Read the Official Description

Bachelor of Science i kemi


Den kemi Major afspejler og er bygget på de ændringer, der er sket i den disciplin i de sidste par årtier. Kemi majors bliver undervist med fuld strenghed de essentielle, men nøgle emner af General, organisk, uorganisk, analytisk og fysisk kemi. Én trimester er afsat til obligatoriske Kvantemekanik. Afspejler de moderne tendenser i kemi kan eleverne orientere deres præference ved at vælge valgfrie kurser i fysisk, biologisk eller endda industriel / anvendt kemi.

&nbsp


Karrieremuligheder


Karrieremuligheder for Kemi majors omfatter lukrative stillinger med farmaceutiske virksomheder, forskningsinstitutioner positioner i alle områder af videnskab og industri samt kandidatstudier. Statslige stillinger i de lokale, statslige og nationalt plan er også tilgængelige.Derudover er kemikere engageret i en lang række beslægtede områder som medicin, odontologi, jura, uddannelse, administration, teknisk salg, videnskabelig journalistik og de illustrative kunst.

&nbsp

&nbsp

Indlæggelser Krav


Til regelmæssig Ansøgere


Ansøgerne skal udfylde high school (M.6) certifikat eller tilsvarende som udstedt af Undervisningsministeriet, Thailand.
Ansøgere skal demonstrere engelsk kompetence: en TOEFL score på 79 eller derover, en IELTS (akademisk band) score på 6,0 eller derover, en SAT1 score på 1650 med Math score på mindst 580.


Ansøgere anmodes om at sidde i en skriftlig prøve, herunder engelsk (ITP TOEFL og skrive), matematik, General Science og aktualitetsprogrammer. Hvis de har succes med den skriftlige eksamen, vil de blive indkaldt til en samtale.


Bemærk: Ansøgere, hvis engelske sprogfærdigheder er ikke tilstrækkelige til øjeblikkelig accept kan rådes til at studere i Forberedelse Center for Sprog og matematik (PC). Ansøgere, der fuldføre PC krav vil være berettiget til optagelse på den regelmæssige MUIC uddannelsen i følgende trimester. MUIC tilbyder også en "Intensivt engelsk Program" kursus for studerende forbereder sig på at tage skolens engelske optagelsesprøve.

&nbsp


For internationale ansøgere


Interesserede internationale kandidater kan anvende 3 gange om året gennem Entré afdeling. Ansøgere skal allerede afsluttet deres high school uddannelse eller tilsvarende til high school som udstedt af Undervisningsministeriet, Thailand.


Hvis skolen certifikat / eksamensbevis ikke er på engelsk, skal en bekræftet engelsk oversættelse af dokumentet være indrettet og sendt til Undervisningsministeriet i Thailand for at se, om det er acceptabelt.


Ansøgere, der ikke har engelsk som modersmål skal indsende en TOEFL score (IBT score på mindst 79 med en score på mindst 25 i skriftligt) eller IELTS score (6,0 eller derover med at skrive 6,0) eller SAT score (1.650 med en Math score på 580 eller derover).


Når ansøgere er officielt godkendt som fuldtidsstuderende, er de forpligtet til at sidde i engelsk skriftligt og Math placering test for at se, hvilket niveau de kan tilmelde sig.


See 18 more programs offered by Mahidol University International College »

This course is Campus based
Start Date
Juni 2019
Duration
4 år
Fuldtid
Deadline
By locations
By date
Start Date
Juni 2019
End Date
Application deadline

Juni 2019

Location
Application deadline
End Date