Bachelor of Science i medierne kommunikation

Full Sail University

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Bachelor of Science i medierne kommunikation

Full Sail University

kommunikationsmedier

Dygtige kommunikatører er brug inden for hver branche - og især inden for verden af ​​underholdning og medier. Professionelle kommunikationsfolk kan bære mange hatte - fra rapportering nyhederne, til at skrive marketingplaner, til at styre kreative projekter - men deres fælles tråd er en dyb forståelse af, hvordan man skal fortolke, håndværk, og relæ budskaber til forskellige målgrupper.

i Media Communications Bacheloruddannelsen, Vil din kursusaktiviteter begynder med en introduktion til digitale medier, samt de grundlæggende elementer i kommunikationen. Du vil sætte dig ind i nye medier teknologi og teorier om æstetik og kommunikation, og lære de arbejdsprocesser, der er involveret i kreativ projektledelse.

Da de typer af medier, vi bruger på daglig basis fortsætte med at udvikle sig og integrere, det er nøglen til ikke kun at forstå, hvordan man kan kommunikere verbalt, men også gennem design, lyd, video og web. I denne grad program, vil du opbygge dine færdigheder i skriftlig og mundtlig kommunikation, samtidig med at forstå principperne for grafisk design, webdesign, digital video, og lyd.

I hjertet af gode medier kommunikation er god historiefortælling. Dette program vil introducere dig til de fortællinger findes i hele mange former for underholdning medier, herunder animation og videospil.

Anvendelse af digitale medier skabelse værktøjer, vil du udvikle projekter i hele programmet, der vil opholde sig i din online-portefølje. Du vil også opretholde en blog og bygge din egen personlige brand, så du kan markedsføre dig selv til potentielle arbejdsgivere.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is
Online
Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
20 - 29 måneder
Deltid
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
USA - Winter Park, Florida
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
USA - Winter Park, Florida
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen