Bachelor of Science i interiør design

Mapúa Institute of Technology

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Bachelor of Science i interiør design

Mapúa Institute of Technology

Dette program er designet til at vejlede de studerende i gradvist tilegne de kreative og tekniske aspekter af det indvendige design profession samtidig udvikle i dem kulturel følsomhed. Det sigter mod at udvikle godt afrundede individer parat til at møde de udfordringer og dynamik interiør design praksis. Dens træning kombinerer teoretiske og praktiske aspekter af praksis med vægt på optimal udvikling af de studerendes konceptualisering og kreative færdigheder. Den er designet til at dække en bred vifte af professionelle praksis såsom: indretning, møbler og tilbehør, visuel merchandising, produktion design, udstilling design, indretning landskabspleje design, og lysdesign.

Kandidater i dette program er primært uddannet til professionel praksis eller kan specialisere sig i en af ​​den brede vifte af interiør design, der er nævnt ovenfor.

Målsætninger

  • At udvikle kandidater, som kunne gælde konstruktion, fremstilling, ledelse og forretningsmæssige principper i håndtering af en bred vifte af faglige praksis som interiør design, møbler og tilbehør, visuel merchandising, produktion design, udstilling design, indretning landskabspleje design, og lysdesign. .
  • At udvikle velafrundet og kulturelt følsomme fagfolk rustet til at møde de udfordringer, samt de miljømæssige bekymringer med hensyn til dynamikken i interiør design praksis; - At udvikle indretningsarkitekter, der sat godt eksempel på høj etisk standard og overholdelse af sikkerhed, sundhed, miljøhensyn og den offentlige velfærd gennem opfyldelse nødvendige koder og love.
Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Nov. 2019
Duration
Varighed
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
Filippinerne - Manila, Metro Manila
Startdato : Nov. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Nov. 2019
Filippinerne - Manila, Metro Manila
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen