Læs den officielle beskrivelse

Markedsføring på Messiah College

Ved Messias får du "at gøre" markedsføring gennem vores fleksible læreplan ved at skrive reelle marketingplaner, yde forskningstjenester til virksomheder og endda deltage i salgskomponenten i marketing.

Som markedsførende på Messiah College vil du udvikle evnen til at bruge dine kritiske tænkningskompetencer og kreativitet til at forberede marketingkommunikationsplaner og udvikle reklamekampagner og yde forskningstjenester til lokale nonprofitorganisationer. Campusorganisationer kan endda bede dig om at bruge dine udviklingskompetencer til at samle information og fremme deres aktiviteter. Du lærer at identificere etiske spørgsmål relateret til markedsføring og formulere personlige svar, der afspejler dit engagement i kristne principper.

Markedsføring store særpræg

Som en marketingchef på Messiah College vil du kunne:

 • Studie i et program kaldet # 1 Bedst Business Degree Program for 2017 af Christian Universities Online.
 • Rejser i udlandet gennem et 3 ugers tværkulturelt program, 10 ugers International Business Institute eller et semester i udlandet.
 • Tag kurser i forbrugeradfærd, reklame, digital markedsføring, social media marketing, computer grafik, multimedie og nyhedsskrivning.
 • Oplev reelle markedsmuligheder ved at gennemføre forskning og udvikle omfattende marketingplaner for kunder på og uden for campus.
 • Deltag i Messias Business Alumni netværk morgenmad for at forbinde med andre fagfolk inden for forretningsområder.
 • Lær om markedsføring gennem et kristent perspektiv med stor vægt på samfundsansvar
 • Deltag i en bred vifte af spændende praktikophold inden for sektorer / organisationer, herunder reklame, sport, økonomi og produktion. Placeringerne har inkluderet Philadelphia Phillies og Hershey Foods.
 • Anvend det, du har lært i klasseværelset, til virkelige situationer gennem erhvervsklubben på campusgruppe.

Karrieremuligheder for marketing majors

Som kandidat til marketingprogrammet er eleverne rustet til at sikre stillinger som:

 • PR direktør
 • Marketing Development Manager
 • Kundechef
 • Marketing specialist
 • Reklame Executive
 • Social media koordinator
 • Brand manager
 • Integreret marketing koordinator
 • marked Forsker

Praktik muligheder for markedsføring majors

Messias nationalt anerkendte praktikprogram lægger eleverne i en række marketing praktikophold. Et par eksempler er:

 • reklamebureauer
 • Sportshold
 • Finansielle organisationer
 • Virksomhedsorganisationer
 • Almennyttige organisationer

Hvad du vil lære

Du vil lære at lette gensidig fordelagtig udveksling, der opfylder både forbrugernes behov og producenternes mål. For at gøre det får du indsigt i vigtige marketingstrategier som segmentering og målretning, konkurrencefordel, positionering og branding. Du vil også blive fortrolig med marketing mix taktik relateret til produkt, sted, forfremmelse og pris. Vigtigst er det, at du bliver inspireret til at øve markedsføring som en kristen, der kalder på måder, der er både effektive og gudskikkende.

Når du lærer mere om rollens markedsføringsprocesser som reklame, salg og kommunikation i udviklingen af ​​økonomier over hele verden, får du en dybdegående forståelse af, hvordan markedsføringsprocessen hjælper organisationer med at fokusere deres ressourcer og opmærksomhed på at møde kunder behov og ønsker.

Markedsføring pensum er meget fleksibel, så de studerende kan tage seks studiepoints af valgfag inden for markedsføring inden for områder, der passer bedst til deres individuelle marketing karriere interesser.

Praktiske erfaringer

Messiah College's marketingprogram lægger vægt på at lære ved at gøre. Næsten hver markedsføringskurs involverer oplevelses- og serviceindlæring, hvor elever ikke blot er passive observatører, men aktive deltagere. For eksempel analyserer teams i marketingprincipper markedsføringspraksis for virkelige organisationer og tilbyder anbefalinger til forbedringer. I forbrugernes adfærd bruger eleverne begreber fra psykologi og sociologi til at skabe originale reklamer for nonprofit kunder. Ligeledes skaber team i Marketing Management & Strategy team komplette marketingplaner for virkelige organisationer.

Der er også mange spændende muligheder uden for klassen, herunder Messiah College Marketing Club og praktikophold med organisationer som The Hershey Company og Martin's Famous Pastry Shoppe.

Stipendier

Messiah College tilbyder flere stipendier, herunder Provosts og College Honors Programs Scholarships hver med forskellige akademiske krav og deadlines. Vi skal modtage alle ansøgningsmaterialer senest den 15. januar for højeste stipendium.

Internationale borgere kan få tildelt yderligere økonomisk støtte fra sag til sag ved hjælp af oplysningerne i International Student Scholarship Application (ISSA). Linket til ISSA-formularen sendes til studerende sammen med deres optagelsesbeslutningsbrev. Det betyder, at jo før indmeldingsprocessen er afsluttet, jo hurtigere kan eleverne søge om økonomisk hjælp og modtage en pakke.

Efter at have trukket akademisk stipendium og finansiel bistand, betaler internationale studerende mellem US $ 20.000 - $ 30.000 hvert år i fire år. Den amerikanske ambassade vil nægte ansøgninger om studerende visum, hvis den studerende ikke kan vise støtte økonomiske dokumenter til at betale dette beløb for college udgifter. Dette er en regering regel, ikke college regel.

Vi kan acceptere din ansøgning, officielle udskrivning og test score til enhver tid i løbet af året. Du skal vælge hvilket udtryk du vil indtaste. Der er to indtag i hvert akademisk år - i slutningen af ​​august til vores efterårssæson og i slutningen af ​​januar til vores forårssæson.

Efter endt uddannelse

Du vil finde vores kandidater, der arbejder i en række højtstående marketingjobs - den integrerede marketingkoordinator for et stort Philadelphia-baseret reklamebureau, en brandchef for Hershey Foods, direktør for markedsføring til en sundhedsorganisation, en pressesekretær for et amerikansk kongresmedlem, en direktør for kollegietjenester mv. Nogle ejer deres egne virksomheder.

Vores kandidater arbejder også som salgsrepræsentanter, bankforeninger, merchandisers, salgschefer, marketingplanlæggere og mediekøber. Der er mange muligheder, der giver dig mulighed for som kandidat for markedsføring at forfølge det område, der passer bedst til dine interesser og færdigheder. Graduate School er en mulighed, som mange marketing kandidater forfølge, især efter at have fået flere års erhvervserfaring.

Vores kandidater afslutter MBA-programmer på skoler som Penn State, Temple University, Drexel University, George Washington University og George Mason University. De uddannes med æresbevisninger fra disse fremtrædende programmer. Andre forfølge lov grader eller andre kandidatuddannelser.

Program undervist i:
Engelsk

Se 17 flere kurser fra Messiah College »

This course is Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
4 år
Fuldtid
Price
30,000 USD
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date