Bachelor of Science i informatik

International Black Sea University

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Bachelor of Science i informatik

International Black Sea University

Om programmet

Er du interesseret i programmering? Vil du ønsker at udvikle software til de forskellige områder? Kan du lide at arbejde i et team? Så bør du ønsker yderligere information om en Bachelor of Science program i Informatik (BSI).

Udtrykket "informatik" er studiet og praksis for at lagre, finde, skabe, manipulere og dele information. Informatik er videnskaben om edb-informationssystemer. Som et fagligt felt det indebærer den praksis informationsbehandling, og konstruktion af informationssystemer. Overalt Software kan findes enten i vaskemaskinen, TV. For at imødekomme denne udfordring er komplekse software-systemer og folk, der kan udvikle disse behov (udviklere). Software løsninger er at være pålidelige, hurtigt og nemt at betjene.

Karrieremuligheder

Industrien er altid på udkig efter dygtige folk fra datalogi. Den stigende anvendelse af informationssystemer øger behovet for uddannede fagfolk. I fremtiden vil efterspørgslen stige med dataloger. Uanset om i forskning, udvikling, rådgivning, i en virksomhed eller selvstændig, er der utallige karrieremuligheder for dataloger på forskellige områder: udvikling af software, System administration og datastyring, forskning og undervisning samt rådgivning og støtte.

Programbeskrivelse

I bacheloruddannelsen i Informatik, vil du lære programmering, softwareudvikling, mobil applikationer udvikling, algoritmer og kompleksitet, og teorien, videnskab og matematik. Især du lære om Java, C ++, AngularJS, Scala og Matlab. Din vil have kurser i datastrukturer og analyser, computersystemer og arkitektur, computernetværk og kommunikation, billedbehandling og meget mere.

Gennem dine kurser, vil du lære at:

  • Påfør hovedprincipper til design, udvikling og verifikation af sikker, højtydende og pålidelige computersystemer
  • Analyser, design, udvikle sikre tekniske løsninger til beregning systemer og netværk infrastruktur
  • Plan, design og optimering software applikationer, data og systemer
  • Analyser, sammenligne og kontrast algoritmer, programmeringssprog, oversættere, og operativsystemer for at vælge eller udvikle løsninger på problemer
  • Identificere og reagere på nye teknologi, modeller, metoder, systemer, sociale netværk, spil, modellering og simulering.
Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
4 år
Fuldtid
Price
Pris
2,940 USD
Vist årligt gebyr
Information
Deadline
Kontakt skolen
Usually takes around 2 months
Locations
Georgien - Tbilisi, Tbilisi
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Usually takes around 2 months
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
Georgien - Tbilisi, Tbilisi
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Usually takes around 2 months
Slutdato Kontakt skolen