have trukket akademisk stipendium og finansiel bistand, betaler internationale studerende mellem US $ 20.000 - $ 30.000 hvert år i fire år. Den amerikanske ambassade vil nægte ansøgninger om studerende visum, hvis den studerende ikke kan vise støtte økonomiske dokumenter til at betale dette beløb for college udgifter. Dette er en regering regel, ikke college regel.

Vi kan acceptere din ansøgning, officielle udskrivning og test score til enhver tid i løbet af året. Du skal vælge hvilket udtryk du vil indtaste. Der er to indtag i hvert akademisk år - i slutningen af ​​august til vores efterårssæson og i slutningen af ​​januar til vores forårssæson.

Hvorfor studere finansiering?

De indenlandske finansmarkeder fortsætter med at blive fremtrædende, ikke kun som følge af handel på heltidsniveau, men også på grund af deres sammenhæng med den globale økonomi og det politiske miljø. Arbejdsgivere er i stigende grad interesseret i at ansætte personer med en kvantitativ og kvalitativ færdighedssæt; med andre ord dem, der kan udføre finansielle beregninger og analysere tendenser for at styre fremtidens strategi. En nylig rapport fra US Department of Labor citerer, at en række karriere inden for finansiering er blandt de mest efterspurgte og forventes at vokse med tocifrede satser i løbet af de næste ti år, herunder personlige finansielle rådgivere, økonomianalytikere, finansielle eksaminatorer og værdipapirhandlende.

Ralph S. Larsen Finance Lab

For at forberede eleverne på spændende karriere inden for finansiering, vil opførelsen af ​​Ralph S. Larsen Finance Lab (i august 2017!) Udstyre elever med state of the art teknologi og markedsdata i en Wall Street handelsgulv atmosfære. Studerende vil blive dygtige til at bruge en Bloomberg terminal til at undersøge historiske og realtidsdata om aktier, obligationer, økonomiske indikatorer, udenlandske valutaer, råvarer og muligheder.

Ralph S. Larsen Finance Lab vil indeholde 26 computer arbejdsstationer med dobbelt monitorer og instruktør podium; 10 Bloomberg Professionelle terminaler; tre storskærms-tv viser CNBC, Bloomberg og andre finansielle markeder medier; og en stock ticker viser løbende markedsinformation.

Finans majors vil deltage i den årlige Bloomberg Trading Challenge, en landsdækkende aktiehandelsimulering, hvor hold har 10 millioner dollars til at investere i to måneder baseret på en defineret handelsstrategi, de udvikler på Bloomberg-terminalerne.

Efter endt uddannelse

Det amerikanske arbejdsministerium - Bureau of Labor and Statistics forudsiger, at en række finansrelaterede erhverv forventes at være blandt de hurtigst voksende karrierer i løbet af de næste ti år. Messias coursework vil forberede dig til industriel anerkendte licenser eksamener og certificeringsprogrammer, og din skillset vil forberede dig til at lykkes på en bred vifte af stillinger i den finansielle services industri lige efter eksamen.

Program undervist i:
Engelsk

Se 17 flere kurser fra Messiah College »

This course is Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
4 år
Fuldtid
Price
30,000 USD
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date