Bachelor of Science i Information Technology

Generelt

Program beskrivelse

Bachelor of Science i Information Technology (BSC-IT)

School of Science & IKT

Den Bachelor of Science i Information Technology er en akademisk og forskningsprogram, der indeholder elementer af datalogi, software engineering, edb-system engineering, netværk engineering, informationssikkerhed, e-handel, og informationssystemer. Denne kombination af discipliner giver en uddannelse designet til at producere IT kandidater, der er kompetente til at løse en række applikationer, der kræver kendskab til moderne edb-teknologi, software og informationssystemer, business behandling, og også at have et udbytterigt liv og ikke blot finde et job i det nuværende marked, at ved at have en uddannelse i humaniora fungere ordentligt i det samfund, de lever i.

Studieordningen er designet til at producere kandidater, der er klar til at fungere i informationssystemer stillinger med de kompetencer, færdigheder og holdninger, der er nødvendige for succes på arbejdspladsen. Det danner også grundlag for fortsat karriere vækst, livslang læring som en it-professionel, og til at foretage fremtidige kandidatuddannelser. Målene læseplaner og kompetencer er blevet benchmarkes mod retningslinjerne for bachelor IS / IT læseplaner fastsat af Association for Computing Machinery (ACM), Foreningen for Information Systems (AIS), og Sammenslutningen af ​​informationsteknologi Professionals (AITP), og fra arbejdsgiveren undersøgelse af de store aktører i branchen i IT i Kenya. Studieordningen har også taget hensyn til, hvad de studerende forventes at opnå ved at overveje krav i grundlæggende matematik og grundlæggende videnskaber, så de er i stand til at analysere og konfigurere den relaterede objekter og systemer, der indeholder hardware, software og business komponenter.

Indgangene til læseplanen er også blevet trukket fra læseplaner af flere lokale universiteter og over hele verden samt organisationer med erfaring i brug af IT i medier, brancher, og i uddannelse og undervisning.

Krav specifikke adgangskrav

Ud over de generelle krav i PIU adgangskrav, skal ansøgerne have et minimum af følgende: Skal have en samlet karakteren C + (C PLUS) i KCSE (eller tilsvarende eksamen) og et minimum karakteren C i matematik og engelsk samt i fysik.

Skal have to vigtigste passerer i 'A' niveau / Kenya Advanced Certificate of Education (KACE) i fysik og matematik.

Skal have et pass i Diplom i Ledelse og Informationsteknologi, eller Diplom i Information Technology, eller et diplom i Computer teknologi fra en anerkendt institution.

Alle andre tilsvarende kvalifikationer, der er godkendt af PIU Universitet.

Ældre indtastning

Ældre indgang kan tillades for ansøgerne, der har nået en alder af femogtredive (35) år eller derover på tidspunktet for optagelsen. Desuden skal ansøgerne fremlægge bevis for mindst tre (3) år relaterede erfaring i IT og skal have opnået en gennemsnitlig lødighed på C i KCSE eller tilsvarende.

Credit Transfer

Kandidater, der deltager i programmet, med en CHE valideret diplom og med en forskel eller kredit pass i de relevante enheder kvalificere sig til pengeoverførsler.

Kandidater, der deltager i programmet, med en relevant videregående National Diploma skal også kvalificere sig til pengeoverførsler.

Kandidater med de relevante faglige certifikater kan også overføre kreditter.

Det maksimale antal kursus enheder der skal gives merit må ikke overstige halvtreds procent (50%) af de samlede krævede kursus enheder til programmet.

Merit og dispensation må kun ydes i det første og andet studieår. Ingen undtagelser gives i de efterfølgende års studier.

En studerende er registreret i et andet offentligt eller godkendt privat universitet kan få lov til at overføre kreditter til programmet.

Credits kun videregives efter PIU Senatet modtager og gennemgår bekræftede kopier af pensum og skriftlige godkendelse. PIU Senatet kan efter eget skøn søge yderligere oplysninger fra den berørte på ansøgerens cost institution.

Diploma in Information Technology (DIT)

Adgangskrav for Diplom i Information Technology

KCSE betyde Grade C Plain med C- i matematik og engelsk eller et certifikat i Information Technology eller Computer Systems Technology fra en anerkendt institution, eller tilsvarende kvalifikationer.

Certifikat i Informationsteknologi (CIT)

Adgangskrav for Diplom i Information Technology

KCSE betyde Grade C-.

Senest opdateret Nov 2014

Om skolen

Pioneer International University is a market driven university in a class of its own dedicated to educating socially responsible citizens for active and dedicated lives as high caliber and competent l ... Læs mere

Pioneer International University is a market driven university in a class of its own dedicated to educating socially responsible citizens for active and dedicated lives as high caliber and competent leaders. Minimer