Read the Official Description

Dette program er designet til at integrere teori og tekniske færdigheder til at udstyre de studerende med en stærk ledelse og serviceorientering, der kræves i at drive en virksomhed i hotelbranchen på niveau med de stadig mere krævende standarder for den globale gæstfrihed. Teorier og begreber er parret med realistiske og omfattende hands-on træning i vores fuldt udstyret fødevareproduktion laboratorium, mock-up værelser, bar, spiseplads, og andre faciliteter. Kandidater af programmet vil have karrieremuligheder i den gæstfrihed, mad og drikke, samt rejser og turisme industrier såsom hoteller, restauranter, luksuriøse skibe, flyselskaber, fritid og rekreation, feriesteder og andre relaterede serviceerhverv.

Mission

Den ETYSBM er engageret i udviklingen af ​​den studerende til at blive et instrument for vækst og udvikling i landet. MIT-YSBM skal finpudse de færdigheder og udvikle personlighed af de studerende, så de bliver agenter for positiv forandring i erhvervslivet og samfundet i øvrigt. Den ETYSBM forestiller sine elever til at være samvittighedsfulde og ansvarlige ledere. De skal bestræbe sig på at bedre livet for deres interessenter gennem lyd forvaltningspraksis. De bestræber sig på at skabe muligheder for sig selv og andre gennem virksomheden. De skal tjene som samvittighed deres organisation som samfundsborger gennem kompromisløs overholdelsen af ​​etiske værdier. De skal tjene som rollemodeller for resten af ​​samfundet som erhvervsledere og professionelle.

Program taught in:
Engelsk

See 31 more programs offered by Mapúa Institute of Technology »

This course is Campus based
Start Date
Nov. 2019
Duration
Kontakt skolen
Fuldtid
Deadline
By locations
By date
Start Date
Nov. 2019
End Date
Application deadline

Nov. 2019

Location
Application deadline
End Date