Læs den officielle beskrivelse

Dette program er designet til at give de studerende mulighed for at få en iværksættertankegang og udvikle deres iværksætterånd forskning interesse, hvilket vil gavne både de studerendes forretningssans og fællesskabets forbedring.

Kandidater af programmet forventes at være mulighed søger, innovative og dygtige i alle de funktionelle områder af en virksomhed operation. De er orienteret mod at udvikle deres egne initiativer på iværksætterområdet og med held dyrke dem i stærke virksomheder.

Mission

Den ETYSBM er engageret i udviklingen af ​​den studerende til at blive et instrument for vækst og udvikling i landet. MIT-YSBM skal finpudse de færdigheder og udvikle personlighed af de studerende, så de bliver agenter for positiv forandring i erhvervslivet og samfundet i øvrigt.

Den ETYSBM forestiller sine elever til at være samvittighedsfulde og ansvarlige ledere. De skal bestræbe sig på at bedre livet for deres interessenter gennem lyd forvaltningspraksis. De bestræber sig på at skabe muligheder for sig selv og andre gennem virksomheden. De skal tjene som samvittighed deres organisation som samfundsborger gennem kompromisløs overholdelsen af ​​etiske værdier. De skal tjene som rollemodeller for resten af ​​samfundet som erhvervsledere og professionelle.

Program undervist i:
Engelsk

Se 31 flere kurser fra Mapúa Institute of Technology »

This course is Campusbaseret
Start Date
Nov 2019
Duration
Kontakt skolen
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Nov 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Nov 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date