Bachelor Of Science I International Business

Aalto University

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Bachelor Of Science I International Business

Aalto University

Oplev verden - Vælg BScBA!

Er du interesseret i at studere virksomhed på engelsk i en virkelig international atmosfære? Ønsker du at være en del af et multikulturelt og nært knust samfund og finde venner til livet? Er du ivrig efter at lære fra fremtrædende professorer, som er topforskere på deres område? Drømmer du om at studere i udlandet et sted rundt om i verden?

Hvis du er åben for nye kulturer, en hurtig lærer og du er interesseret i at drive forretning i et globalt miljø, er BScBA-programmet kun for dig!

BScBA-programmet på Aalto University Mikkeli Campus tilbyder fremragende uddannelse fra den førende handelsskole i Finland. Programmet giver en up-to-date uddannelse, der kombinerer omfattende teoretiske studier med ægte erhvervserfaring. Programmet giver også et solidt grundlag for avancerede akademiske studier i kandidatuddannelserne i Finland og i udlandet. Studerende af BScBA-programmet har en automatisk undersøgelse ret til kandidatuddannelser på Aalto University Business School i Helsinki.

Studerende i BScBA-programmet

Alle studerende i Mikkeli-programmet har International Business som hoved, og undervisningssproget er engelsk. Programmet er designet til fuld tid, næsten hele året rundt, hvilket gør det muligt for eleverne at gennemføre programmet på mindre end tre år.

Programmet tilbyder en unik lærerfaring:

 • Det akademiske år består af kurser organiseret i 15 tre-ugers moduler, også i første sommer. Det intense modulsystem er designet til at fremme dynamisk interaktion blandt studerende og professorer
 • For hvert modul (6 ECTS) er der planlagt tre timer om dagen, fem dage om ugen, i 45 kontakt timer inklusive undersøgelser. Det betyder at studere i BScBA-programmet kræver aktiv deltagelse
 • Hvert år rekrutteres 60-70 professorer fra hele verden for at undervise på Aalto University Mikkeli Campus. Disse fremtrædende professorer er topforskere inden for deres område og kommer fra nogle af verdens mest prestigefyldte universiteter
 • At studere i intensive moduler giver eleverne og underviserne mulighed for at koncentrere sig om emnet og ægte interaktion
 • Et semester, som regel sidst, studeres i udlandet i et af vores partnerudvekslingsuniversiteter, hvor eleverne gennemfører de mindre fagstudier som en del af bachelorgraden. BScBA-programmet har mere end 50 partneruniversiteter i mange regioner i verden. Hvert år studerer 80 internationale udvekslingsstuderende på Mikkeli Campus

Som studerende på BScBA-programmet får du:

 • Fremragende analytiske færdigheder kræves til kandidatuddannelsen
 • Et stærkt fundament i international forretning
 • Fremragende problemløsning færdigheder og værktøjer til videnskabelig tænkning
 • Professionel udvikling i dine kommunikations- og sprogfærdigheder
 • Fleksibiliteten til at arbejde i multikulturelle hold og gode problemløsningskompetencer
 • Viden og færdighederne var nødvendige for at være en leder eller iværksætter
 • Kendskab til etiske spørgsmål inden for forretningsområdet

Oplysninger om undersøgelsens struktur kan findes fra aalto .fi / display / enbscba / Hjemmeside "target =" _ blank "rel =" noreferrer noopener "> Into .

Karrieremuligheder

Programmet er designet til at træne en ny generation af forretningsfolk, og det er muligt for dig at komme ind på det globale jobmarked lige efter programmet. En grad afsluttet på Aalto University School of Business tilbyder et bredt udvalg af karrieremuligheder i både den private og den offentlige sektor, men forbereder dig også til at arbejde som iværksætter eller som forsker.

De akademikere fra Aalto University School of Business er velansatte og arbejder i mange stillinger i forbindelse med deres studier. Stillinger indeholdt af Mikkeli alumni omfatter fx:

 • Analytiker
 • Konsulent
 • Projektleder
 • Kommunikationsspecialist
 • Controller
 • Salgschef
 • Revisor
 • HR Specialist
 • Marketing Manager
 • direktør

Adgangsproces 2018

I 2018 vil mindst 82-graders studerende blive formelt optaget til Bacheloruddannelsen i International Business ved Aalto University Business School, Mikkeli Campus. Studerende accepteret til programmet vil få en studie ret til kandidatuddannelsen grad i økonomi og erhvervsliv på Aalto University School of Business, således at

 • Den studerende gennemfører først Bachelor of Science i økonomi og erhvervsøkonomi på Mikkeli Campus og
 • efter eksamen fra Mikkeli har den studerende en automatisk studie ret til at fortsætte studierne i en af ​​kandidatuddannelserne på Helsinki Campus

Derudover kan tre nye studerende optages på BScBA-programmet på baggrund af deres afsluttede studier på Open University og to nye studerende kan optages som overføringsstuderende fra andre videregående uddannelsesinstitutioner i Finland. Der er en separat Aalto University School of Business optagelse proces for Open University Track og overførsel ansøgere.

Ansøgninger til bacheloruddannelsen i International Business indgives via det fælles online ansøgningssystem for finske videregående uddannelser på studyinfo.fi (på finsk opintopolku.fi).

Tidsplanen for ansøgningsprocessen og fuld adgangskriterier for 2018 kan findes aalto .fi / da / studier / bachelor_admissions / bachelor_biz_mikkeli / "> her .

Undervisningsgebyrer og stipendier

Undervisningsgebyrer vil blive opkrævet af eksamensstuderende fra uden for EU / EØS-regionen eller Schweiz, der starter deres studier på engelsklærte bachelor- og kandidatuddannelser i august 2017 eller derefter.

På Aalto University er undervisningsgebyret € 12.000 pr. Akademisk år for Bachelor of Science i økonomi og erhvervsøkonomi, der tilbydes på Mikkeli Campus og € 15.000 pr. Studieår for uddannelser, der fører til en kandidatgrad.

Med indførelsen af ​​studieafgifter er der indført et stipendieprogram til støtte for studerende, der deltager i et honoraruddannelsesprogram. På Aalto Universitet ydes stipendierne i form af en studieafgift. Beslutningene om stipendierne er lavet ud fra de akademiske fordele hos de studerende, der er valgt til at studere i uddannelserne. Aalto University også et incitament stipendium, der vil belønne fremskridt i studier.

Mere information om studieafgifter og stipendier kan findes aalto .fi / da / studies / fees_and_scholarships / "target =" _ blank "rel =" noreferrer noopener "> her .

Kontakt information

Aalto University School of Business
Bacheloruddannelsen i International Business
Mikkeli Campus
Lönnrotinkatu 5
50100 Mikkeli, Finland

tlf .: 358 (0) 50 438 9837 email: aalto .fi "> indlæggelser @ aalto .fi

Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk


Sidst opdateret January 11, 2018
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Aug. 2018
Duration
Varighed
3 år
Fuldtid
Price
Pris
12,000 EUR
Information
Deadline
Locations
Finland - Espoo
Startdato: Aug. 2018
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Finland - Helsinki
Startdato: Aug. 2018
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Finland - Mikkeli
Startdato: Aug. 2018
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Finland - Pori
Startdato: Aug. 2018
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Aug. 2018
Finland - Espoo
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Finland - Helsinki
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Finland - Pori
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Finland - Mikkeli
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Price
pr. akademisk år