Læs den officielle beskrivelse

Dette program er designet til at vejlede de studerende i gradvist tilegne de kreative og tekniske aspekter af det indvendige design profession samtidig udvikle i dem kulturel følsomhed. Det sigter mod at udvikle godt afrundede individer parat til at møde de udfordringer og dynamik interiør design praksis. Dens træning kombinerer teoretiske og praktiske aspekter af praksis med vægt på optimal udvikling af de studerendes konceptualisering og kreative færdigheder. Den er designet til at dække en bred vifte af professionelle praksis såsom: indretning, møbler og tilbehør, visuel merchandising, produktion design, udstilling design, indretning landskabspleje design, og lysdesign.

Kandidater i dette program er primært uddannet til professionel praksis eller kan specialisere sig i en af ​​den brede vifte af interiør design, der er nævnt ovenfor.

Målsætninger

  • At udvikle kandidater, som kunne gælde konstruktion, fremstilling, ledelse og forretningsmæssige principper i håndtering af en bred vifte af faglige praksis som interiør design, møbler og tilbehør, visuel merchandising, produktion design, udstilling design, indretning landskabspleje design, og lysdesign. .
  • At udvikle velafrundet og kulturelt følsomme fagfolk rustet til at møde de udfordringer, samt de miljømæssige bekymringer med hensyn til dynamikken i interiør design praksis; - At udvikle indretningsarkitekter, der sat godt eksempel på høj etisk standard og overholdelse af sikkerhed, sundhed, miljøhensyn og den offentlige velfærd gennem opfyldelse nødvendige koder og love.
Program undervist i:
Engelsk

Se 31 flere kurser fra Mapúa Institute of Technology »

This course is Campusbaseret
Start Date
Nov 2019
Duration
Kontakt skolen
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Nov 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Nov 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date