Bachelor of Science i musikproduktion

Full Sail University

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Bachelor of Science i musikproduktion

Full Sail University

musik

Musikere har længe spillet en vigtig rolle inden for mange facetter af underholdningsindustrien, bruge musik til at hjælpe berige tv, film, radio, videospil, live events og meget mere. Efterspørgslen efter kreative, teknologisk kyndige komponister er større end nogensinde, og takket være fremskridt inden for hjemmet optagelse, kan oprettes soundtracket til vores liv stort set overalt i verden.

Full Sail University Music Production Bachelor of Science grad er designet til at udstyre disse musikere og komponister med musik produktion færdigheder, som er afgørende for succes i dagens moderne markedsplads. Som studerende i programmet, vil du udvikle en forståelse af nutidig musik hardware og software teknologi ved at oprette dine egne sange, scoringer og soundtracks. Du får også en solid forankring i musikteori, historie og sammensætning.

Selvfølgelig, for at opbygge en solid karriere, du bliver nødt til at vide, hvordan at sælge dit arbejde og evner til potentielle kunder. Derfor er MPBS program giver dig også med et grundigt kendskab til musik markedsføring og forretningskoncepter til at hjælpe dig blomstre som en arbejdsgruppe professionel i underholdningsindustrien. Efter eksamen, vil du komme ind på arbejdsmarkedet med en online personlig portefølje af professionelle kvalitet musikprojekter produceret i hele uddannelsen.

Fokusområder

  • Musikteori
  • Sammensætning
  • engineering
  • markedsføring
Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is
Online
Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
20 - 29 måneder
Deltid
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
USA - Winter Park, Florida
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
USA - Winter Park, Florida
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen