Læs den officielle beskrivelse

Dette program er designet til at udvikle en tværfaglig design professionel for den kreative industri. Det forbereder de studerende til en bred vifte af design-tjenester såsom: forbrugsvare, emballage, møbler, håndværk, miljø, transport, udstillinger, grafik og visuel kommunikation. Træning strategier kombinerer både teoretiske og praktiske aspekter af design udvikling, der gør brug af innovative og teknologisk relevante instruktioner om generaliserede og specialiserede design kurser.

Kandidater i dette program kan blive iværksættere eller kan øve professionelt i nogen af ​​de ovennævnte vifte af design.

Målsætninger

  • At udvikle kandidater med analytiske evner og metoder at designe produkter og tjenester, der er innovative, nyttige, sikker, æstetisk relevant, kulturelt acceptabelt, økologisk forsvarligt og socialt gavnligt at tjene samfundets behov, forbrugere, producenter og miljø.
  • At producere kandidater med kreative visualisering og præsentationsteknik samt teknikker i forskellige former for ikt medier til designkoncept præsentationer, udarbejdelse af tekniske tegninger og modeller.
  • At udvikle design praktiserende læger, der fremmer de højeste etiske standarder for erhvervet
Program undervist i:
Engelsk

Se 31 flere kurser fra Mapúa Institute of Technology »

This course is Campusbaseret
Start Date
Nov 2019
Duration
Kontakt skolen
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Nov 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Nov 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date