Bachelor of Science i ledelse videnskab og teknik

Mapúa Institute of Technology

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Bachelor of Science i ledelse videnskab og teknik

Mapúa Institute of Technology

Den Matematik Institut for Mapua Institute of Technology indbegrebet af ånden i både videnskab og teknik. Instituttets matematik sprog som et mangfoldigt felt inkarnerer kunsten ren videnskab og jargon af et analytisk redskab til at undersøge og udforske filosofiske spørgsmål. Derfor Matematik Department er et bygningsværk, der eksemplificerer en hyldest til menneskelig kreativitet til at omdanne eleverne til at være kritiske og kreative tænkere og livslang lærende.

Mission og Vision

Som en forløber i den teknologiske udvikling, Institut for Matematik forestiller sig en videnskabeligt kreativ person med sunde moralske, sociale og åndelige værdier, der er agent for forandring i en hurtig skiftende globale samfund.

Kritisk bevidst om sin rolle i den nationale vækst og transformation, er Institut for Matematik forpligtet til at yde og fremme udøvelse af uddannelse af høj kvalitet inden for matematik, akademiske kultur af ydeevne, og teknologiske fremskridt gennem sin integrerede tilgang i udviklingen af ​​hele person. Dette er et samarbejde bestræbelse på kvalificerede, engagerede og effektive administratorer, undervisere og skolens personale i velholdte faciliteter.

Program

Dette program giver grundlæggende og avanceret viden, værktøjer og metoder i beslutningsprocessen, politik formulering, organisatorisk udvikling og problemløsning i forbindelse med informationintensive og teknologibaserede industrier og økonomier. Dette skal gøres muligt ved at lade de studerende til at udforske dybderne af sit fundament, blive udsat for de funktionelle områder af dens applikationer, og være involveret i det dynamiske samspil mellem instituttet og industrien. Kandidater i dette program kan forfølge en karriere i aktuarvidenskab, iværksætteri, academe, den offentlige orden analyse, rådgivning, ledelse og finansiel analyse.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Nov. 2019
Duration
Varighed
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
Filippinerne - Manila, Metro Manila
Startdato : Nov. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Nov. 2019
Filippinerne - Manila, Metro Manila
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen